- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Offf nasıl şiddetli bi depremdi ve uzun☹☹☹☹
 evet çok kötü sallandık ve gerçekten çok uzundu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gevmis olsun kizlarevet çok kötü sallandık ve gerçekten çok uzundu

napiyorsunuz artcilar devam ediyor iyimisiniz
napiyorsunuz artcilar devam ediyor iyimisinizGeçmiş olsun canım regl istekleri ayrı dert zaten bide migrende denk gelmiş fena olmuş uyandığında inşallah kalmamış olurBenimde bugüne kadar gayet güzel gitti canm ama bugün regle baya zorluyor sabah kalktgmda migrenim tutmuştu hala geçmedi ve şimdide tatlı krizim tuttu resmen gözüm dönüyorşu regli mahfediyor insanı
62ye gözünü dikmen valla korkuyom ya sırf sen yakalama diye açımDiyeti bozmam mı 62yi görmek istemem mibilemedim

Sağol canım devam ediyormuş galiba ama şükür hissetmedik biz bir dahaGevmis olsun kizlarnapiyorsunuz artcilar devam ediyor iyimisiniz
 SchonerDuft
 ben yazana kadar duymuşsundur haberlerde canım manisaymış ama burda da çok hissedildi

SchonerDuft
 ben yazana kadar duymuşsundur haberlerde canım manisaymış ama burda da çok hissedildiDiktim vala 62ye gözümü bugün yarın detoks yapacam regli beni sekteye uğrattı malesef.yoksa 61lere geçerdimGeçmiş olsun canım regl istekleri ayrı dert zaten bide migrende denk gelmiş fena olmuş uyandığında inşallah kalmamış olur
62ye gözünü dikmen valla korkuyom ya sırf sen yakalama diye açım
Geçmiş olsun canım okudum allah korusunSağol canım devam ediyormuş galiba ama şükür hissetmedik biz bir daha
SchonerDuft ben yazana kadar duymuşsundur haberlerde canım manisaymış ama burda da çok hissedildi
Çok yoğunum tatlı kız.Kimseden ses çıkmıyor nerelerdesiniz kizlar
Kaçlara geçtin bakalmDiktim vala 62ye gözümü bugün yarın detoks yapacam regli beni sekteye uğrattı malesef.yoksa 61lere geçerdim
Geçmiş olsun canım okudum allah korusun
En son 63.90 ü gördüm canım bugünü saymıyorumKaçlara geçtin bakalm
Tartıldınız mı kızlar
deprem bölgesinde olanınız tanıdığı olan var mı umarım iyisinizdir
 düzenim bozuldu sistemimi değiştireyim dedim hata ettim şimdi görümcem de geliyor bizde kalacak içki ortamı olacak şişecem
 düzenim bozuldu sistemimi değiştireyim dedim hata ettim şimdi görümcem de geliyor bizde kalacak içki ortamı olacak şişecem  sen tartıldın mı bugün
 sen tartıldın mı bugünCanım profilinde güncel kilon 65lerde kalmış onu 63.9 ile değiştir artık benceEn son 63.90 ü gördüm canım bugünü saymıyorumdüzenim bozuldu sistemimi değiştireyim dedim hata ettim şimdi görümcem de geliyor bizde kalacak içki ortamı olacak şişecem
sen tartıldın mı bugün

Ortama uymak için iççeksen bile çok içme canım o kadar emek verdin aç kaldın yazık etme bende 61.9 çıktm ya spor yapmıyorum ondan olmuyo heralde tek yürüyüş yetmiyoEn son 63.90 ü gördüm canım bugünü saymıyorumdüzenim bozuldu sistemimi değiştireyim dedim hata ettim şimdi görümcem de geliyor bizde kalacak içki ortamı olacak şişecem
sen tartıldın mı bugün

Valla canım çok istiyor kokoreç te öyle . Umarım çok şeyi az yemeyi başarırım.Ortama uymak için iççeksen bile çok içme canım o kadar emek verdin aç kaldın yazık etme bende 61.9 çıktm ya spor yapmıyorum ondan olmuyo heralde tek yürüyüş yetmiyo
Geçmiş olsun canımKızlar 2020 bana ilk günden beri hiç acımıyor. Büyük halamın vefatından sonra geçtiğimiz hafta bir cenazemiz daha oldu. Geçtiğimiz cuma anneannem rahatsızlandı.10gündür iğne yiyor. Dedem üzüntüden çıldırma noktasına geldi.bunca şey içinde benim telefonumun beyni yandı, fabrika ayarlarına getirdim. Tabi tüm şifreleri unuttum giremedim. Sanırım bir buçuk hafta internetsiz yaşadım. Ve bu iki haftadan nefret ettim.
Beni düşünüp merak ettiğiniz için teşekkür ederim sizler hep aklımdaydınız ama ben şifrelerimi unutunca her şey sıfırlandı. Sizleri çok özledim.
İzmir 'de yaşayan sevgili arkadaşlarım umarım manisa depremi bir hasar yaratmadı. Elazığ depremini yaşayan arkadaşım varsa çok geçmiş olsun. Kızlar telefon hala güncellemediğim için isimlerinizi etiketleyemedim kusura bakmayın.
Valla canım çok istiyor kokoreç te öyle . Umarım çok şeyi az yemeyi başarırım.Ortama uymak için iççeksen bile çok içme canım o kadar emek verdin aç kaldın yazık etme bende 61.9 çıktm ya spor yapmıyorum ondan olmuyo heralde tek yürüyüş yetmiyo
Geçmiş olsun canımKızlar 2020 bana ilk günden beri hiç acımıyor. Büyük halamın vefatından sonra geçtiğimiz hafta bir cenazemiz daha oldu. Geçtiğimiz cuma anneannem rahatsızlandı.10gündür iğne yiyor. Dedem üzüntüden çıldırma noktasına geldi.bunca şey içinde benim telefonumun beyni yandı, fabrika ayarlarına getirdim. Tabi tüm şifreleri unuttum giremedim. Sanırım bir buçuk hafta internetsiz yaşadım. Ve bu iki haftadan nefret ettim.
Beni düşünüp merak ettiğiniz için teşekkür ederim sizler hep aklımdaydınız ama ben şifrelerimi unutunca her şey sıfırlandı. Sizleri çok özledim.
İzmir 'de yaşayan sevgili arkadaşlarım umarım manisa depremi bir hasar yaratmadı. Elazığ depremini yaşayan arkadaşım varsa çok geçmiş olsun. Kızlar telefon hala güncellemediğim için isimlerinizi etiketleyemedim kusura bakmayın.
Geçmiş olsun canım geldimi üstüste gelir zaten umarım çabucak toplanırsınKızlar 2020 bana ilk günden beri hiç acımıyor. Büyük halamın vefatından sonra geçtiğimiz hafta bir cenazemiz daha oldu. Geçtiğimiz cuma anneannem rahatsızlandı.10gündür iğne yiyor. Dedem üzüntüden çıldırma noktasına geldi.bunca şey içinde benim telefonumun beyni yandı, fabrika ayarlarına getirdim. Tabi tüm şifreleri unuttum giremedim. Sanırım bir buçuk hafta internetsiz yaşadım. Ve bu iki haftadan nefret ettim.
Tut kendini canım ne güzel başarılısın bozma gidişatını yiceksende yarım ekmek yeme en azından ne kadar az o kadar iyiValla canım çok istiyor kokoreç te öyle . Umarım çok şeyi az yemeyi başarırım.
Evde.leslie yapsana canım
Geçmiş olsun canım
 konsantre olamıyorm kardio yada zumba enerji veriyoda hava soğuk onu da canım çekmiyo bi silkelenmem lazm
 konsantre olamıyorm kardio yada zumba enerji veriyoda hava soğuk onu da canım çekmiyo bi silkelenmem lazmCok geçmiş olsun canım bazen insanın üzerinde kara bulutlar geziyo resmenKızlar 2020 bana ilk günden beri hiç acımıyor. Büyük halamın vefatından sonra geçtiğimiz hafta bir cenazemiz daha oldu. Geçtiğimiz cuma anneannem rahatsızlandı.10gündür iğne yiyor. Dedem üzüntüden çıldırma noktasına geldi.bunca şey içinde benim telefonumun beyni yandı, fabrika ayarlarına getirdim. Tabi tüm şifreleri unuttum giremedim. Sanırım bir buçuk hafta internetsiz yaşadım. Ve bu iki haftadan nefret ettim.

Bende leslie yapıyorum canım ha bire konuşması sürekli gülmesi deli ediyo beni ama yapacak başka bişeyim yok diğerlerini denedim yapamadım zumba çok güzel hem konusmuyo şarkıyla dans ediyorsun ama hareketi tam yapamadığım için rahatsız oluyorum sanki kilo gitmiyo gibi geliyor illaki belli kalıpları yapicam yoksa zumba süperGeçmiş olsun canım geldimi üstüste gelir zaten umarım çabucak toplanırsın
Tut kendini canım ne güzel başarılısın bozma gidişatını yiceksende yarım ekmek yeme en azından ne kadar az o kadar iyi
Çok sıkılıyorm ben leslieden ya yapmacık mutluluğu batıyo banakonsantre olamıyorm kardio yada zumba enerji veriyoda hava soğuk onu da canım çekmiyo bi silkelenmem lazm
Valla canım çok istiyor kokoreç te öyle . Umarım çok şeyi az yemeyi başarırım.
Evde.leslie yapsana canım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım geldimi üstüste gelir zaten umarım çabucak toplanırsın
Tut kendini canım ne güzel başarılısın bozma gidişatını yiceksende yarım ekmek yeme en azından ne kadar az o kadar iyi
Çok sıkılıyorm ben leslieden ya yapmacık mutluluğu batıyo banakonsantre olamıyorm kardio yada zumba enerji veriyoda hava soğuk onu da canım çekmiyo bi silkelenmem lazm
Çok sağolun, çok teşekkür ederim. Artık o kadar çok yoruldumki. Ne demem gerektiğini bile bilemez oldum.Cok geçmiş olsun canım bazen insanın üzerinde kara bulutlar geziyo resmen
cvb yazdım sanıyordum alkolde benim sınır yok işte uzun süredir ilk kez bu kadar abarttım bugün denge kurarım artıkGeçmiş olsun canım geldimi üstüste gelir zaten umarım çabucak toplanırsın