Ayrılma noktasına gelinen aşamada bir erkek evlenmeyi istediği çok sevdiğini söylediği bir kadın için en fazla ne yapar mücadele eder mi ?

quenn02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
305
-28
16
28
Mesela en fazla nereye kadar mücadele eder o kadını kaybetmemek için? Başka şehirde uzakta yaşıyor olsa bile o kadın için birşeyler yapmaya çalışır mı ? Yoksa nasılsa uzak diye nasip değilmiş der vazgeçer mi ? Mesela gelir mi o kadın için son kez konuşmak görüşmek falan ? Sizin deneyimlerinizin yola çıkarak ne gibi fikirler verebilirsiniz?

Birde her ilişki kendine özgüdür. Herkes farklıdır yani baskalarinin ilişkisiyle sizin iliskinizin dinamikleri de farklıdır doğal olarak. Başka soru sorduğunuz bir konu daha açmışsınız . Onun yerine duygu ve düşüncelerinizi yazarsanız insanlar daha kolay yorumlar kendiniz ve sevgilinizle ilgili

Derdinizi anlatırsanız daha sağlıklı cevaplar alırsınız . Arka arkaya sorular sıralayinca konu hiç anlaşılmıyor
Eski sorularimda ayrıntılar var onun için gerek görmedim ben benim mevzunun hakikatini çözdüm zaten ancak merak ediyorum sevilmek değer görmek nasıl birşey diye.

Eski sorularimda ayrıntılar var onun için gerek görmedim ben benim mevzunun hakikatini çözdüm zaten ancak merak ediyorum sevilmek değer görmek nasıl birşey diye.
Sevildiğiniz değer gördüğünüz zaman inanın bunu anlıyor ve sorgulamiyorsunuz. Bir insan sizi değersiz hissettiriyorsa mutsuz ediyorsa peşinden gitmeyin . Sizi mutlu edecek çok sevecek inanin ki birileri vardir

Sevildiğiniz değer gördüğünüz zaman inanın bunu anlıyor ve sorgulamiyorsunuz. Bir insan sizi değersiz hissettiriyorsa mutsuz ediyorsa peşinden gitmeyin . Sizi mutlu edecek çok sevecek inanin ki birileri vardir
Var gibi birilerine şans vermeye başladım diyebilirim bakalım hayırlısı hoş kriterlerime çok hitap eden birileri de karşıma çıkmıyor nedense

Herkes farklı bakış açılarına sahip. Sevgisi ile alakalı yapacakları. Fedakarlık herkesin harcı değil şuan zaten bu dönem ilişkilerinden bir halt anlaşılmıyor çok laçka ilişkiler. O yüzden mücadele eden insanı bulmak zor.

Uzak mesafe de olsa dahi evlenenler var ama yurt dışı bile olsa farketmiyor fedakarlık edecek taraftan biri onun şehrine gitmesi gerekiyor.
Başaranlar var.
Seviyorsa erkek gelir zaten görüşmek ister vs. Benim uzaktan konuştuğum biri sanırım o g,t onda yoktu ve gelmedi hepte bir sürü vaatler de bulunan kendisiydi o dönem.
İcraata geçmeyen sözlerin hiçbir anlamı yok benim için.

Sevmediyse demek ki . Neyseki üzülmeye değmiyor.

Sevmediyse demek ki . Neyseki üzülmeye değmiyor.

Valla işler ciddiye binince sorumluluk almak istemiyorlar hiç peşinden koşmadım hepte kendi koştu ama son raddede ben ortadan kayboldum ve beni bulamadı birdaha hhaha sevgisi azdı bana göre de tatmin etmedi beni güvenmedim zaten.

Sevseydi emin olun bulurdu hislerinize güvenin :)

Erkek sözde çok sever, özler, görüşmek için can atar ama bütün fedakarlığı kadın yapar ya da tam tersi. İlişkilerde şöyle severim , böyle aşığım masallarına inanmayın ne söylediği değil ne yaptığı ne hissettirdiği önemlidir........

Burada birkaç kez anlatmıştım: eşimle evlenmeden önce bir gün kavga ettik ayrıldım ben aklınıza gelebilecek her yerden silip engelledim kız kardeşlerimin telefonundan dahi engelledim bana ulaşamasın diye. Aradan bir hafta geçti kapı çaldı ailesini toplayıp yüzük çikolata alıp gelmişti "sen olmadan hayatım çok anlamsız, her günümü seninle geçirmek istiyorum" dedi öylece evlenmiş bulunduk

Ay ne hoş duygulandım böyle aşklar kaldı mı ya gönlü ne güzel adammiş öyle sizi çok sevmiş demek ki şanslısınız herkese nasip olmuyor böyle sevilmek Allah mutluluğunuzu daim etsin

Ay ne hoş duygulandım böyle aşklar kaldı mı ya gönlü ne güzel adammiş öyle sizi çok sevmiş demek ki şanslısınız herkese nasip olmuyor böyle sevilmek Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ayrılma sebebiniz neydi peki özel değilse?

Benim eski sevgilim ben her yerden engellediğim için mail atıyordu. Annesine ve kuzenine arattırmıştı. Yani evet seven mücadele ediyor ama duruma göre de değişir. Mesela artık senle olamayacağına net olarak karar verdiyse mücadele etmez. Duruma göre değişebilir yani.

Ayrılma sebebiniz neydi peki özel değilse?
Annesinden ötürü ayrılmıştım ben ya kadın benden pek hazzetmiyordu hâlâ da öyle anne babası ayrı zaten babası ve babasının ailesiyle gelmişti. "Annem de olsa kimse senden daha önemli değil seni sevmeyeni ben de sevmem" demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…