ah tatlım neden ayrıldınız?
Ben bitirmiştim canım üniversiteye başlayacak olmam büyük sorun oluyordu bana..
Malum terch zamanları biraz sinirli anıma denk geldi
Ama affettirdi beni yine kendine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah tatlım neden ayrıldınız?
Ben bitirmiştim canım üniversiteye başlayacak olmam büyük sorun oluyordu bana..
Malum terch zamanları biraz sinirli anıma denk geldi
Ama affettirdi beni yine kendine![]()
![]()
kızlar ben sevgilimden ayrıldığım günden beri çok mutsuzum her dk aklıma geliyor..üç yılımı vermiştim ona bitmesi gerekiyordu bitti..şimdi bir aya yakın oldu görüşmüyoruz..çok özlüyorum onu..bir daha mutlu olabilir miyim hiç bir fikrim yok..birbirimizi tamamlıyorduk her konuda ama ge gör ki son zamanlarda çok üzdü beni kırdı..şimdi sizlere soruyorum var mı böyle bişey yaşayan..unutup tekrar başkasını seven,.çook mutlu olan..ben kendimi hiç öyle göremiyorum da![]()
kızlar ben sevgilimden ayrıldığım günden beri çok mutsuzum her dk aklıma geliyor..üç yılımı vermiştim ona bitmesi gerekiyordu bitti..şimdi bir aya yakın oldu görüşmüyoruz..çok özlüyorum onu..bir daha mutlu olabilir miyim hiç bir fikrim yok..birbirimizi tamamlıyorduk her konuda ama ge gör ki son zamanlarda çok üzdü beni kırdı..şimdi sizlere soruyorum var mı böyle bişey yaşayan..unutup tekrar başkasını seven,.çook mutlu olan..ben kendimi hiç öyle göremiyorum da![]()
Cnm ben ayrıldm beni cok asagladı ben üni okuyorm o lise mezunu calısıyo hic birikm yapmadı hep ailesıni düsündü..snra küfürler,beni ezmeler dayanamadm ayrldmkim ayrıldı canım ayrılık sebebiniz neydi? tabiki var olmaz olurmu ya çevremde ayrılıp yeni birileriyle fazlasıyla mutlu olanlar var
Cnm ben ayrıldm beni cok asagladı ben üni okuyorm o lise mezunu calısıyo hic birikm yapmadı hep ailesıni düsündü..snra küfürler,beni ezmeler dayanamadm ayrldmcok özür diledi afftmedim
canım ozaman belki de hayırlı olmuştur ilk sevgilinmiydi? tabiki yaşanmışlıkların alışkınlığın verdiği üzüntü var ama kimse unutulmaz değil 7 miyar insan var mutlaka yeniden aşık olup seversin o kaybetmiş bence iradeli ol ve bu defteri tamamen kapat
ben de 3yıllık bir ilişkimi bitirmek zorunda kalmıştım bir daha mutlu olamıcam sanıyodum ama şimdi Allah'a şükür çok mutluyum seviyorum ve seviliyorum. iyiki de ayrılmışım diyorum O'nunla tanışamazdım yoksadarısı senin başına Allah da bizim işi tamamına erdirsin :)
ilk sayılır canım daha öncede oldu ama ne bileyim bi çok şeyin ilki onunlaydı o yüzden beynimden silemiyorum..dile kolay 3yılımı verdim..hep destek oldum..ailesinin durumu ii değildi babası hastaydı..benim ailemde hiç bir problem yoktu hep destek oldular.biz herşeyini yaparız adam olsun tek dediler ama..olmadı işte cnm kıymet bilmedi..ilk zamanlar çok mutlu ediyordu ama son zamanlar aramaları azalmıştı..zaten arkadaş grubu kötüydü falan..öyle cnm
canım ben unutmaya çalış derim. bunu da şöyle başarmaya çalış bu ara yalnız kalmamaya oyalanmaya çalış onunlayken yapmak istediğin ancak onun karıştığı şeyler mutlaka vardır onları yap. müzik dinleme özellikle duygusal ve sana onu hatırlatacak müzikleri dinleme. kendine değer ver özgüvenini yüksek tut ve en önemlisi de dua et inşallah unutursun tatlım