Ayrılıp mutlu mesut yaşayan var mı?

Ben bitirmiştim canım üniversiteye başlayacak olmam büyük sorun oluyordu bana..
Malum terch zamanları biraz sinirli anıma denk geldi
Ama affettirdi beni yine kendine :17: :17:

tamam o zaman canm :)

kızlar ben sevgilimden ayrıldığım günden beri çok mutsuzum her dk aklıma geliyor..üç yılımı vermiştim ona bitmesi gerekiyordu bitti..şimdi bir aya yakın oldu görüşmüyoruz..çok özlüyorum onu..bir daha mutlu olabilir miyim hiç bir fikrim yok..birbirimizi tamamlıyorduk her konuda ama ge gör ki son zamanlarda çok üzdü beni kırdı..şimdi sizlere soruyorum var mı böyle bişey yaşayan..unutup tekrar başkasını seven,.çook mutlu olan..ben kendimi hiç öyle göremiyorum da:(

bende bir yıl kadar önce sevgilimden ayrıldım 4 yıla yakın süre ilişkimiz olmuştu...ilk sevgilimdi ve hala unutmadım..ilk zamanlar ağladım üzüldüm sonra geçti...hala unutamadım ama içimde ona karşı en ufak bir sevgi nefret veya acı yok. zamanla acınız azalıcaktır

kızlar ben sevgilimden ayrıldığım günden beri çok mutsuzum her dk aklıma geliyor..üç yılımı vermiştim ona bitmesi gerekiyordu bitti..şimdi bir aya yakın oldu görüşmüyoruz..çok özlüyorum onu..bir daha mutlu olabilir miyim hiç bir fikrim yok..birbirimizi tamamlıyorduk her konuda ama ge gör ki son zamanlarda çok üzdü beni kırdı..şimdi sizlere soruyorum var mı böyle bişey yaşayan..unutup tekrar başkasını seven,.çook mutlu olan..ben kendimi hiç öyle göremiyorum da:(

kim ayrıldı canım ayrılık sebebiniz neydi? tabiki var olmaz olurmu ya çevremde ayrılıp yeni birileriyle fazlasıyla mutlu olanlar var

geçmiş olsun canım güçlü ol hiç bişey senden değerli değil unutma.. bende 2 yıllık sevgilimden ayrıldım.. bende boşlukta gibi hissediyorum ama düşünüyorumda o kadar kırıcı laflar duyuyoruz ayrılırken belli ediyorlar işte kendilerini.. değmez..

kim ayrıldı canım ayrılık sebebiniz neydi? tabiki var olmaz olurmu ya çevremde ayrılıp yeni birileriyle fazlasıyla mutlu olanlar var
Cnm ben ayrıldm beni cok asagladı ben üni okuyorm o lise mezunu calısıyo hic birikm yapmadı hep ailesıni düsündü..snra küfürler,beni ezmeler dayanamadm ayrldm:( cok özür diledi afftmedim

Cnm ben ayrıldm beni cok asagladı ben üni okuyorm o lise mezunu calısıyo hic birikm yapmadı hep ailesıni düsündü..snra küfürler,beni ezmeler dayanamadm ayrldm:( cok özür diledi afftmedim

canım ozaman belki de hayırlı olmuştur ilk sevgilinmiydi? tabiki yaşanmışlıkların alışkınlığın verdiği üzüntü var ama kimse unutulmaz değil 7 miyar insan var mutlaka yeniden aşık olup seversin o kaybetmiş bence iradeli ol ve bu defteri tamamen kapat

ben de 3yıllık bir ilişkimi bitirmek zorunda kalmıştım bir daha mutlu olamıcam sanıyodum ama şimdi Allah'a şükür çok mutluyum seviyorum ve seviliyorum. iyiki de ayrılmışım diyorum O'nunla tanışamazdım yoksa :16: darısı senin başına Allah da bizim işi tamamına erdirsin :)

canım ozaman belki de hayırlı olmuştur ilk sevgilinmiydi? tabiki yaşanmışlıkların alışkınlığın verdiği üzüntü var ama kimse unutulmaz değil 7 miyar insan var mutlaka yeniden aşık olup seversin o kaybetmiş bence iradeli ol ve bu defteri tamamen kapat

ilk sayılır canım daha öncede oldu ama ne bileyim bi çok şeyin ilki onunlaydı o yüzden beynimden silemiyorum..dile kolay 3yılımı verdim..hep destek oldum..ailesinin durumu ii değildi babası hastaydı..benim ailemde hiç bir problem yoktu hep destek oldular.biz herşeyini yaparız adam olsun tek dediler ama..olmadı işte cnm kıymet bilmedi..ilk zamanlar çok mutlu ediyordu ama son zamanlar aramaları azalmıştı..zaten arkadaş grubu kötüydü falan..öyle cnm

ben de 3yıllık bir ilişkimi bitirmek zorunda kalmıştım bir daha mutlu olamıcam sanıyodum ama şimdi Allah'a şükür çok mutluyum seviyorum ve seviliyorum. iyiki de ayrılmışım diyorum O'nunla tanışamazdım yoksa :16: darısı senin başına Allah da bizim işi tamamına erdirsin :)

inşallah bnde diyebilirim cnm böyle zamanı gelince..şuan yalnızlıktan şikayet etmiyorum..bi süre kafamı dinlemek.kendimi anlamak istiyorum..ama bi günde iiki bitmiş şuan çok mutluyum sevdiğim var demek istiyorum bnde

ilk sayılır canım daha öncede oldu ama ne bileyim bi çok şeyin ilki onunlaydı o yüzden beynimden silemiyorum..dile kolay 3yılımı verdim..hep destek oldum..ailesinin durumu ii değildi babası hastaydı..benim ailemde hiç bir problem yoktu hep destek oldular.biz herşeyini yaparız adam olsun tek dediler ama..olmadı işte cnm kıymet bilmedi..ilk zamanlar çok mutlu ediyordu ama son zamanlar aramaları azalmıştı..zaten arkadaş grubu kötüydü falan..öyle cnm

canım ben unutmaya çalış derim. bunu da şöyle başarmaya çalış bu ara yalnız kalmamaya oyalanmaya çalış onunlayken yapmak istediğin ancak onun karıştığı şeyler mutlaka vardır onları yap. müzik dinleme özellikle duygusal ve sana onu hatırlatacak müzikleri dinleme. kendine değer ver özgüvenini yüksek tut ve en önemlisi de dua et inşallah unutursun tatlım

canım ben unutmaya çalış derim. bunu da şöyle başarmaya çalış bu ara yalnız kalmamaya oyalanmaya çalış onunlayken yapmak istediğin ancak onun karıştığı şeyler mutlaka vardır onları yap. müzik dinleme özellikle duygusal ve sana onu hatırlatacak müzikleri dinleme. kendine değer ver özgüvenini yüksek tut ve en önemlisi de dua et inşallah unutursun tatlım

saol cnmm tşkürler:)dua ediyorum cnm..

3 yıllık sevgilim,sevdiğim,herşeyim diye tanımladığım kişiden ayrılalı 3 ay 2 hafta oldu.
Başta zor geldi, saatlerce ağladığımı hatırlıyorum.
Ama en başından beri kendimi güçlü tuttum,onu bitirmeye çalıştım
Böyle böyle azaldı içimde.
1,5 ay sonra aramaya pişman olmaya başladı.
Bu yaptığı daha da küçültmüştü onu gözümde.
Gidiyorsa ardına bakmamalıydı.
Sonra biz birlikteyken, ben ona çok sadıkken aslında onun bana hiç sadık olmadığını
Bir sürü yalanlar söylediğini öğrendim.
Ve tabi ki 3 yıl önce ilişkimiz başlamadan önce bana aşık olduğunu söylerken
Başka yaptığı saçmalıkları görünce
Bu şahıs ben de tamamen bitti.
1.5 aydır peşimde ,
Sürekli arıyor.
Adeta konuşmak için, görüşmek için yalvarıyor.
Bir zamanlar ona deliler gibi aşıktım,asla bitmez ona aşkım diyordum
Ama bitiyor en nihayetinde :)
Ve iyi ki de bitmiş..
Allahım böyle birisini çok geç olmadan çıkarttı hayatımdan binlerce kez şükür diyorum :)
Soruna gelince;
Ayrıldım , şu anda çookkk mutluyum :)
Ve en çok da huzurluyummm :))))
Sen de mutlu olacaksın canım, o günler çok uzakta değil.
Sadece kendine, güçlü olduğuna inanmalısın.
Her şey de vardır bir hayır.
Demek ki birlikte olmanız sizin için hayırlı olmayacaktı.
Böyle düşün ve kendini üzmemeye çalış.
Mutluluk yakın,yarından yakınn :)
Yeter ki sen iste...

Back
X