♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

blonde ambition blonde ambition sen görümcemin ne zaman geleceğini sordun değil mi ? :KK70: :KK70:
27 ocakta gelcek . ben regliyi soryor anlamışım :KK70: :KK70:
senin yazdığını anladım htc senin küçük görümce mi vardı :KK70:
Evet sen görümmcem gelecek dedin bende onun altına alıntılayp ne zaman gelecek dedim 😂🤣😂🤣 regleyi nerden karıştırdın bende anlamadım :KK70: iyi daha tam 1 hafta varmış canm hertürlü o gelmeden 63 olursun sen

Yarışlar kızıştı çok fenaa:rolleyes::rolleyes:

Benim o şişkinlik sonunda gitti canım ondan bi ferahlama geldi ya moralim düzeldi artık bu hafta 5lere geçer beni 6larda bırakırsın 😢

Okudum da yazılanları hem regl yakınmış kesin 63lerdesinnn:KK17::KK17:
Regleye bağlı canm dün günüm geldi ama hala ortada regle yok bakalm biran önce gelirse cumartesiye 59u kesin görürüm
Süpersin kuzuuumm 🥳👏
Bende regle olacak günü geldi kendi irtada yok ama bu halde bile hala artı yerine eksiye geçiyorum😊 dünden bugüne 100grm daha yağ gitmiş 😍 60.7 yim yağlar güzel gidiyor ca kesin 59oldum 🥰 Reglenin ödemini atınca görünecek 🥰

Regleye bağlı canm dün günüm geldi ama hala ortada regle yok bakalm biran önce gelirse cumartesiye 59u kesin görürüm

Süpersin kuzuuumm 🥳👏
Bende regle olacak günü geldi kendi irtada yok ama bu halde bile hala artı yerine eksiye geçiyorum😊 dünden bugüne 100grm daha yağ gitmiş 😍 60.7 yim yağlar güzel gidiyor ca kesin 59oldum 🥰 Reglenin ödemini atınca görünecek 🥰
:rolleyes: bu hafta 59 geliyor desene
Bende ya cumartesi ya pazar olurum bozmadan devam edicem insaalah odem olmaz hedef 1 kilo yada biraz üzeri

Bünye beni bozmasa 63 ile gelecektim canım 😍😍
Bakalım keto ile ne kadar gidecek .

Yaa doğru ama bahane buluyor hep evde hrr gün kendine yemek yapsa hem zamanı geçer hem sağlıklı beslenir ben kasım ayından beri içeceğime kadar yapıyorum götürüyorum kendime yoksa hayatta veremezdim.

Valla oldum ketoda umarım aynı etkiyi verir bana kuzum Yağ dan vermek önceliğim gerçi

Bende katılmaya çalışırım size canim

:KK70: :KK70:
27 ocak ve 2 şubatta yakaladın yakaladın yoksa tren kaçtı :KK70:
Tek ya ondan canı istemiyodur bence bak ben hergn çorba mecbur yapıyorum e sebzede yapmam lszim Bartu yesin diye onla beraber bende yiyorum

Kahvaltı ama kahvalti gec yapmistim 12 yi gecmisti kahvalti oglen birlikte :KK53:
1 yumurtalı menemen
Yarim haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 dilim ekmek
9 zeytin
1 cay kasigi tereyag bal
Ara
Yarim portakal
2 ceviz
Aksam
4 5 yk et
1 kase tarhana