Ayrılır mıydınız?

estoria

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
38
21
8
26
Kızlar şimdi benim 6 aylık iliskim var. 6 aydır bana hiçbir şekilde ne bir incelik ne de küçük bir sürpriz bile yapmadı. Doğum günümde bile yapmadı. Sebebi ise ''o sert bir erkekmiş bir ağırlığı varmış raconu bozarmış erkek kankaları ona hanımcı diyomuş''. Ayriyeten çok sorumsuz bir söz verdiği zaman asla tutmuyo tutsa bile 1 ay, 3 ay sonra yapıyo. Beni kırdığı zaman abartma şımarıklık yapıyosun diyo ne kadar kırıldığımı görmüyo. Siz olsanız ayrılır mıydınız?

Sorumsuz dedigin an benim için biterdi.
Tembel ve sorumsuz erkek cok zor aman canim kendini yakma ayril odundan.

Sorumsuz dedigin an benim için biterdi.
Tembel ve sorumsuz erkek cok zor aman canim kendini yakma ayril odundan.
hem de nasıl sorumsuz bana bişey almış 3 aydır vercek daha. hayır benim taktığım şey bana aldığı şey değil almasa da olur ben gider kendim de alırım ama sorun o değil sorun onun sorumsuzluğu

Yemin ederim benim eşim bak 7sinde neyse 70nde o bir hesap sorsam evin reisi benim sesini yuklsetemezsin der

hem de nasıl sorumsuz bana bişey almış 3 aydır vercek daha. hayır benim taktığım şey bana aldığı şey değil almasa da olur ben gider kendim de alırım ama sorun o değil sorun onun sorumsuzluğu
Aman uzak dur gözünü seveyim canım 6 ay ne ki ayrıca erkek rajonu ne ya.
Sabah birgün onu bahane eder herşeyde sorumsuzluk çok kötü bir huy çalışmazsa evle seninle ilgilenmezse düşünsene.

Bencede uzak dur inan bak sevgililik toz pembe ama evlenirsen bunalıma girersin ba k benim başımda o yüzden ayrıl gitsin

Bu sahneler bana tanidik geliyor
Kosarak uzaklas !
Ben erkegim sen kizsin ayrimini yapan biriyle hayati paylasamazsin sadece onun yazip cizdigi hayati yasarsin !

Kırıldığınız konularda "şımarıklık yapma" demesine takıldım. Bu önemli bir ayrıntı. Sinyali buradan veriyor bence. Sizin için erken olabilir ama anlaşılabilmek önemli.. Bunu yakalayamazsanız, ileride de mutlu olamazsınız. Tabi neye kırıldığınız da önemli.. Ama her seferinde böyle bir tepkiyle karşılaşıyorsanız sorun var demektir. Buna karakter meselesi, huy demeyin. Eksiklik bunun adı

Aboo bu adam 6 ayda böylese 6 yılda suratına bakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…