- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dun cok guldum regli olarak tekrar okuyunca gulme ktizine girdimbüyük ihtimal ile birde 3 4 gündür wc yok cumartesi 62 çıkabilirim bence
kendime çok güldüm ya
ne güzel az ve öz desene

Evet sen görümmcem gelecek dedin bende onun altına alıntılayp ne zaman gelecek dedimblonde ambition sen görümcemin ne zaman geleceğini sordun değil mi ?

27 ocakta gelcek . ben regliyi soryor anlamışım
senin yazdığını anladım htc senin küçük görümce mi vardı

regleyi nerden karıştırdın bende anlamadım
 regleyi nerden karıştırdın bende anlamadım  iyi daha tam 1 hafta varmış canm hertürlü o gelmeden 63 olursun sen
  iyi daha tam 1 hafta varmış canm hertürlü o gelmeden 63 olursun senRegleye bağlı canm dün günüm geldi ama hala ortada regle yok bakalm biran önce gelirse cumartesiye 59u kesin görürümYarışlar kızıştı çok fenaa
Benim o şişkinlik sonunda gitti canım ondan bi ferahlama geldi ya moralim düzeldi artık bu hafta 5lere geçer beni 6larda bırakırsın
Okudum da yazılanları hem regl yakınmış kesin 63lerdesinnn
Süpersin kuzuuummYapildi-500 gr

dünden bugüne 100grm daha yağ gitmiş
 dünden bugüne 100grm daha yağ gitmiş  60.7 yim yağlar güzel gidiyor ca kesin 59oldum
  60.7 yim yağlar güzel gidiyor ca kesin 59oldum  Reglenin ödemini atınca görünecek
 Reglenin ödemini atınca görünecek 
Regleye bağlı canm dün günüm geldi ama hala ortada regle yok bakalm biran önce gelirse cumartesiye 59u kesin görürüm
Süpersin kuzuuumm
Bende regle olacak günü geldi kendi irtada yok ama bu halde bile hala artı yerine eksiye geçiyorumdünden bugüne 100grm daha yağ gitmiş
60.7 yim yağlar güzel gidiyor ca kesin 59oldum
Reglenin ödemini atınca görünecek

bu hafta 59 geliyor desene
 bu hafta 59 geliyor deseneooo 67 oldum diyorsun süperrrYapildi-500 gr

uykulu olunca birde sarıkızla regliden konuşunda dün aklım orya gitti demekkiBende dun cok guldum regli olarak tekrar okuyunca gulme ktizine girdim

62 yi görmem lazım canım hedefim 62yi görmekEvet sen görümmcem gelecek dedin bende onun altına alıntılayp ne zaman gelecek dedimregleyi nerden karıştırdın bende anlamadım
iyi daha tam 1 hafta varmış canm hertürlü o gelmeden 63 olursun sen
27sine kadar bırakmazsan 62 yi kesin görürsün canm62 yi görmem lazım canım hedefim 62yi görmek
CUMARTESİ ye görmem lazım canım hafta sonu korumaya almam lazım yoksa 5 6 günde hızlı kilo alırım27sine kadar bırakmazsan 62 yi kesin görürsün canm
Benim de şuan ilk hedef çarşamba günü 59u ucundan görmekbu hafta 59 geliyor desene
Bende ya cumartesi ya pazar olurum bozmadan devam edicem insaalah odem olmaz hedef 1 kilo yada biraz üzeri
 çarşamba günü benim keto nun 1hafatası dolmuş olacak
 çarşamba günü benim keto nun 1hafatası dolmuş olacakInsallah goreceksin canimBenim de şuan ilk hedef çarşamba günü 59u ucundan görmekçarşamba günü benim keto nun 1hafatası dolmuş olacak

Hergün 40dak spor yap canm ozman görürsünCUMARTESİ ye görmem lazım canım hafta sonu korumaya almam lazım yoksa 5 6 günde hızlı kilo alırım
30 dk leslie yapabilirim kolda çalışırımHergün 40dak spor yap canm ozman görürsün
Bu kiloda Sporsuz 5 günde 1kilo yağ gitmez çünki
Görürsün canm çok güzel olucak bu cumartesi30 dk leslie yapabilirim kolda çalışırım

keto çok zorladı beni ya baş ağrısından duramıyorum çenem kilitleniyor perşembeye güzel bir sonuç çıkmazsa başka bir listeye geçerimGörürsün canm çok güzel olucak bu cumartesi
Tek ya ondan canı istemiyodur bence bak ben hergn çorba mecbur yapıyorum e sebzede yapmam lszim Bartu yesin diye onla beraber bende yiyorumBünye beni bozmasa 63 ile gelecektim canım
Bakalım keto ile ne kadar gidecek .
Yaa doğru ama bahane buluyor hep evde hrr gün kendine yemek yapsa hem zamanı geçer hem sağlıklı beslenir ben kasım ayından beri içeceğime kadar yapıyorum götürüyorum kendime yoksa hayatta veremezdim.
Valla oldum ketoda umarım aynı etkiyi verir bana kuzum Yağ dan vermek önceliğim gerçi
Bende katılmaya çalışırım size canim

27 ocak ve 2 şubatta yakaladın yakaladın yoksa tren kaçtı
Bende merak ettim tartıldım -500 gr daha gittikilo kontrolleri yapıldı mı bakalım

60.5 mu oldun canımBende merak ettim tartıldım -500 gr daha gitti

Senden de bir 59 geliyor cumartesiyeBende merak ettim tartıldım -500 gr daha gitti

belki cumartesiyi bile bulmaz
belki cumartesiyi bile bulmaz