ayrılırken çirkinleşen erkek

macintosh

Oluruna bırak, her neyse geçer...
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
273
193
Merhaba hanımlar,

Kavgada çirkinleşen, hele ayrılırken ar namus bırakmadan dümdüz giden adam nasıl bir adamdır?
Normal zamanda eşine çok düşkün olup, kavgada düşman olarak gören, her kavgayı boşanma sebebi sayan, sonra boşanmaktan vazgeçen, karşısındaki boşanmayı kabul ederse manyaklığına level atlatan bir adam?
başka biri olmadığına adım gibi eminim, eşini deli gibi seven bir adam hem de. (sağlıklı bir sevgi olmadığının farkındayım tabi)
ne tür bir vak'a sizce bu?

Boyle sevgi olmaz olsun. Bahsettiginiz kisi sizin esiniz mi bir tanidiginiz mi bilmiyorum ama ben bu adamlarin toplatilmasi ve toplumla iletisimleri kesilerek birbirlerini yok etmeleri gerektigini dusunuyorum.
inşallah eşim olmayacak yakında. benim kurtuldum diyeceğim yerde bir de o kurtulacam senden demiyor mu? yemin ederim kafayı yemek üzereyim.
bir de merak ettiğim konu neden çok fedakar ve (lütfen kimse alınmasın, kimseyi küçük gördüğümden değil) eğitimli ve para kazanan kadınlar bu aşağılanmalara daha çok maruz kalıyor. inanın acayip aşağılandım ve değersiz görüldüm bu evlilikte. onca emek verdim, ama bir Allah razı olsun karıcım işitmedim! neydi şimdi bu benim yaşadığım?

en sevilmemesi gereken erkek.
malesef başta anlayamıyoruz..
bu en sevilmemesi gereken erkek'i ben inatla sevdim, sevdim. valla burnumdan bile soktum sevecem diye. hala da oturup ağlıyabiliyorum onca itip kakmasına, küfrüne, iftirasına rağmen.

maalesef ben başta anlayıp, değiştirebilirim, isterse değişebilir, akıllı bir kadın olursam onu değiştirebilirim falan filan dedim. nasıl bu kadar aptalım, nasıl iradesizim böyle ben ya?

iki yüzlü erkek
haa dediğin aynen öyle. elalem iyisi denen cinsten! ikimizi tanıyanlara anlatsam derdimi, " aaa melek gibi, şeker gibi çocuk, hiç aklım almıyor", ben de daha sosyal ve konuşkan olduğum için " ne yapıyorsun da bu melek gibi adamı bu hale getiriyorsun, ne istiyorsun adamdan" demiyorlar mı, işte o zaman Allah'ım nereye gideyim bilemiyorum.

ve benim babam 21 şubatta, annem 9 haziranda vefat etti.
bu adam benim bir aydır boş yere ağzıma ..çıyor. neye ve kime ağlayacağımı şaşırdım. ailesi daha bir kere arayıp, neyiniz var, napıyorsunuz diye beni aramadı. hadi beni aramadılar, oğullarına bu zamanda bu kıza bu yapılır mı diye demediler belli ki.
nasıl bir sınav bu? Allah'ım beterinden saklasın ama çok ağır bu yük.

inşallah eşim olmayacak yakında. benim kurtuldum diyeceğim yerde bir de o kurtulacam senden demiyor mu? yemin ederim kafayı yemek üzereyim.
bir de merak ettiğim konu neden çok fedakar ve (lütfen kimse alınmasın, kimseyi küçük gördüğümden değil) eğitimli ve para kazanan kadınlar bu aşağılanmalara daha çok maruz kalıyor. inanın acayip aşağılandım ve değersiz görüldüm bu evlilikte. onca emek verdim, ama bir Allah razı olsun karıcım işitmedim! neydi şimdi bu benim yaşadığım?

Olsun ne derse desin. Dirdirindan biktim bosadim kariyi desin, kac yazar. Insan gururuna yediremiyor biliyorum ama bununla bas edilmez. Bir yerden belasini bulur elbet. Keske ilk sinyalleri aldiginizda evlenmeden once bitirseymissiniz ama olacagi varmis. Insan cekecegi cileyi cekmeden anlamak istemiyor. Umarim bundan sonra karsiniza iyi insanlar cikar.

haa dediğin aynen öyle. elalem iyisi denen cinsten! ikimizi tanıyanlara anlatsam derdimi, " aaa melek gibi, şeker gibi çocuk, hiç aklım almıyor", ben de daha sosyal ve konuşkan olduğum için " ne yapıyorsun da bu melek gibi adamı bu hale getiriyorsun, ne istiyorsun adamdan" demiyorlar mı, işte o zaman Allah'ım nereye gideyim bilemiyorum.
bu tür erkekler çok iyiler...
ama kavga anında senin bütün eksikliklerini pat pat söyler...
barışınca da o eksiklerini yine görmezler...:KK70:
dengesizler

Merhaba hanımlar,

Kavgada çirkinleşen, hele ayrılırken ar namus bırakmadan dümdüz giden adam nasıl bir adamdır?
Normal zamanda eşine çok düşkün olup, kavgada düşman olarak gören, her kavgayı boşanma sebebi sayan, sonra boşanmaktan vazgeçen, karşısındaki boşanmayı kabul ederse manyaklığına level atlatan bir adam?
başka biri olmadığına adım gibi eminim, eşini deli gibi seven bir adam hem de. (sağlıklı bir sevgi olmadığının farkındayım tabi)
ne tür bir vak'a sizce bu?

özgüven eksikliği olan kişi
yaramaz

bu tür erkekler çok iyiler...
ama kavga anında bütün eksikliklerini pat pat söyler...
barışınca da o eksiklerini yine görmezler...:KK70:
dengesizler
evet öyleler. zaten ben de bu iyiliklerine sabretmeye çalıştın ama kaşıkla verip kepçeyle geri almaktan başka bir şey değil. yere batsın yaptığı iyilik! kötü zamanda " keşke yapmasaydım, haram olsun" demesinden bin kat iyidir.
ya bende demir mi, vitamin mi, hücre mi eksik? hipnoz mu edildim? noldu ki bana? çok mu sevgisizdim acaba? çocukluğum da problemliydi sanırım? nasıl katlandım ki?

özgüven eksikliği olan kişi
yaramaz
bu da doğru. herifin totosunu kaldırdıkça kaldırdım. özgüveni kendine gelsin diye. sonra tepeme çıktı işte.
en son kavga sebebine bak hele! durduk yere "benim her dediğim olacak, var mısın yok musun, 10 dk sonra beni ara cevap ver, yoksa bu iş olmaz" dedi ve telefonu kapattı.:KK23:ben aramadım, anlamadım ki neydi bu?
o aradı, "yaaa bak 10 dk geçti aramadın, haha işte sen busun, bana verdiğin değer bu, beni bu kadar sayıyorsun" dedi.
ŞOK. benim üzerimde otoritesinin olmadığını hissediyormuş. böyle bir eksiklik kategorisi var mı ya?

bu da doğru. herifin totosunu kaldırdıkça kaldırdım. özgüveni kendine gelsin diye. sonra tepeme çıktı işte.
en son kavga sebebine bak hele! durduk yere "benim her dediğim olacak, var mısın yok musun, 10 dk sonra beni ara cevap ver, yoksa bu iş olmaz" dedi ve telefonu kapattı.:KK23:ben aramadım, anlamadım ki neydi bu?
o aradı, "yaaa bak 10 dk geçti aramadın, haha işte sen busun, bana verdiğin değer bu, beni bu kadar sayıyorsun" dedi.
ŞOK. benim üzerimde otoritesinin olmadığını hissediyormuş. böyle bir eksiklik kategorisi var mı ya?

hıı bir de üstüne dizginleri vermişsin şart koşuyor adam
egoist erkek
yaramaz

X