evli değilim sadece sevgiliyiz ama açıkcası evlenince de böyle olucaksa hiç kalkışmayım bu işe..Aynı durumdan müzdaribimyine sen 6 aylık evliymissin ben 3 aylık evliyim ama hiç mutlu degilim
Sorumsuz dedigin an benim için biterdi.Kızlar şimdi benim 6 aylık iliskim var. 6 aydır bana hiçbir şekilde ne bir incelik ne de küçük bir sürpriz bile yapmadı. Doğum günümde bile yapmadı. Sebebi ise ''o sert bir erkekmiş bir ağırlığı varmış raconu bozarmış erkek kankaları ona hanımcı diyomuş''. Ayriyeten çok sorumsuz bir söz verdiği zaman asla tutmuyo tutsa bile 1 ay, 3 ay sonra yapıyo. Beni kırdığı zaman abartma şımarıklık yapıyosun diyo ne kadar kırıldığımı görmüyo. Siz olsanız ayrılır mıydınız?
hem de nasıl sorumsuz bana bişey almış 3 aydır vercek daha. hayır benim taktığım şey bana aldığı şey değil almasa da olur ben gider kendim de alırım ama sorun o değil sorun onun sorumsuzluğuSorumsuz dedigin an benim için biterdi.
Tembel ve sorumsuz erkek cok zor aman canim kendini yakma ayril odundan.
bide diyo ki benim lafımdan çıkmıcaksın ben ne dersem o olcak vs. oldu paşam başka? sen beni el üstünde tutma bana değer verme benim için k.çını kımıldatma ben de sana köle gibi hizmet ediyimAynı benim esim
Aman uzak dur gözünü seveyim canım 6 ay ne ki ayrıca erkek rajonu ne ya.hem de nasıl sorumsuz bana bişey almış 3 aydır vercek daha. hayır benim taktığım şey bana aldığı şey değil almasa da olur ben gider kendim de alırım ama sorun o değil sorun onun sorumsuzluğu
Kızlar şimdi benim 6 aylık iliskim var. 6 aydır bana hiçbir şekilde ne bir incelik ne de küçük bir sürpriz bile yapmadı. Doğum günümde bile yapmadı. Sebebi ise ''o sert bir erkekmiş bir ağırlığı varmış raconu bozarmış erkek kankaları ona hanımcı diyomuş''. Ayriyeten çok sorumsuz bir söz verdiği zaman asla tutmuyo tutsa bile 1 ay, 3 ay sonra yapıyo. Beni kırdığı zaman abartma şımarıklık yapıyosun diyo ne kadar kırıldığımı görmüyo. Siz olsanız ayrılır mıydınız?
Aboo bu adam 6 ayda böylese 6 yılda suratına bakmazKızlar şimdi benim 6 aylık iliskim var. 6 aydır bana hiçbir şekilde ne bir incelik ne de küçük bir sürpriz bile yapmadı. Doğum günümde bile yapmadı. Sebebi ise ''o sert bir erkekmiş bir ağırlığı varmış raconu bozarmış erkek kankaları ona hanımcı diyomuş''. Ayriyeten çok sorumsuz bir söz verdiği zaman asla tutmuyo tutsa bile 1 ay, 3 ay sonra yapıyo. Beni kırdığı zaman abartma şımarıklık yapıyosun diyo ne kadar kırıldığımı görmüyo. Siz olsanız ayrılır mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?