- 4 Ocak 2020
- 2.570
- 6.885
- 158
Haticeye mesaj attım numarası vardı bende ponçik e de yazarımNolmus bu kizlara boyle niye girmiyorlar ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haticeye mesaj attım numarası vardı bende ponçik e de yazarımNolmus bu kizlara boyle niye girmiyorlar ki
Şeker pancarı da yokHaticeye mesaj attım numarası vardı bende ponçik e de yazarım
Ayy inşallah canım ya karbonhidrat azaltmam lazım bı sure en azından ekmek yememeye çalışıyorum üç dört gündür ( bugün biraz yarim dilim kadar yedim ama onu saymayalim bence :) )aramıyorum da bakalım inşallah kurtulurum artık ya50nin altına tabiki gerek yok canım zaten spor ve sağliklı diyet ile gidince 50 bile olmadan göbek düm düz olur
Sorma ödemleri atamamamın tek sebebi tüm hafta turşu ve son 2 gündür de un helvasıBunu yazdıktan sonra akşam yemeğine pilavla un helvası yapmam![]()
Oo o bayadır yok sanmıyorum bundan sonra da gelsinŞeker pancarı da yok![]()
Turşu bnde bitiremedim evdekileri bı biteydiSorma ödemleri atamamamın tek sebebi tüm hafta turşu ve son 2 gündür de un helvasıaynı şeyden kendimizi yakmamız ne tesadüf
son helvamız olsun kapanış olsun bugün tamam mı
yarın itibari ile kaçamaksız başlıyoruz
![]()
Öyle çoktan girmemisteOo o bayadır yok sanmıyorum bundan sonra da gelsin
Ödemdir ödemSorsan 58 kiloyum ama 65 gibi oldum niye böyle oldu anlamadım![]()
Boule ödem mi olurmuş 30 kilo![]()
Off un helvasını hatırlatmayaydınız iyiydiBunu yazdıktan sonra akşam yemeğine pilavla un helvası yapmam![]()
Biz o yolları geceli çok oldu
Şaka maka acilen dur demen lazım bence sonra insan çok pişman oluyor ya şekil a ben![]()
BnmdeOff un helvasını hatırlatmayaydınız iyiydien bi sevdiğim
Gömün hepiniz helvalarıAy kizlar dun disari ciktik ve ne yedim bilin
Dondurmali irmik helvasi tabi ki![]()
3 catal aldım dayanamadımGömün hepiniz helvaları![]()
helvayı yapmaya üşenirim3 catal aldım dayanamadım
sen yeme kuzum benden önce hedefe varmak isityorsan
yersen seni geçerim heee![]()
brokoli mihelvayı yapmaya üşenirim![]()
salı günü kan vermiştik eşimle eşimin demiri yüksek çıkmış eti çok mu yiyorsun dedi dr evet hocam her öğün yemek istiyor sebze hiç yemiyor dedimeşimde korkak pimpirikli
araba da sayıyordu şöle yapcaz böyle yapacaz en son ben ne dersem o olcak dedim
![]()
yani eski ben geri dönüyor eve sebze daha çok girer artık .. dünde 1.5 kilo brokoli almıştım bol bol yer dururuz
![]()
Helva aşkınaAy kizlar dun disari ciktik ve ne yedim bilin
Dondurmali irmik helvasi tabi ki![]()
Brokoli mihelvayı yapmaya üşenirim![]()
salı günü kan vermiştik eşimle eşimin demiri yüksek çıkmış eti çok mu yiyorsun dedi dr evet hocam her öğün yemek istiyor sebze hiç yemiyor dedimeşimde korkak pimpirikli
araba da sayıyordu şöle yapcaz böyle yapacaz en son ben ne dersem o olcak dedim
![]()
yani eski ben geri dönüyor eve sebze daha çok girer artık .. dünde 1.5 kilo brokoli almıştım bol bol yer dururuz
![]()
Yavaş yavaş alışıyorlar pes etmemek lazım benimki yoğurtlu brokoliye alıştı yağsız bideHelva aşkına
Brokoli mihiç sevemedim o sebzeyi yaa kereviz fln alsana bari tadı olsun adam a
![]()