Ayrilirken küfür eden ..

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar konuyu kuzenim icin açıyorum. Şuan yanında okuyacak.fikirlerinize cok ihtiyacı var.kuzenimin 10 yıllık ilişkisi var. Arada ayrılıklar cok oldu 1 yıllık 2 yıllık aralıklarla tekrar baristilar derken 10 yıl oldu. Çocuk elini tutmaya bile yeltenmeyen biri.kuzenim tutuyormus ilk elini ve çocukta utanuyormus. Sorun şu cocuk her ayrilista cok agir küfürler yazıyor kuzenime.sonra aradan aylar geçiyor kuzenim mesaj atıyor mesala çocukta ilk günkü masumiyetle hiçbişey olmamış gibi sevdiğini söylüyor ve evlenelim diyor.sizce bu küfürü neden yapıyor. Ayrılmayı gururuna yediremiyor mu yoksa kendini oyle mi rahatlatiyor. İlişkiye bitiren taraf hep kuzenim oldu.3 4 defa aydılar.dun yine ayrılmışlar yine küfür kıyamet olmus :)
Not:Çocuk normalde küfür hiç kullanmiyormus bir defa bile duymadım diyor. Ve aileside cok düzgünmüş. Sadece ayrılırken cildriyormus sinirden

Son düzenleme:

10 sene yahu , milyon defa ayrıl barış. Kuzenin hem bitiriyor , o kadar küfürü yiyip hem de tekrar mesaj atıyor barışmak için. Erkek kıtlığı yok, denenmişin denenmişi olmaz. O kadar küfür yesem arkama bakmadan uzaklaşırım. Bir de elinden kayıp giden boşa geçmiş seneler de cabası.

Ayrıl gızım ayrıl o adamdan hayır gelmez..yarın öbürgün evlenirsin daha ağırları başına gelir..insan sevdiğine öyle küfürler edermi..saçının teline kıyamaz..geç olmadan dön o yoldan.

Çok aşık kuzenim.ayrilma sebebide aşkından kudurmasi. Hep fazla ilgi istemesi blöf gibi

Çok seviyorum diyor. Çocuk hirsindan kaybetme duygusuyla küfür ediyor olblr mi.normalde 1 kere bile etmiyormus

Çok seviyorum diyor. Çocuk hirsindan kaybetme duygusuyla küfür ediyor olblr mi.normalde 1 kere bile etmiyormus
Evlendin diyelim bi kavga ettniz evde yine aynı şeyi yaptı kavga gürültü küfür kıyamet..sana direk kapıyı gösterecek..sonra hopp canım cicim oldu başka..

kuzenine söyle
insanları kavga ederken tanırsın
sevgiliyi ayrılırken tanırsın

Balik bastan kokmaya baslamis..bile bile lades pismanlik olur

Çocuk hep alttan aliyor ayrılana kadar ayrılırken binbir bela okuyup küfür ediyormuş
Iyiyken herkes iyi tatlim. Önemli olan kotuykende duzgun kalabilmek. Suan aklamaya calisiyosunuz cocugu aklinizda ama gercek bu. Evlilik geecwkten anlasilmadiginda ayni evde cok zor simdi edilen kufurler yerine farkli seylere bırakabilir yine de karar kuzeninin..

Bana sizin kuzen o küfürü hakediyor gibi geldi çocuğun damarına nasıl basıp nasıl delirtiyorsa demekki. Napsın dengesiz birini görünce dayanamıyodur. Bence çocuğa yazık sizin kuzen sıyırmış çünkü

Doğru sonra barostiklarinda ben hırsımdan yapıyorum diyormus
sevgiliyken ayrılıyor diye bunu yapan evlenince boşanmak isterse nele yapar hiç düşünüyormu arkadaşınız. Kadın cinayetleri kol geziyo ülkede böyle adamlarla uğraşmayın psikolog değilsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…