AYRILMA KARARI ALMAK

Ama yok ya senin ki daha farklı o uğraş göstermiyordu.senin ki de çabalıyor bence.yani seviyo .benim ki tamamen berbat birşeydi .ben tek başıma yasamisim ilişkiyi.
çaba var evet ama hissizlik yetersizlik vs gibi şeylerle boğuluyorum ben belki kendi sorunum bilemiyorum ama şu birkaç gündür bi ilerleme var gibi, sadece birlikteyken iyi olabileceğimizi anladık.. zorlamadan kırmadan yıpratmadan ve hislerimizi saklamadan ilerlemeye çalışcaz artık

Sorunun tespiti ve bir olmaya çalışmak buna rağmen. Size zarar veren şeyi bilip uzak durmak.zaten hersey bunda gizli.bunu yapanlar zaten uzun süre beraber kalabiliyor.

çaba var evet ama hissizlik yetersizlik vs gibi şeylerle boğuluyorum ben belki kendi sorunum bilemiyorum ama şu birkaç gündür bi ilerleme var gibi, sadece birlikteyken iyi olabileceğimizi anladık.. zorlamadan kırmadan yıpratmadan ve hislerimizi saklamadan ilerlemeye çalışcaz artık

Ayni seyleri hissediyorum.
3 senedir beraberiz. Ve o hergun mesaj atsa arasa da, bir hissizlik var.
Sanki mecburiyetten konusuyormus gibi. icinden gelmeyerek.

cok mutsuz ediyor beni de

Buradaki olay şu oluyodur: kadınlar herşeyi hisseder ortada bir sorun yoktur ama bişiler vardır içinde. Ya da kişi sonra şunu da der:ulan acaba kisiligimde bi sorun mu var.hüsnükururuntu mu yapıyorum onu da uzuyorum bosuna.bu arada kalanlara Allah yardım etsin.kişi bi kendine bi karşısındakine satasip durur.ilişki de yipranir

Kardeşim bence yapman gereken eşini takmamayı öğren çocuğuna ve kendine yönel sen taktıkça eşinin üzerine düştükçe eşin uzaklaşıcak . Evet bazen iletişimsizlikte ne yazık ki çözüm olabiliyor.

Ayni seyleri hissediyorum.
3 senedir beraberiz. Ve o hergun mesaj atsa arasa da, bir hissizlik var.
Sanki mecburiyetten konusuyormus gibi. icinden gelmeyerek.

cok mutsuz ediyor beni de
işte bu zaman zaman oluyor, sanki uzun süre birlikte olduktanb sonra alışkanlık sıradanlık yerleşiyor aşkın yerine.. bilemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin. erkeklerde şu var, senelerrdir birlikteyiz nasıl bırakırım diye sırf kırmamak için devam ediyorlar ama yok yani hissizlik ilgisizlik daha çok yıpratıyor. ilişkinin adı kalıyor bi tek, içi bomboş..

Buradaki olay şu oluyodur: kadınlar herşeyi hisseder ortada bir sorun yoktur ama bişiler vardır içinde. Ya da kişi sonra şunu da der:ulan acaba kisiligimde bi sorun mu var.hüsnükururuntu mu yapıyorum onu da uzuyorum bosuna.bu arada kalanlara Allah yardım etsin.kişi bi kendine bi karşısındakine satasip durur.ilişki de yipranir
evet evet evet sorun yok ama bu hisler mahvediyor ben bi ara bana büyü mü yapıldı birinin bizde gözü vardı da aramızı bozmak için bi şiey mi yaptı diye düşünmedim değil

işte bu zaman zaman oluyor, sanki uzun süre birlikte olduktanb sonra alışkanlık sıradanlık yerleşiyor aşkın yerine.. bilemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin. erkeklerde şu var, senelerrdir birlikteyiz nasıl bırakırım diye sırf kırmamak için devam ediyorlar ama yok yani hissizlik ilgisizlik daha çok yıpratıyor. ilişkinin adı kalıyor bi tek, içi bomboş..

Ben dayanamadim ayrildim :s

arkasında aldatılma ihanet yada başka kadın vardır mutlaka. çünkü bu onun farkına varmadan sana ilgi göstermemesi içinde bir yerde birilerini düşündüğünü gösterir ama o bunu yaptığının farkına varmaz ama sen hissedersin anlamışsında zaten . iyice herşeyini kurcala yokla onu test et derim

Back
X