Ayrılma kararim... nasıl söylemeliyim duygularımı?

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.527
2.976
333
Bir ay önce bir çocukla tanıştım. Beni görmüş beğenmiş, arastirmis ve bir arkadas aracılığıyla ulaştı bana. Neyse biz görüştük bununla. Çocuğu çok beğendim. Ama bir sorun vardı hep. Sanki pek ilgili değildi. Beraberken bişeyler anlatırken başka yere bakıyordu arada. Ama mutluydum onun yanında yine de. İlgi gösterince dünyada sanki benden mutlusu yoktu ama bazen de çok ilgisiz davranıyor. İkimiz de ogretmeniz . Sabah bi Günaydın mesajı çeker sonra hiç sesi çıkmaz. Aksam eve gelince arar sonra bi daha aramaz. Arkadaslariyla takilir aksamlari cogunlukla.Sanırım o da benden ilgi bekliyor, göstermeye çalışıyorum ama korkuyorum da uzaklasir diye. Bi de o erkek daha fazla ilgi göstermesi gerek diye düşünüyorum. Ayrılmaya karar verdim çünkü kendimi yalnız hissediyorum . İlgi bekliyorum, sevgi bekliyorum. Ama bunları pek göremiyorum. Bu kadar kısa zamanda onu sevmeye başladım ama onun sevgisinden emin değilim. Yarın ayrılmaya karar verdim. Nasıl söylemeliyim ona , kendimi nasıl anlatmaliyim?

Hemen ayrılmayı istemek biraz absürd yalnız. iki yetişkin insan olarak erkek arkadaşını karşına alıp düşündüklerini söyleyip onun da ne düşündüğünü ne istediğini öğren bi önce.Fikirleri sana uymazsa ben buyum gibi şeyler söylerse ayrılırsın, ama belki adam bende seni boğmak istemedim daha yeniyiz diye sıkmaktan çekindim filan dicek yani.Lap diye ayrılmak niye?

Hemen ayrılmayı istemek biraz absürd yalnız. iki yetişkin insan olarak erkek arkadaşını karşına alıp düşündüklerini söyleyip onun da ne düşündüğünü ne istediğini öğren bi önce.Fikirleri sana uymazsa ben buyum gibi şeyler söylerse ayrılırsın, ama belki adam bende seni boğmak istemedim daha yeniyiz diye sıkmaktan çekindim filan dicek yani.Lap diye ayrılmak niye?

İlgi beklediğimi söylemek istemiyorum. Bu durumda bi süre gösterecek sonra yine aynı olacak belki. Ne konusmsliyim tam olarak fikir verir misiniz

kesin ayrılacaksan duygularını anlatmaya gerek yok ki..
o ısrar ederse neden diye, o zaman söylersin içindekileri

Kesin gibi birsey. Ama direk ayrılmak istiyorum diyemem önce aciklamami yapmalıyım.

Bir ay çok kısa bir süre. Bence hiç sesini çıkarmadan biraz daha dene. Bak bakalım arayıp soracak mı? Sen biraz sık ara. Bakalım o zaman arayacak mı. Ama ilgisizliğinden hiç söz etme, çünkü öyle biri ise yapay olarak sadece bir süreliğine değişir. İyice test et. Baktın hareketleri istediğin gibi değil o Zaman tekrar şans vermeksizin ayrıl. Şimdi dersen böyle böyle diye seni kandırır.

önce bir konuş bunları bence belkide o çok konuşmayı seven biri değildir telefonda madem olumlusunda kestirip atma
Genelde çok konuşmaz zaten ben daha çok konuşuyorum aradığında. Ama yapısı böyle bence biraz soğuk ya da benim kadar ilgi duymuyor bana

Bence karar vermek icin erken.suanki esim bir yillik sevgililik donemimizde toplasan 20 taöğreninceda arama anca yapmisti.simdi cenesi durmuyo :KK53: belki agir basli gorunmek istiyo belkide kacirmak istmiyo.bi konusun once huyunu suyunu ogrenin

Bir ay çok kısa bir süre. Bence hiç sesini çıkarmadan biraz daha dene. Bak bakalım arayıp soracak mı? Sen biraz sık ara. Bakalım o zaman arayacak mı. Ama ilgisizliğinden hiç söz etme, çünkü öyle biri ise yapay olarak sadece bir süreliğine değişir. İyice test et. Baktın hareketleri istediğin gibi değil o Zaman tekrar şans vermeksizin ayrıl. Şimdi dersen böyle böyle diye seni kandırır.

Ama bekledikce acı çekiyorum. Çok aramak da benim yapima ters. Evet ilgisizliginden şikayetçi olursam bi süre ilgili olur sonra yine aynı devam eder, biliyorum. Mesaj cekmistim dayanamayip yarın bişey konuşmak istiyorum diye ama o uyuyor galiba mesaj atmadı. Bu durumda ne konusmaliyim ne demeliyim sizce?

Bence onun akli baska birinde yada baskasinda kaldi eger oyleyse hic bulasma kalbini tamamen sana vermemis bi erkekle mutluluk olmaz.evet onun ilgi alaka gostermesi gerekir tabi gonlu varsa.

Bence karar vermek icin erken.suanki esim bir yillik sevgililik donemimizde toplasan 20 taöğreninceda arama anca yapmisti.simdi cenesi durmuyo :KK53: belki agir basli gorunmek istiyo belkide kacirmak istmiyo.bi konusun once huyunu suyunu ogrenin

Peki sen nasıl dayandın 1 yil? Ben dayanamıyorum ki gazyaslarimi Tutamıyorum artık. Ne konusmaliyim ne demeliyim bilmiyorum. İlgi beklediğimi söylemek de istemiyorum

Ama bekledikce acı çekiyorum. Çok aramak da benim yapima ters. Evet ilgisizliginden şikayetçi olursam bi süre ilgili olur sonra yine aynı devam eder, biliyorum. Mesaj cekmistim dayanamayip yarın bişey konuşmak istiyorum diye ama o uyuyor galiba mesaj atmadı. Bu durumda ne konusmaliyim ne demeliyim sizce?
Kesin ayrılacaksan bize anlattığın gibi anlat. UymuyoruZ benim beklentilerim farklı de. Ama seni ikna etmesine izin verme. Bi yufka yürekliyiz, sonra sen çekersin.

Ne sıklıkla görüşüyorsunuz?
Benim de eşim ilk zamanlarda bir cooldu. Hiç işi olmamasına rağmen buluşmaya yeltenmezdi, ne olduysa sonra oldu. Rolleri değiştik. Şimdi dengeyi kurduk ama.
Sabrın sonu selamettir arkadaşım bekle biraz daha ayrılma kararı verme hemen. Bazı erkek böyle oluyor.

Bence onun akli baska birinde yada baskasinda kaldi eger oyleyse hic bulasma kalbini tamamen sana vermemis bi erkekle mutluluk olmaz.evet onun ilgi alaka gostermesi gerekir tabi gonlu varsa.

Bundan korkuyorum çünkü daha önce ilgi duyup bir kere görüşüp ayrıldığı bir öğretmenle aynı okuldalar şu anda

Ne sıklıkla görüşüyorsunuz?
Benim de eşim ilk zamanlarda bir cooldu. Hiç işi olmamasına rağmen buluşmaya yeltenmezdi, ne olduysa sonra oldu. Rolleri değiştik. Şimdi dengeyi kurduk ama.
Sabrın sonu selamettir arkadaşım bekle biraz daha ayrılma kararı verme hemen. Bazı erkek böyle oluyor.

Haftada bir görüşüyoruz. Bekleyeyim diyorum ama acı çekiyorum o ilgi göstermedikce. Siz nasıl sabrettiniz? Rolleriniz nasıl değişti

İlgi beklediğimi söylemek istemiyorum. Bu durumda bi süre gösterecek sonra yine aynı olacak belki. Ne konusmsliyim tam olarak fikir verir misiniz

Adını ilgi beklemek koymayın.Sizin durumunuzun adını ilgi eksikliği koymak biraz eksik kalır zaten açıkcası.Birkere iki sevgili olarak günlük iletişiminiz ve paylaşımınız çok az.Bunun bi iliski icin hicte akıllıca olmadığını iliskiden ziyade sacma bi konumda arada kalmış gibi hissettiğinizi söyleyin. Ve baska bir acıklama ile uzatmadan istediğinin ve beklentisinin ne olduğunu sorun. Aldığınız cevaplara görede yolunuzu çizin.Uzun uzun açıklama yapmanıza dahi gerek yok. Ama o kişiye karşı bu kadar olumluyken iki yetişkin gibi sorunları konuşarak halletmek yerine direkt ayrılmayı seçmek sadece size kaybettirir bu kayıp sizin olur. Olgunluktan çok uzak bir hareket olur,bu fikri genel olarak hayatınızdan atın. Çözüm odaklı olmalısınız yoksa çok insan kaybedersiniz hayatınız boyunca.Doğru olan bir kere konuşup çözmeye çalışmak denemek, olmazsa arkanızı dönmektir. Bunu unutmayın derim ben. Düşüncenizi çok absürd buldum gerçekten şaşırdım,o yüzden böyle yazıyorum kusura bakmayın.

Kafa yapina uymuyorsa bence ayril. Çok fazla konusmayan insanin bi anda cenesi dusemez. Bide mesajlasmama olayini anlamiyorum sevdigim adamin attigi her mesaja heyecanlanirim mesela, gorunce sevinirim, napiyo deli gibi merak ederim. Erkek arkadasinin heyecani yok gibi geldi, tutkunuz eksik.

Peki sen nasıl dayandın 1 yil? Ben dayanamıyorum ki gazyaslarimi Tutamıyorum artık. Ne konusmaliyim ne demeliyim bilmiyorum. İlgi beklediğimi söylemek de istemiyorum

Valla ben hırs yapmıştım ayni senin gibi kötü hissediyodum kendimi.daha sonra baglandikca roller degisiyo kimi insan biraz gec aciliyo.biraz soguk biri misin diye sorabilirsin hem ilgilen dememis olursun hemde gerekli mesaj yerine ulaşır

Back
X