Ayrılıpta asla mutlu olamam diyenler

Aylaaglama

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
178
172
23
35
2014 senesinde 3 yıllık beraberliğim bitti. Sevgilim olacak şahıs küçük bi kavgamızı bahane edip ayrıldı benden. Otobüsde,dolmuşta,hatta derste bile üzüntümden gizli gizli ağlardım. Benden ayrıldıktan 1 ay sonra bi sevgili bulmuş ya da benle iken de vardı bilmiyorum onu. Öğrendiğimde mesaj attım neden böyle oldu niye hemen birini buldun falan diye. Bana senden kurtulamıyacam mı ben seni sevmiyorum anla artık vs. Bi ton laf etti. Hatta küfür bile etti karaktersiz bana. O gün herşeyini sildim onun. Bunun bi arkadaşından duydum yeni bulduğu sevgilisi bunu instagramdan başka bi erkek bulup aldatmış. Hatta ikisini de idare etmiş haberi yokmuş bunun. Sevindim açıkçası layığını buldu. Ettiği küfürlerin karşılığında bu azdı bile.
Şu an da biriyle nişanlıyım 7 aydır. Sosyal medya hesabı dahil herşeyi kontrolüm altında :D sessiz sedasız evden işe işten eve yaşayan biri. Mutluyum açıkçası bi aksilik olmazsa. Bu eylüle düğün düşünüyoduk ama 2018 hazirana kaldı bazı sebeplerden dolayı.
Ayrılıp,boşanıpta mutlu olamayacağını sanan arkadaşlarım bu düşünceyi atın kafanızdan. Mutlaka güzel şeyler oluyo. Sizi aldatan,döven,söven insanları ne kadar sevseniz de barındırmayın yanınızda.

2014 senesinde 3 yıllık beraberliğim bitti. Sevgilim olacak şahıs küçük bi kavgamızı bahane edip ayrıldı benden. Otobüsde,dolmuşta,hatta derste bile üzüntümden gizli gizli ağlardım. Benden ayrıldıktan 1 ay sonra bi sevgili bulmuş ya da benle iken de vardı bilmiyorum onu. Öğrendiğimde mesaj attım neden böyle oldu niye hemen birini buldun falan diye. Bana senden kurtulamıyacam mı ben seni sevmiyorum anla artık vs. Bi ton laf etti. Hatta küfür bile etti karaktersiz bana. O gün herşeyini sildim onun. Bunun bi arkadaşından duydum yeni bulduğu sevgilisi bunu instagramdan başka bi erkek bulup aldatmış. Hatta ikisini de idare etmiş haberi yokmuş bunun. Sevindim açıkçası layığını buldu. Ettiği küfürlerin karşılığında bu azdı bile.
Şu an da biriyle nişanlıyım 7 aydır. Sosyal medya hesabı dahil herşeyi kontrolüm altında :KK70: sessiz sedasız evden işe işten eve yaşayan biri. Mutluyum açıkçası bi aksilik olmazsa. Bu eylüle düğün düşünüyoduk ama 2018 hazirana kaldı bazı sebeplerden dolayı.
Ayrılıp,boşanıpta mutlu olamayacağını sanan arkadaşlarım bu düşünceyi atın kafanızdan. Mutlaka güzel şeyler oluyo. Sizi aldatan,döven,söven insanları ne kadar sevseniz de barındırmayın yanınızda.
Allah daim etsin
Demek bende bi sorun var

Karmaya somut delil olmuş bir arkadaşımız daha. :KK48:
Beter olsun öyleleri Allah kurtarmış seni de :)
Darısı tüm sevipte unutamayanlara :KK54:

Karmaya somut delil olmuş bir arkadaşımız daha. :KK48:
Beter olsun öyleleri Allah kurtarmış seni de :)
Darısı tüm sevipte unutamayanlara :KK54:
Allah razı olsun. Ettiği küfürlerden sonra az bile bence. Ben hayatımda çevreden bile duymadığım küfürleri bana etti bu şahıs. Maskesini iyi gizlemiş.

"Sosyal medya hesabı dahil herşeyi kontrolüm altında" bu bence gülünecek bir şey değil. çok basit buluyorum bu hareketi. İleride sıkıntı olacak bu kontrolün ben baştan diyeyim.
Doğru diyosunuz. Ama şöyle oldu. Bi gün benim telefonumdan facebook una girdi. Ama şifreyi yanlışlıkla kaydetmiş beni hatırla gibi bişey yapmış. Bildiğimden haberi yok ona güldüm. Ama haklısınız böyle bişey sorunlara yol açıyo ama ben de aradı bi kontrol etmesem rahat edemiyorum

Ne kadar sosyal medyayı kontrol ederseniz edin,başka bir hesap açmak tam beş dakika. Ruhunuz duymaz, içinde olan bir insan işten bir saat önce çıkar haberiniz olmaz, veya biriyle konuşur yine bilemezsiniz. Güvenmek gerekiyor.

Ayrıca tabiki de mutlu olabilirsiniz. İnsanlar 8 senedir sevdiği birlikte olduğu insandan ayrılıyor da başkasıyla evlenip gayet mutlu olabiliyor. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur. :) Böyle düşünmeniz de çok güzel..

Ben şöyle düşünüyorum

O acı yaşanması gerekiyor ki insan kendine birşeyler katabilsin, derslerini alsın. Ne kadar anlatirsaniz anlatın yaşayıp atlatacak herkes :D

Ölüyorsun, bitiyorsun sonra yeniden doguyorsun. Acıları fırsata çevirmek lazım

Back
X