ayrilma zamani geldi de gecti sanirim..

bundan sonra herşey çok güzel olur hayatında inşaAllah..
bebeğinle yeni yaşamında mutluluklar..Allah yadımcın olsun cnm..

bence kendini böyle asosyal bir hayata mahkum etme.ooh ne güzel işte kurtuldun o adamdan.ben senin yerinde olsam biraz dağıtırdım,gezer tozardım,hatta minik flörtler.:kedi:.çok çektin çünkü.daha sonra yine evlenebilirsin arkadaşım 2. evliliğinde mutluluğu yakalamış bir sürü insan var.sanırım sana soru sormalarından çekiniyorsun ama konuşmak istemediğini söyle insanlara,öyle çok meraklı tiplerle değil daha olgun kişilerle görüş.zamanla acısı hafifler merak etme. hoş onun için acı çekilmez ya neyse.sana mutluluklar ve hissediyorum ki çok mutlu olacaksın.

canım küçük flörtler demişsin de..şu an için belki düşünemem..hem düşünsem de ayrılmış olduğumu söylesem kaçarlar benden..söylemesem yalan üzerine bir ilişki kuramam bu basit bnir arkadaşlık ilişkisi olsa bile..

canım küçük flörtler demişsin de..şu an için belki düşünemem..hem düşünsem de ayrılmış olduğumu söylesem kaçarlar benden..söylemesem yalan üzerine bir ilişki kuramam bu basit bnir arkadaşlık ilişkisi olsa bile..

Canım sen hele bi kafanı topla da, şu adamdan da resmi olarak da bir kurtul, ondan sonrası hayırlısı.

nerden baslasam bilmiyorum..önceki konularimi bilenler bilir belki..evlilihgimde hic yüzüm gülmedi..benim kisaca anlatirsak sorumsuz, ilgisiz, düsüncesiz, tembel, yalanci, psikopat, gözü disarda ve beni defalarca kere aldatmasina ragmen her seferinde üste cikip nerdeyse yatakta yakalasam sen hayal görüyosun diyecek derecede piskin ve her konuda suclu olmasina ragmen üste cikip beni suclamaya calisan baski yapan ezen üniversite mezunu olmama ragmen sürekli beni aptal diye asagilayan,hastalandigimda asla ilgilenmeyen hatta lohusaligimda bile üstüne eziyet eden..beni begenmeyen..sürekli karidan cok ne var..istesem senden iyisini bulurum..buldugum kisi senden kötü olamaz dedi dün bir de..aileme saygi duymayan ailemle görüsmemi istemeyen..maddi anlamda iyi olanaklar saglamayan..parasi olunca hep kendi hobileri ve keyfi icin harcayip benim ihtiyaclarimi görmezden gelen..gelecegini düsünmeyen..ailesine beni ezdiren..ailesi tarafindan türlü oyunlara ve hakaretlere maruz kaldim..cocuguyla doggru düzgün ilgilenmeyen ve buna ragmen ayrilinca cocugu senden alirim diyen..kisisel temizligine hic önem vermeyen ayda bir nerdeyse banyo yapan dislerini alti ayda bir benim zorlamamla fircalayan..buna karsilik beni düzensizlikle suclayan..ki kücük cocugu olanlar bilir evi nasil dagitttigini..tüm ev sorumluluklari bana ait evin ekmegine kadar ben alirim o ne alisverisle ne tamirle ilgilenir..ve markete gitmek icin disari ciktigimda cok geziyosun der..bana hayatimda duymadigim küfürler ve hakaretler eder..siddet de uygular..artik ruhen cökmüs durumdayim..dün gece kavga ettik ve gidecegmi söyledim..ve beni sucladi kendisi sucsuzmus ben abartiyormusum..ispat etmeme ragmen beni aldattigini yine inkar edip simdiye kadar yapmadim ama bundan sonra yapacam dedi..halbuki eski sevgilisiyle hala görüsüyo ve onun gibi kac kisiyle netten konusuyo...bana sen türkiyeye gidince ben de bir baska sehirde isim var oraya gidecem dedi meger eski sevgilisi o sehirdeymis onu da ögrendim ve o kiz mesaj atti gecenlerde seni cok özledim seviyorum falan diye ama güya o mesaj yanlislikla gelmis..daha bunu gibi neler anlatsam tek tek sayfalar yetmez..

eee bunca zaman neden sabrettiniz böyle bi adama? böyle bi evliliğin içinde neden çocuk yaptınız ki bir de... yazık değil mi...

ayrılmış olduğunu söyleyince neden kaçsınlar...
o devirler geçti artık... birsürü insan var 2. evliliğini yapıp çok mutlu yaşayan...

canım çok yanlış düşünüyorsun asla da kaçmazlar niye kaçsınlar.bence bu adam senin kendine olan güvenini de yok etmiş.bak daha kimler düşecek peşine.benim abim bekar ,dul kadınla evlendi hem de bayıla bayıla kimse de bir şey demedi.herkesin tanıdığı bir örnek de vereyim sana mesela ebru şallı ozan orhon la evliydi adam kimseyle geçinemeyen cimri huysuz bir tip magazinden takip ettiğim kadarıyla .ama ne oldu ondan ayrıldı harun tanla evlendi adam ksrun kadar zengin,hem yakışıklı,dörtdörtlük bir erkek.şimdi ne kadar mutlular çok böyle örnek hayatım.kendiene değer ver lütfen benden kaçarlar diye bakma olaya.

çoğu yazınızı okumaya çalıştım çokta üzüldüm.ben hayatımda iki seyden başka belkide herşeye susar affederim o iki şeyin birincisi namusuma laf uzatanı asla affetmem ikincisi aldatılmayı affetmem.allaha büyük konuşmuyorum ama ben olsam hemen ayrılırım.psikopat bir eşin nezaman ne yapacağı belli olmaz.

Canim yasadiklarin cok üzücü ama herseyin üstesinden gelip kendine cocugunla birlikte yeni bir hayat kurdugunda kesinlikle dünya varmis diyeceksin. Güclüsün cünkü o evi o adama birakip cikmissin, hemde taa Türkiyeye kadar. Güclüsün cünkü sen bir kadinsin, hic bir erkek br kadin kadar güclü olamaz, bu kadar seyleri kaldirip 3 sene cekemez. Güclüsün cünkü sen bir annesin!

Senin degerini anlayacaktir mutlaka, köpek gibi yalvaracaktir dön diye ama hersey basa saracak bu sefer sakin vazgecme verdigin kararindan, Rabbim hakkinda hayirlisini versin.

Canım Allah kolaylık versin, en zor kısmını atlatmışsın, yani cesaretini toplayıp eve gelmişsin, gerisi de inşallah çorap söküğü gibi kolaylıkla gelir ve sen de huzura kavuşursun.
Bu arada bir sorum olacak, bu adamla evliliğin nasıl oldu? Başta kendini hiç belli etmedi mi? Yani kötü huylarını falan?

canım benim yazdıklarını büyük bir üzüntü içerisinde okudum ama seni anlıyorum...
cesaretinin olmamasını yeniden başlama korkusunu ve kurulu bi düzenim var şimdi kimse rahatsız olmasın belki düzelir diyip sana yapılan haksızlıkları nasıl sinene çektiğini ve en önemlisi oğlunu düşündüğünü gayet iyi anlayabiliyorum...ama böyle gelecek korkusuyla nasıl yaşayabilir ki insan...çocuğunada zarar vermiş olmuyomusun?kimbilirr ne kadar etkilenicek yavrunuz büyüdükçe...
hem onun hemde kendi sağlığınızı riske atmış olmuyormusun?.....
canım ailen gel diyorsa lütfen kararlı ol ve çık o evden....inan bana bavulunu toplamayı başarabilirsen gerisi gelicektir...hem zaten hemen boşanmicaksınız belki o süreç içerisinde bazı işler sanmıyorum ama yoluna giricektir...
CANIM SEN O ÜNİVERSİTEYİ BOŞUNA MI OKUDUN??ailen kimbilir nelerden kısarak ne çabalarla okuttu seni...gidipte ahlaksız ve ne dediğini bilmez bi insanın kölesi ol diyemi okuttu..ben ablamdan biliyorum üni okuyo şuan ne milyarlar döküyo babam eğer biz ona böle bi çaba sarfediyosak ondanda emeğimizin karşılığını bekleriz açıkçası...
ve ailen buna rağmen seni çağarıp elinden tutucaksa sende o eli tut...
hayat geçmicek böyle..çocuğumu ya kaçırırsa demişsin bebeğin küçük velayeti ni direk sana vericeklerki öylede olmasa böyle bi sorumsuz babaya çocuğu veren o adalet ADALET değildir bence...
HERNEYSE CANIM İÇİMDEN GEÇENLERİ PAYLAŞMAK İSTEDİM..YENİ BİR HAYAT KURMAYA HAZIRMISIN...

kızlar döndüm ailemin yanındayım..konumu hatırlayanlar..kendimi bir yandan huzura ermiş bir yandan da güçsüz hissediyorumm..daha dava açmadım.son 1 haftadır aramadı soğuk konuşmalarımdan sonra..canım hiçbişey yapmak istemiyo..ne dışarı çıkmak ne başka bişey..sürekli evde oturmak istiyorum..eskiden görüştüğüm kimseyle de görüşmek istemiyorum..

ayyy ohhh beee çok sevindim ben konunun başını okuduğum için haberdar değildim döndüğünden...ailen sana prensesler gibi bakar..korkma bebeğim...ayakta durmak için hayatındaki o erkeğe boyun eğmek zorunda değilsin...herşey güzel olucak ne yaptı peki insan görünen o canavar

Canım Allah kolaylık versin, en zor kısmını atlatmışsın, yani cesaretini toplayıp eve gelmişsin, gerisi de inşallah çorap söküğü gibi kolaylıkla gelir ve sen de huzura kavuşursun.
Bu arada bir sorum olacak, bu adamla evliliğin nasıl oldu? Başta kendini hiç belli etmedi mi? Yani kötü huylarını falan?

çıkarken kendini hiç belli etmedi..hatta küfürden nefret ederim..paraya önem vermem derdi..ama tabi bazı sinyaller verdi vermedi değil..özellikle nişanlıyken çok sinirliydi ama ben nişanlılık stresi sandım..evlenince düzelir sanıdm..en büzük hatam oydu sanırım..evlen,nce düzeleceğini sanmak..daha beter oldu çünkü

çıkarken kendini hiç belli etmedi..hatta küfürden nefret ederim..paraya önem vermem derdi..ama tabi bazı sinyaller verdi vermedi değil..özellikle nişanlıyken çok sinirliydi ama ben nişanlılık stresi sandım..evlenince düzelir sanıdm..en büzük hatam oydu sanırım..evlen,nce düzeleceğini sanmak..daha beter oldu çünkü

ee şimdi napıyosun aradımı hiç canım rahatın iyimi

Tebrik ederim. inşallah bir an önce davayı açar resmen kurtulursun bu adamdan. Mahkemede de anlat yaptıklarını mümkün mertebe görüştürme çocuğunu bu adamla. Karakterinden ne kadar az etkilenirse o kadar iyidir.

Back
X