Burası soru sorma sitesi değil mi ?Niye sürekli soru soruyorsunuz?
Ayrıca başlıktan belli ayrılma zamanı mı aklına gelmiş adamın evlenmek . İttire ittire bir şeyler olmaz.
Derdinizi anlatırsanız daha sağlıklı cevaplar alırsınız . Arka arkaya sorular sıralayinca konu hiç anlaşılmıyorBurası soru sorma sitesi değil mi ?
Eski sorularimda ayrıntılar var onun için gerek görmedim ben benim mevzunun hakikatini çözdüm zaten ancak merak ediyorum sevilmek değer görmek nasıl birşey diye.Derdinizi anlatırsanız daha sağlıklı cevaplar alırsınız . Arka arkaya sorular sıralayinca konu hiç anlaşılmıyor
Sevildiğiniz değer gördüğünüz zaman inanın bunu anlıyor ve sorgulamiyorsunuz. Bir insan sizi değersiz hissettiriyorsa mutsuz ediyorsa peşinden gitmeyin . Sizi mutlu edecek çok sevecek inanin ki birileri vardirEski sorularimda ayrıntılar var onun için gerek görmedim ben benim mevzunun hakikatini çözdüm zaten ancak merak ediyorum sevilmek değer görmek nasıl birşey diye.
Var gibi birilerine şans vermeye başladım diyebilirim bakalım hayırlısı hoş kriterlerime çok hitap eden birileri de karşıma çıkmıyor nedenseSevildiğiniz değer gördüğünüz zaman inanın bunu anlıyor ve sorgulamiyorsunuz. Bir insan sizi değersiz hissettiriyorsa mutsuz ediyorsa peşinden gitmeyin . Sizi mutlu edecek çok sevecek inanin ki birileri vardir
Mesela en fazla nereye kadar mücadele eder o kadını kaybetmemek için? Başka şehirde uzakta yaşıyor olsa bile o kadın için birşeyler yapmaya çalışır mı ? Yoksa nasılsa uzak diye nasip değilmiş der vazgeçer mi ? Mesela gelir mi o kadın için son kez konuşmak görüşmek falan ? Sizin deneyimlerinizin yola çıkarak ne gibi fikirler verebilirsiniz?
Sevmediyse demek ki . Neyseki üzülmeye değmiyor.Herkes farklı bakış açılarına sahip. Sevgisi ile alakalı yapacakları. Fedakarlık herkesin harcı değil şuan zaten bu dönem ilişkilerinden bir halt anlaşılmıyor çok laçka ilişkiler. O yüzden mücadele eden insanı bulmak zor.
Uzak mesafe de olsa dahi evlenenler var ama yurt dışı bile olsa farketmiyor fedakarlık edecek taraftan biri onun şehrine gitmesi gerekiyor.
Başaranlar var.
Seviyorsa erkek gelir zaten görüşmek ister vs. Benim uzaktan konuştuğum biri sanırım o g,t onda yoktu ve gelmedi hepte bir sürü vaatler de bulunan kendisiydi o dönem.
İcraata geçmeyen sözlerin hiçbir anlamı yok benim için.
Sevmediyse demek ki . Neyseki üzülmeye değmiyor.
Sevseydi emin olun bulurdu hislerinize güvenin :)Valla işler ciddiye binince sorumluluk almak istemiyorlar hiç peşinden koşmadım hepte kendi koştuama son raddede ben ortadan kayboldum ve beni bulamadı birdaha hhaha sevgisi azdı bana göre de tatmin etmedi beni güvenmedim zaten.
Burada birkaç kez anlatmıştım: eşimle evlenmeden önce bir gün kavga ettik ayrıldım ben aklınıza gelebilecek her yerden silip engelledim kız kardeşlerimin telefonundan dahi engelledim bana ulaşamasın diye. Aradan bir hafta geçti kapı çaldı ailesini toplayıp yüzük çikolata alıp gelmişti "sen olmadan hayatım çok anlamsız, her günümü seninle geçirmek istiyorum" dedi öylece evlenmiş bulundukMesela en fazla nereye kadar mücadele eder o kadını kaybetmemek için? Başka şehirde uzakta yaşıyor olsa bile o kadın için birşeyler yapmaya çalışır mı ? Yoksa nasılsa uzak diye nasip değilmiş der vazgeçer mi ? Mesela gelir mi o kadın için son kez konuşmak görüşmek falan ? Sizin deneyimlerinizin yola çıkarak ne gibi fikirler verebilirsiniz?
Ay ne hoş duygulandım böyle aşklar kaldı mı ya gönlü ne güzel adammiş öyle sizi çok sevmiş demek ki şanslısınız herkese nasip olmuyor böyle sevilmek Allah mutluluğunuzu daim etsinBurada birkaç kez anlatmıştım: eşimle evlenmeden önce bir gün kavga ettik ayrıldım ben aklınıza gelebilecek her yerden silip engelledim kız kardeşlerimin telefonundan dahi engelledim bana ulaşamasın diye. Aradan bir hafta geçti kapı çaldı ailesini toplayıp yüzük çikolata alıp gelmişti "sen olmadan hayatım çok anlamsız, her günümü seninle geçirmek istiyorum" dedi öylece evlenmiş bulunduk
Ayrılma sebebiniz neydi peki özel değilse?Ay ne hoş duygulandım böyle aşklar kaldı mı ya gönlü ne güzel adammiş öyle sizi çok sevmiş demek ki şanslısınız herkese nasip olmuyor böyle sevilmek Allah mutluluğunuzu daim etsin
Annesinden ötürü ayrılmıştım ben ya kadın benden pek hazzetmiyordu hâlâ da öyleAyrılma sebebiniz neydi peki özel değilse?
Sevseydi emin olun bulurdu hislerinize güvenin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?