• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

brokoli mi :kusmuk::kusmuk:
1.5 kilo bide aman Allahım :skandal:
Benim eşime doktor et yemeyeceksin sebze yiyeceksin dese aman benim ölümümde bundan olsun napıyım der :olamaz: hiç bi şekilde sebze yediremiyorum :olamaz: ki sebzeden kasıt brokoli bile değil kabak,patlıcan,ıspanak,pırasa
meto çorbası yapılıyor ya eşim çok sevdi ben 1 kase yediysem kendi 3 kase gömdü 1 tlye düşmüştü birde 1 kilo lacaktım baktım 1,5 olmuş aldım bende çorbası haşlaması derken eşim bol bol yesin :D
benim ki korkak :D bana balık yapmıyorsun dedi daha pazar günü yaptım dedim sustu :D
Helva aşkına :KK70:

Brokoli mi🙄 hiç sevemedim o sebzeyi yaa kereviz fln alsana bari tadı olsun adam a :KK70:
kız 1 tl idi azcık alacaktım baktım ucuz alayım dedim geçen yoğurtlu yedik çorba yapıyorum güzel oluyor.
kereviz 1 kök var evde onu da yoğurtlu yaparım ya da patates ve havuçlu yaparım eşime itelerim :D

bundan sonra böyle 1 tabak yerine 3-4 kaşıkla nefsime dur diyeceğim
hiç yemeyeceğim dediğim zaman bi boşluğu yakaladığımda 1 değil 2 tabak götürüyorum o_O :KK70:
En mantıklısı o zaten hiç yemedigim zamanlarda en vakitsiz gece mesela hepsini yiyiyorum o yüzden azda olsa yiyeceksin

benimde göbek erimiyor onu diyetle desteklemek lazım sporla zor gider ayrıca 3 haftada gitmez bu kadar kolay olmaz canım

evime derken canım anlamadım annenden babandan ayrı evin var mi var ? nerde işe başladın
Ben girmeyeli o kadar olduki şuan orduda anneannemle dedeme bakıyorum. Anlaşma yaptığım işi iptal ettim yaşlılar yanlarında kimse yok şuan vicdanım el vermedi.

Burası artık tam anlamı ile birbirimizden kopmamamızı sağlayan tamamen muhabbet topiği olmuş canım kilo için ek olarak takımlar da da bulummak daha mantıklı kızlar da öyle yapmış bende 5.takımda takılıcam beklerim gel sende motive olalım orda ucukgenclik ucukgenclik senide ve vermek isteyen başka arkadaşlarda varsa beklerim orayada :KK66: zaten diğdr kızlar da 6.takıma gitmiş ama orayla benim yıldızım uyuşmadı ondam ben 5de takılıcam bu arada beni yakalamışsın 60.5 gibibişiler görmüştüm sanırım tebrikler
Bugün girebildim canım. Takıma girmeyi isterim bende ama tartı almam lazım anneannemlerde yok. Bugün tartıldım 75.3 çıktım.

Oda ucukgenclik te bizi unuttu valla
Unutmadım şuan ordunun tepelerindeyim.
ucukgenclik ucukgenclik i 5.takıma geçerkende etiketlemiştim ama cvp gelmemişti :( htc71 htc71 de iyice yok oldu ama o hiç böyle yapmazdı uğrardı mutlaka :(
Ancak girip bütün mesajları okuyabildim. Ben yokken baya aktivite olmuş.
Hatice 24 subattan beri yokmus😞😞
Ucuk kiz 16 subattan beri 😞😞
Üç hafta oldu evimden kedimden ayrılalı ancak bugün tek tek okuyabildim. Sizi unutmadım ama köyde iken internet net çekmiyor sayfaya girene kadar uyuya kalıyorum. O kadar berbat.

Back
X