ayrilma zamani geldi de gecti sanirim..

Ayyy Bayılazaaaaaaaaammmmmmmmmm

daha fazla anlatma ne olurrrr

çıkkk havaalanına gitttt bin uçağa dönnnn tr yeeeeeeeee

offfff hele gel tr'ye sonrasını düşünmeeeeeeeeeeeeee

sinirden ne yazdım onuda bilmiyorum ya kusuruma bakmayın sakinleşince düzeltirim.

evden çıktığı zamanlarda laptopu evde bırakıyorsa
evi terk ederken onu da al yanına
istediği kadar kayıtları silmiş olsun
gerekirse silinenlerden de bulabilirler ya da şifresini kırarlar bir şekilde.
türkiyeye dönücem diyorsun da
çoçuğun senin pasaportuna mı kayıtlı
çoçuğunu alıp tek başına ülke dışına çıkabilicek misin ?
eğer olur da türkiyeye gelişinde sorun çıkarsa ve öğrenirse hayatı sana 1 kat daha zindan eder
iyi planla bence .

evden çıktığı zamanlarda laptopu evde bırakıyorsa
evi terk ederken onu da al yanına
istediği kadar kayıtları silmiş olsun
gerekirse silinenlerden de bulabilirler ya da şifresini kırarlar bir şekilde.
türkiyeye dönücem diyorsun da
çoçuğun senin pasaportuna mı kayıtlı
çoçuğunu alıp tek başına ülke dışına çıkabilicek misin ?
eğer olur da türkiyeye gelişinde sorun çıkarsa ve öğrenirse hayatı sana 1 kat daha zindan eder
iyi planla bence .

evet cocuk benim pasaportuma kayitli..yok her zaman birakmiyo laptopu evde..simdi hcbisey düsünemiyorum inanki..ucusuyo düsüncelerim

Gerçekten yaşadıklarınızdan dolayı hem size hemde evladınıza çok üzüldüm.Eğitimli bir insansınız yurdunuza dönüp güzel bir işte çalışabilir,evladınıza bakabilir,güzel bir evlilik yapıp mutluluğu tekrar yakalayabilirsiniz.Eşinizin şu yaptıklarını ıspatlayabilseniz de hem maddi hem de manevi güzel bir tazminat kopartarak ayrılsanız.Unutmayın gelen gideni aratır ve böyle bir insan da annesi de asla mutlu olamaz,ki olmasınlar zaten.Size ve evladınıza güzel,huzurlu,mutlu günler dilerim.Cesur olun eşiniz de dahil kimseye boyun eğmeyin.Unutmayın hiçbir şey sizden ve sağlığınızdan önemli değil.Artık siz değil sizi üzenler üzülsün.Allah yardımcınız olsun

Oyyy. Evet zamanı gelmiş , çok bile sabretmişsiniz. Orda kalmanız adına bir tane nedeniniz var mı? Bu neden sakın çocuk olmasın, çocuğun asıl böyle bir adamla yaşaması sorun. Bu adama katlanılmaz.

Allah yardımcın olsun.

canım cok dusunup durma dusundukce bocalayacaksın
kararını verdın geleceksın bıletı ayarla planını yap al cocugunu cık
cocugunla guzel bır hayat kur anneler gucludurler guclu olmak zorundayız
cocugunun oyle bırının yanında yetısmesı demek ne demek ben dusunemıyorum bıle
guzel haberlerını beklıyoruz
Allah yardımcın olsun

peki sizi tutan nedir,sevıyor musunuz ?
gerçekten merak ettim bazen sevınce gidemez insan ...ondan mı bu kalışınız ?

ya sen delirdinmi allahaşkına?neden çekiyosun bu adamı?ne onur kalmış ne gurur?sen bu adamla durabiliyosan benim kocamın elini ayağını öpmem lazım heralde.ben bile durmuyorum dava açtım..hiç durma..

burda zaman kaybettiğiniz hataaa...oooooo daha bir insanda hangi huy olabilirdiki ayrılmak için sizin eşinizde fazla fazla varrr...

canim kendine yazik etme yaa defet su adami hayatindan...sana bir yarari yok bari zararlari ortadan kalksin...

arkadaşım umarım en kısa zamanda kurtulursun bu durumdan, gerçekten çok ama çok üzücü,sana saygısı olmayan bi insanın ne evliliğe nede evladına bir faydası olur.

msn şifresini kıramıyorum demişsin önceki konuşmalarda nette bir program var aynı bilgisayardan girilen tüm msn şifrelerini adresleriyle birlikte görebiliyorsun, bulamazsan bana özelden yazarsan sana gönderirim, dosyaları harddiscten tamamen silmek içinde bir program gerekiyor, yani bilgisayarın bir yerlerinde o konuşmalar hala. bilgisayardan iyi anlayan birini bulursan laptopu alabilirsen yanına sana delil olacaktır o yazışmalar

Başlıkta da dediğiniz gibi ayrılık vaktinin gelmesini bırakın geçeli yıllar olmuş...

Bu adamla soludugun her nefes bosa harcadigin bir nefestir, onun yaninda gecirdigin her gün heba olmus bir gündür, yaninda uyandigin her sabah yazik ettigin bir sabahtir.:çok üzgünüm:

Lütfen arkadasim, biran evvel iyi bir avukata git ve bosan. Sana böyle insanlik disi davranmasina daha fazla izin verme.:teselli:

Buraya esinin yaptiklarini yazmak seni bir nevi rahatlatiyor bekli, ama cözüm degil.

Senin bu adamdan kurtulman lazim.

Hemde mümkün oldugu kadar cabuk bir sekilde....

Dilerim Cenabi Allah yüregine o cesareti verir ve evladinla kendine yepyeni ve mutlu bir hayat kurarsin:Saruboceq:

senin adına üzüldüm canım ama dediğin gibi çok bile çekmişsin bu adamı
elle tutulur hiç bir yanı yok :1no2:bir an önce kurtulmaya çalış
allah yardımcın olsun

evet hep cocugu düsündüm..belki düzelir dedim..ama üc senenin sonunda anladim düzelmeyecegini..ayrilmaya cesaretim yok ama bugünlerde ciddi ciddi düsünüyorum gitmeyi hatta bugün gidip bilet saatlerini soracagim..ama su kapidan elimde valizle cikma cesaretini gösterebilir miyim bilmiyorum..bir de en cok üste cikmasi ve sen abartiyosun sen hastasin demesi beni iyice cildirtiyo bu anlattiklarim abartilacak seyler mi? bu nasil bir psikolojidir adam kendini hala hakli görüyo..

Evet boşanmak,o valizi ele alıp emek verdiğin evden çıkmak zor elbette arkadaşım ama böyle bir durumdaykende karar vermek çok kolay ve siz çok bile durmuşsunuz.bu ne ya saygısızlığa bak.

Bu durumdayken beklemenin hiç anlamı yok,ne güzel ailenizde arkanızdaymış.ne diye onun hakaretlerine katlanıyorsunuz.

Evet boşanmak,o valizi ele alıp emek verdiğin evden çıkmak zor elbette arkadaşım ama böyle bir durumdaykende karar vermek çok kolay ve siz çok bile durmuşsunuz.bu ne ya saygısızlığa bak.

Bu durumdayken beklemenin hiç anlamı yok,ne güzel ailenizde arkanızdaymış.ne diye onun hakaretlerine katlanıyorsunuz.

ya neden bilmiyorum bir türlü cesaret edemiyorum..bazen gelip bana beni cok sevdigini falan söylüyo artik düzelecegini söyleyip güleryüz gösteriyo ben de saflikla inaniyorum..ne yapacagimi sasirmis durumdayim..

ayrica gecenlerde ona bana yaptiklarini söyleyip suclayinca bana karsi savunmasi aynen söyleydi..ben seni satmiyorum, uyusturucu da kullanmiyorum..aylarca evi terketmiyorum..daha ne bekliyosun benden!!! ayrica beni aldatmadigini benim ona iftira attigimi ki defalarca ispatlalama ragmen asla kabul etmiiyo simdiye kadar yapmadigina dair oglunun üstüne yemin ediyo üstelik cünkü inanci cok zayif cok rahat yemin eder..simdiye kadar yapmamis ama bundan sonra yapacakmis madem ben onu sucluyomusum..o da hakkini verecekmis:))!!

Back
X