Ayrılıp tekrar barışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi _Shila_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

_Shila_

Ziyaretçi
İlişkiniz bitti ayrıldınız..ve bi gün geri dönmek istediğini söyledi size..aranızda böyle olanlar varsa bu ayrılık süreci ne kadar sürdü ne kadar ayrı kaldınız da tekrar barıştınız benim dördüncü haftama gireceğim 29 unda bi ay olcakmafoldumbenmafoldumben
yokluğuna alışamıyorum tel çalıyo o sanıyorum belki gizliden arar diyorum oda yok :gitme::gitme: düşünüyorum hiç mi özlemiyor sesimi hadi sevgiyi bırakın hiç mi alışkanlık olmadı düşünsenize aynı ses yok aynı insan yok hayatında hiç mi özlemiyorsun o sesi merak etmiyorsun bari görünmeyen nodan ara duymafoldumbenmafoldumben o kadar şey yaşadık dizimde uyuduğun günleri sesimi bi kez bile duymadığında meraktan ne yapacağını şaşırdığın günleri ne çabuk unuttunmafoldumbenmafoldumben ara verelim dedin ama bi ay oldu mafoldumbenmafoldumben iki gün önce akşam yine dayanamadım msj attım nolur bitmesin geri başlasın diye cvp yazmadımafoldumbenmafoldumben

Kızlar ayrılıp barışan arkadaşlar ne kadar süre ayrı kaldınız ve nasıl geri başladınız anlatırmısınız bari öyle güç alıyım umudum olsun

6 yıllık bir ilişkim var... şuan sözlüyüz yakında nişanım var... ama bu süreç içinde ilk senelerde yılda bir kez çok büyük ayrılık yaşadık... mart ayından agustos ayına kadar ayrı kaldık ilk sene... sonra 2. sene bütün yaz 3 ay bounca ayrıldık... ama bu ayrılık mevzuları genelde ondan kaynaklıydı... 3. sene çok kavga etmemize rağmen büyük bir ayrılık yaşamadık... 4. sene de aynı şeklde geldi geçti.. geçen sene haziran ayında ayrıldık ve bu sefer gerçekten bitti dedğim bir ayrılıktı... çok fena bir duruma gelmiştik... ama 1,5 ay sürdü... öncekileri saymıyorum çünkü yaşımız küçüktü ve oturmamış bir ilişki yaşıyorduk birbrimize nasıl davranacağımız blemiyorduk... fakat son ayrılık tamamen bilinçli bir yol ayrımıydı işte o yüzden bu sefer bittii dedik... ben çok kötü oldum çok msj attık aradım ama inanılmaz bir şeklde bana soğuk davranıyordu.. sonra tamamen aramalar msjlar kesildi... ve artık inandım biitğine ... tamamen artık karar aldım bazı şeylerini öğrendim vs... ve acım geçti... tam bu sırada ondan gelen yoğun çabalarla ve özürlerle birlkte gram çabam yokken evlenme teklifi aldım ...

Bi derede iki ke yıkanılmaz :1closedeyes:
Sebat sahibi olun biraz vereliniortak
Küçük duruma düşmeyin madem ayrıldınız mutlaka bi sebebi vardır
alışkanlıklar unutulurr zemuszemus

6 yıllık bir ilişkim var... şuan sözlüyüz yakında nişanım var... ama bu süreç içinde ilk senelerde yılda bir kez çok büyük ayrılık yaşadık... mart ayından agustos ayına kadar ayrı kaldık ilk sene... sonra 2. sene bütün yaz 3 ay bounca ayrıldık... ama bu ayrılık mevzuları genelde ondan kaynaklıydı... 3. sene çok kavga etmemize rağmen büyük bir ayrılık yaşamadık... 4. sene de aynı şeklde geldi geçti.. geçen sene haziran ayında ayrıldık ve bu sefer gerçekten bitti dedğim bir ayrılıktı... çok fena bir duruma gelmiştik... ama 1,5 ay sürdü... öncekileri saymıyorum çünkü yaşımız küçüktü ve oturmamış bir ilişki yaşıyorduk birbrimize nasıl davranacağımız blemiyorduk... fakat son ayrılık tamamen bilinçli bir yol ayrımıydı işte o yüzden bu sefer bittii dedik... ben çok kötü oldum çok msj attık aradım ama inanılmaz bir şeklde bana soğuk davranıyordu.. sonra tamamen aramalar msjlar kesildi... ve artık inandım biitğine ... tamamen artık karar aldım bazı şeylerini öğrendim vs... ve acım geçti... tam bu sırada ondan gelen yoğun çabalarla ve özürlerle birlkte gram çabam yokken evlenme teklifi aldım ...

Seninle özelden konusabilirmiyiz bi anlatsam dinlermisin

ayda bikere düzenli olarak ayrılırz 2 gün sonra barısırz:::) tuhaf bizim ilişkimiz ne manyaklık::)

ayda bikere düzenli olarak ayrılırz 2 gün sonra barısırz:::) tuhaf bizim ilişkimiz ne manyaklık::)

ay cok guldum ama cok tatli anlatmissin opuyorumnanaktan

konu sahibi arkadasim umut insani kole yapar.. yapma bunu kendine.. umutlanmak seni daha kotu yapacaktir.. o yuzden kendi yolunu kurmaya calis.. seven insan cok buyuk hatalar ayiplar olmadikca geri doner diye dusunuyorum.. o yuzden zaman ver derim..

10 ay çıktıktan sonra ayrıldım 10 ay içerisinde ondan kaynaklanan sorunlar yaşadık beni çok üzdü tam sorunları atlatmışken ayrılma kararı aldım ona hiç sormadan maille bildirdim. ve telefonlarını açmadım. 1 ay boyunca hiç aramadı sonra gizliden aramaya başladı merak ettiği için msj attı sonra aradı konuştuk beni çok etkiledi ve tekrar birleştik yaklaşık 1,5 2 ay kadar ayrı kaldık. 4. yılımızdayız Rabbim bir daha ayırmasın. ilk sevgiliyi unutmak imkansız... bunu anladım.

acayip benziyor benimkine.maalesef şu anda bende ayrıyım.bitti dediğim noktadayım canım çok acıyor ne yapmam lazım bilmiyorum:S o kadar çok şey yaptım ki ve kızlar sizi samimi bulduğum için söylüyorum o kadar çok insan yeter artık bırak merve dediki bundan öyle çok sıkıldım ki acımı kimseye diyemiyorum yandıkça yanıyorum.shila sen ve ben aynı acıyı yaşıyoruz seni anlıyorum canım Allahın izniyle çıkıcaz ben inanıyorum eğer hani bişey bulursam bu durumu düzeltmek içi n buraya yazarım.istersen konuşabilirizde benimde anlatmya ihtiyacım var seni dinlerimde.
bize yardım edin ne olur:gitme:

arkadaşlar acılar da ayrılıklar da insanlar için.neden bu gerçeği kabul etmiyoruz.neden bu kadar güçsüsüz.yaşanması gerekiyorsa bu da yaşanacak.aynı hataları aynı kişilerle yapmak yerine hatalarımızdan ders çıkartıp önümüze bakmalıyız.acaba partneleriniz ya da erkekler diyeyim sizin gibi mi biz kızlar gibi midüşünüyor.yana yaklıa bana dönsün diye mi bakıyo.zaten seviyorsa ve hala ilişkşye verilebilecek bir şans varsa dönerler.dönmezlerse de her şyi geride brakıp önümüze bakmalıyız.sabırlı olup zamana bırakmalıyız kendimizi.zaman her şeyin ilacı.hayata karşı her zaman güçlü durmalıyız.

moral bozmak istemem ama bence ayrılıktan sonra, hele bir de üzerinden braz zaman geçtiyse yeniden bir ilişki olmamalı.. muhakkak ki her ilişki, herkes, her hikaye, içindeki yaşanmışlıklar farklıdır.. kendi adıma konuşayım, ben yapamam.. şu ana kadar da öyle birşey olmadı.. kişilerin arasındaki o büyüyü bozduğunu düşünüyorum (ayrılık lafının bile)..

hepsıyle bır degıl ben eskı sevgılılerımı bır daha görmem duymam konusmam hatta hatırlamam bıle bır daha rast gelınce normal konusurum cıktıgımızı bıle unuturum ama tabı kucuklukteydı hepsı
sımdıkı sevgılılerımı hatırlıyorum bılıyorum ustlerınden de uzun zamanlar gecıyor ve tekrar beraber olmuyorum.
cok kotu bıtmemısse adamın cok cok hatası yoksa dönulebılır sakınca yok.

araya baskaları gırerse de barısır mısınız?yanı ayrıldınz o baskasıla cıktı ama sız cıkmadınız.bı gun gerı donmek ıstese kabul edermısınız

doğrusu ben kabul edemem.başkasıyla deneyip sonra da olmadığını görüp bana geri dönecek.kürkçü dükkanı olamam yani.seven insan zaten gitmez gittiyse de geri dönmesin bi zahmet.

sonradan tekrar barışanlar içinde mutlu olan da var, mutsuz olup ayrılan da...
mesajlarınıza cevap gelmediyse unutmaya çalışın bence. döneceğini umut etmeniz, size zarar verir...
kendince olup olmayacağını deneyerek, size geri dönmesi, ayrılma-barışmada son kararın ona ait olması doğru değil.
onsuz bir yaşam düşüncesine alıştırın kendinizi. sizin için böylesi daha iyi olacaktır belki.
zamanında çok aşk acısı çeken arkadaşlarım oldu. bu gün dedikleri ise; iyi ki o olmamış...

3 senelik birliktelikten sonra dandik bi sebepten ayrıldık.Tam 1 sene ayrı kaldık.Ne o aradı ne ben.İki sene önce yazın mail attı=)Sonra bi mail daha...Önceleri cevap vermedm sonra bende cevap atınca konuştukk konuştukk derken barıştık...Ayrı olduğumuz zamnlarda haberini alıyodum,bi birlikteliği olmadığını biliyodum yani.Unutamamıştık birbirimizi...Eğer ben yokken biri girseydi hayatına (ciddi veya değil) bende barışmazdım...Ama şunu söyleyebilirim ki; Bitmiyeceği varsa bitmez!!!opuyorumnanaktan

benim arkadaşım sevgilisiyle 3.5 sene önce kötü bir şekilde ayrıldı
geçtiğimiz mart ayında barıştılar 2 hafta sonra evleniyorlar
hiç belli olmuyo bu işler
9 sene sonra boşanıp eski sevgilisyle evleneni bile duydum kaydirigubbakcemile4

4 senelik ilişkim vardı ayrılmak istedi ben istemedim bikac gun aradım konusmak istemedigini soyledi bende bi daha aramadım 2 hafta sonra aradı acmadım arkadasına ararttırdı onsuz yapamıyorum falan demiş sonra konustuk bi sure sonra kabul ettim tekrar barıstım

benm daha çok yeni, 6 aylık bi ilişkim var ama 4. ayda bizde ayrılmıştık.bitsin dedi bende tamam dedim ama konuşmak istedim ona pek inanmıyordum çünkü..sadece içimdekileri dökmekti amacım ama öyle bi konuştu ki benim ilgisizliğimden dolayı canı çok yanıyormuş artık acı çekmek istemiyormuş benim yüzümden çok sevmiş beni ben anlayamamışım vs sonra ben içimdekileri söyledim derken 2.bi şans daha verelim ben sana inanıyorum dedim 1 gün ayrı kaldık yani =) ama şu anda da o çok uzak duruyo :1no2: konuşunca iyi ama kendisi hiç arayıp sormuyo hiç merak etmiyo beni :1no2: yok anacım bunların varlığı da yokluğu da sorun

ayrılık çok kötü özellklede alışkanlıklardan vazgeçmek :( sesi kokusu dokunuşu bakışı hatta kavgalarını gıcıklıklarını bile özlüyo insan..çok saçma gelcek ama eski sevgilim bana çok karışırdım kıyafetime vs ben hala onun dediklerine göre giyiniorum sanki o hayatmda varmışta yapmazsam küscekmiş gibii...1 yıl oldu ayrılalı onun hayatına çok kişi girdi belki miğdesizlik gibi bişey ama gelip beni ikna ederse barışırım herlde hiç sanmıorum böle bi çabaya girceini ama vazgeçemiorum ondan..tam bi başkasını düşünmeye başlamışken burdakileri okuyunca gene cayar gibi oldum 1sene sonra barışanlar var acaba öle bişey olurmuki yaa :bbo:

ayrılık çok kötü özellklede alışkanlıklardan vazgeçmek :( sesi kokusu dokunuşu bakışı hatta kavgalarını gıcıklıklarını bile özlüyo insan..çok saçma gelcek ama eski sevgilim bana çok karışırdım kıyafetime vs ben hala onun dediklerine göre giyiniorum sanki o hayatmda varmışta yapmazsam küscekmiş gibii...1 yıl oldu ayrılalı onun hayatına çok kişi girdi belki miğdesizlik gibi bişey ama gelip beni ikna ederse barışırım herlde hiç sanmıorum böle bi çabaya girceini ama vazgeçemiorum ondan..tam bi başkasını düşünmeye başlamışken burdakileri okuyunca gene cayar gibi oldum 1sene sonra barışanlar var acaba öle bişey olurmuki yaa :bbo:

Ben şunu söylemek istiyorum eğer ayrılığın üzerinden baya zaman geçmişse geri dönmüşse o adamdan hayır gelmez dönüp dolaşıp bana gelecekse bende yol geçen hanı diilim aklına estikçe gelip kabul edeceği kusuruma bakmasın
Ayrılırken aklın nerdeydi beni üzdün üzdün hayatımı mafettin ben yokluğuna alışmışken sen çıkıp geliyorsun dur bakalım orda diyeceksin şimdi de ben istemiyorum

Back
X