• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kızlar ben alt göbek ve basen den 1.5 şar cm daha incelmişim :KK71: diz kapağı üstündende 1cm daha gitmiş 🤩 tam incelmek istedigim yerlerden incelmesi harika ve bugün analiz cihazi ile karşılaştırma yaptm kızlar geçen hafta cumartesi de 60.8 çıkmiştm biliyorsunuz geçen haftaki cumartesi 60.8 ile bugunki 60.8 arasındaki fark vücuttan 300grm yağ atmış 300grm da kas arttırmışım :KK71:
tam 1paket margarin kadar yağ gitmiş yani ve yerine beni daha sıkı yapacak kas gelmiş ve 1.5 cm daha incelik gelmiş oldu 🤩 bu haftada sporumun karşılığını aldım şükür 🙏❤❤❤

Kızlar ben alt göbek ve basen den 1.5 şar cm daha incelmişim :KK71: diz kapağı üstündende 1cm daha gitmiş 🤩 tam incelmek istedigim yerlerden incelmesi harika ve bugün analiz cihazi ile karşılaştırma yaptm kızlar geçen hafta cumartesi de 60.8 çıkmiştm biliyorsunuz geçen haftaki cumartesi 60.8 ile bugunki 60.8 arasındaki fark vücuttan 300grm yağ atmış 300grm da kas arttırmışım :KK71:
tam 1paket margarin kadar yağ gitmiş yani ve yerine beni daha sıkı yapacak kas gelmiş ve 1.5 cm daha incelik gelmiş oldu 🤩 bu haftada sporumun karşılığını aldım şükür 🙏❤❤❤
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Tebrik ederim canım

ucukgenclik ucukgenclik canm naslsn ?
Nasl oldun ? Önceden sen bu saatlerde mutalaka buralarda olurdun ama artk ugramıyorsun :KK43:
Kizilbodur Kizilbodur çakıl nasıl oldu canm ?
Günaydın canım. Dün sınavdan çıkışta gene biraz kötüleştim. Şampiyon dizisi bittikten sonra direk uyudum. Senin nasıl geçiyor diyeti kendine göre uyarlıycağını yazmıştın.

ben saatli ayarladım elimden geldiğince geç yiyorum akşam ders çalışırken acıkmayım diye

saatli olunca dayanabiliyorum ama :KK70: akşam 7 gibi yiyim diyorum yemeğimi mesela .
dün kv lahmacun yapmış :KK43: göndereyim diye sordurdu yok dedim1 minik gömemiydim protein niyetine

bu 10 güne evet ysak ama onun dışında yapılabilir. sen bir ara tarif atsana bakayım yapabilceğim birşey mi
he anladim canim tamam cevirir yollarim ben tarifleri:)

Günaydın canım. Dün sınavdan çıkışta gene biraz kötüleştim. Şampiyon dizisi bittikten sonra direk uyudum. Senin nasıl geçiyor diyeti kendine göre uyarlıycağını yazmıştın.
Geçmiş olsn canm
Aynen canm 1.gün birebir aynını uyguladm devamındad kendime uyalrlayp devam ettim ve şükür bugün 4.güne geldim bakalım 😉👍 yoğun şekilde sporumada aynen devam ediyorum canm 🤗 hatta birazdan da tartılcam bakalm bir gelişme var mı ;)
kızlar günaydın :KK200:
Oooo oda kim :KK8: fit bir tuğba görüyorum :cool:
Günaydın fıstıkkkk :KK36:

Geçmiş olsn canm
Aynen canm 1.gün birebir aynını uyguladm devamındad kendime uyalrlayp devam ettim ve şükür bugün 4.güne geldim bakalım 😉👍 yoğun şekilde sporumada aynen devam ediyorum canm 🤗 hatta birazdan da tartılcam bakalm bir gelişme var mı :KK66:

Oooo oda kim :KK8: fit bir tuğba görüyorum :cool:
Günaydın fıstıkkkk :KK36:
canım şaka maka 28 beden kotu bugün kemerle giyebildim :halay::halay:
bu arada gerçek fit görmek istiyorsan aynaya bak :KK70::KK70:

Back
X