Ayrılma kararsızlığı

Ne olacak bizim bu kadınların hamilelik aşkı bilmem.ben acıksözlü olduğum için linç ediliyorum ama bence bu tarz kadınların da bir kısmı hamile kalmayı merak ettiği için hamile kalıyor.
valla hamilelik merakından mı bilmiyorum ama oturup bir plan yapmadan yola çıktıkları için bence. bir birikimim var mı, eşimle bu duruma hazır mıyız, ben işe başlarsam bebeğe kim bakabilir, vs. hiç düşünülmüyor. hep kazayla 3.ayda hamile kalınıyor, sonra evlilik ne kadar kötü de gitse o sebeple ayrılınamıyor. konular %90 bu şekilde.

Gerçekten ayrılırsak istenmiyor bence.ben öyle hissediyorum.

Ayrılmayacaksın.
Her hafta gitmeyi unut daha sık gideceksin.
İnşallah olmaz ama o adamda o potansiyel var sana çocuklarının önünde vuracak.
Ve sen sonsuza kadar böyle yaşayacaksın.

Bir de kötü yorumlar çoğalınca kocasını savunmaya başlayanlar var.

Ayrılmayacaksın.
Her hafta gitmeyi unut daha sık gideceksin.
İnşallah olmaz ama o adamda o potansiyel var sana çocuklarının önünde vuracak.
Ve sen sonsuza kadar böyle yaşayacaksın.
Valla ben bu tarz bir şey yaşayan varsa belki yardımcı olabilir diye yazdım ama Türkiye'de gerçekten kadının düşmanı yine kadınmış şu yazdıklarına bak inanamıyorum bir gün başına gelirse umarım yaptığın bu yorumu hatırlarsın böyle leş yorumlar yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi kendinden biliyorsun sen de durumu herhalde ileri görüşlülük değil tecrübe bu herhalde

Tecrübem yok, karakterim bu. Adam olmayanı baba yapmam net. Ha bir de düşmanın değilim.

Kötü bir yorum yazılmamış. Gerçekler yazılmış.

Adam, ailenizin sayesinde bedava evde oturuyor, bir de ailenizin hareketlerini beğenmiyor. Madem beğenmiyor, beğenmediği kişilerin evinde beleşe oturmayacak, biraz erkeklik gururu olacak .

Anneniz sizden para aldıysa cebine atmamış sonuçta ( ki hepi topu 5 bin tl imiş, istediği gibi harcayabilirdi), yine size tabak almış.

Bu konuda yapılacak tek şey kendi evinizde oturmanız.

Ben olsam o evden cıkıp kiraya giderdim hem verecekler hemde arkalarından laf söylenilecek bazı insanlara iylik yapmayacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…