Ayrilirken küfür eden ..

Bizde 10.yılımızda evlendik.Lakin eşim herzaman beni yatıştırır üstüme titrerdi.Elini tutmaya utanan adam nasilda kufur etmeye utanmio.Bence kuzeniniz bunu bi düşünsün

Bazı şeyleri bahane ederek normallestirmeye çalışmayın bu küfür olayını bende birine çok ağır küfür etsem bana 2 ay sonra dönse yine ederim yani nasılsa kabul ediyor karşı taraf yok ayrılığı kaldıramıyor muş bilmem ne milyonlarca insan ayrılıyor kimse bunu yapmıyor yapan da normal değil zaten.Kuzeniniz kaç yaşında sadece merak ettim 10 yıllık ilişkileri varmış ya

31 yaşında canim yaklaşık

Çocuğa kalsa şimdiye evlenmişlerdi.kuzenim kararsız bu küfür den dolayı.kuzenim bir ara nişan atti . Başkasıyla çıkmaya başlamıştı nişanlandılar.bu 10 yıllık sevgilisi aradi sensiz yapamıyorum ne olur evlenme dedi o da evlenmedi vazgeçti

Baştan beri kuzeniniz hatalı ilişkiyi hem çocuk oyuncağına çevirmiş ayrıl barış ilişki yalama olmuş, ayrıyken git nisanlan sonra ondan ayrıl bununla tekrar barış.normal insan bile çileden çıkardı tabiki küfür etmesini haklı göstermiyor bu durum ama ola ki evlenseler o adam bunca yıldır kuzeninizin yaptıklarının acısını misliyle alır.zaten kuzeninizde çok sevse çocuk oyuncağına çevirmezdi hatta sevse başkasıyla nisanlanamazdi.bence bu ayrılık son olsun bir daha bu defteri açmamak üzere tamamen kapatsın kuzeniniz.

Demek bir şeyler iyi gitmiyor ki ayrılma noktasına geliniyor karşı taraf bir sürü küfür ediyor ve kuzeninizde bunları yalayıp yutup sineye çekip tekrar mesaj atıyor öyle mi ?
Kesinlikle bir an önce evlensinler birde çocuk yapsınlar aşırı mantıklı ve aşk saygı dolu bir ilişki belli..yarın dayakta atmaya başlar o kavgalar dahada büyür ee olsun o da evliliğin neşesi canimmm...

Okuyor ve hep su cümleyi duymak istiyor. Çok sevdiğinden küfür etmiştir kaybetmeyi yediremediği icin demenizi bekliyor

Bende kiziyorum laf anlatamiyorum ilk askim diyor baska kimseden oyle etkilenmiyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…