Merhaba kızlar konuyu kuzenim icin açıyorum. Şuan yanında okuyacak.fikirlerinize cok ihtiyacı var.kuzenimin 10 yıllık ilişkisi var. Arada ayrılıklar cok oldu 1 yıllık 2 yıllık aralıklarla tekrar baristilar derken 10 yıl oldu. Çocuk elini tutmaya bile yeltenmeden biri.kuzenim tutuyormus ilk elini ve çocukta utanuyormus. Sorun şu cocuk her ayrilista cok agir küfürler yazıyor kuzenime.sonra aradan aylar geçiyor kuzenim mesaj atıyor mesala çocukta ilk günkü masumiyetle hiçbişey olmamış gibi sevdiğini söylüyor ve evlenelim diyor.sizce bu küfürü neden yapıyor. Ayrılmayı gururla yetiremiyor mu yoksa kendini oyle mi rahatlatiyor. İlişkiye bitiren taraf hep kuzenim oldu.3 4 defa aydılar.dun yine ayrılmışlar yine küfür kıyamet olmus :)
Çok aşık kuzenim.ayrilma sebebide aşkından kudurmasi. Hep fazla ilgi istemesi blöf gibi10 sene yahu , milyon defa ayrıl barış. Kuzenin hem bitiriyor , o kadar küfürü yiyip hem de tekrar mesaj atıyor barışmak için. Erkek kıtlığı yok, denenmişin denenmişi olmaz. O kadar küfür yesem arkama bakmadan uzaklaşırım. Bir de elinden kayıp giden boşa geçmiş seneler de cabası.
Çok aşık kuzenim.ayrilma sebebide aşkından kudurmasi. Hep fazla ilgi istemesi blöf gibi
Çok seviyorum diyor. Çocuk hirsindan kaybetme duygusuyla küfür ediyor olblr mi.normalde 1 kere bile etmiyormusAyrıl gızım ayrıl o adamdan hayır gelmez..yarın öbürgün evlenirsin daha ağırları başına gelir..insan sevdiğine öyle küfürler edermi..saçının teline kıyamaz..geç olmadan dön o yoldan.
Evlendin diyelim bi kavga ettniz evde yine aynı şeyi yaptı kavga gürültü küfür kıyamet..sana direk kapıyı gösterecek..sonra hopp canım cicim oldu başka..Çok seviyorum diyor. Çocuk hirsindan kaybetme duygusuyla küfür ediyor olblr mi.normalde 1 kere bile etmiyormus
Kziiyrum bende ama anlamıyor diyorki cok terbiyeli daha bir defa bile beni öpmeye kalkmadıSen kuzenini buraya versene bi. Bi kadın bu kadar aptal olmamalı
Çocuk hep alttan aliyor ayrılana kadar ayrılırken binbir bela okuyup küfür ediyormuşBalik bastan kokmaya baslamis..bile bile lades pismanlik olur
31 30 arasiKaç yaşında kuzenin
Doğru sonra barostiklarinda ben hırsımdan yapıyorum diyormuskuzenine söyle
insanları kavga ederken tanırsın
sevgiliyi ayrılırken tanırsın
Iyiyken herkes iyi tatlim. Önemli olan kotuykende duzgun kalabilmek. Suan aklamaya calisiyosunuz cocugu aklinizda ama gercek bu. Evlilik geecwkten anlasilmadiginda ayni evde cok zor simdi edilen kufurler yerine farkli seylere bırakabilir yine de karar kuzeninin..Çocuk hep alttan aliyor ayrılana kadar ayrılırken binbir bela okuyup küfür ediyormuş
O zaman evlensin evlenince de öpmez inşallah da küfür eder sadece aşkından o daKziiyrum bende ama anlamıyor diyorki cok terbiyeli daha bir defa bile beni öpmeye kalkmadı
sevgiliyken ayrılıyor diye bunu yapan evlenince boşanmak isterse nele yapar hiç düşünüyormu arkadaşınız. Kadın cinayetleri kol geziyo ülkede böyle adamlarla uğraşmayın psikolog değilsiniz .Doğru sonra barostiklarinda ben hırsımdan yapıyorum diyormus
evlensinler o zaman ne beklıyorlarÇok seviyorum diyor. Çocuk hirsindan kaybetme duygusuyla küfür ediyor olblr mi.normalde 1 kere bile etmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?