• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

50nin altına tabiki gerek yok canım zaten spor ve sağliklı diyet ile gidince 50 bile olmadan göbek düm düz olur
Ayy inşallah canım ya karbonhidrat azaltmam lazım bı sure en azından ekmek yememeye çalışıyorum üç dört gündür ( bugün biraz yarim dilim kadar yedim ama onu saymayalim bence :) )aramıyorum da bakalım inşallah kurtulurum artık ya

Bunu yazdıktan sonra akşam yemeğine pilavla un helvası yapmam 🤦🤦🤦
Sorma ödemleri atamamamın tek sebebi tüm hafta turşu ve son 2 gündür de un helvası 😂😂😂 aynı şeyden kendimizi yakmamız ne tesadüf 😂 son helvamız olsun kapanış olsun bugün tamam mı :KK66: yarın itibari ile kaçamaksız başlıyoruz :KK5:

Sorma ödemleri atamamamın tek sebebi tüm hafta turşu ve son 2 gündür de un helvası 😂😂😂 aynı şeyden kendimizi yakmamız ne tesadüf 😂 son helvamız olsun kapanış olsun bugün tamam mı :KK66: yarın itibari ile kaçamaksız başlıyoruz :KK5:
Turşu bnde bitiremedim evdekileri bı biteydi :D arsız gibi bidon bidon yapmışım kim yicekse :D
Valla bakalım yarın bende güzel basliyayim güne havalarda güzel yürüyüşe de çıkarım kendimi taniyamiyorjm çok sistim yaaa

3 catal aldım dayanamadım :oops:
sen yeme kuzum benden önce hedefe varmak isityorsan :KK53:
yersen seni geçerim heee :KK70:
helvayı yapmaya üşenirim :D :D
salı günü kan vermiştik eşimle eşimin demiri yüksek çıkmış eti çok mu yiyorsun dedi dr evet hocam her öğün yemek istiyor sebze hiç yemiyor dedim :D eşimde korkak pimpirikli :D araba da sayıyordu şöle yapcaz böyle yapacaz en son ben ne dersem o olcak dedim :D :D yani eski ben geri dönüyor eve sebze daha çok girer artık .. dünde 1.5 kilo brokoli almıştım bol bol yer dururuz :D

helvayı yapmaya üşenirim :KK70: :KK70:
salı günü kan vermiştik eşimle eşimin demiri yüksek çıkmış eti çok mu yiyorsun dedi dr evet hocam her öğün yemek istiyor sebze hiç yemiyor dedim :KK70: eşimde korkak pimpirikli :KK70: araba da sayıyordu şöle yapcaz böyle yapacaz en son ben ne dersem o olcak dedim :KK70: :KK70: yani eski ben geri dönüyor eve sebze daha çok girer artık .. dünde 1.5 kilo brokoli almıştım bol bol yer dururuz :KK70:
brokoli mi :kusmuk::kusmuk:
1.5 kilo bide aman Allahım :skandal:
Benim eşime doktor et yemeyeceksin sebze yiyeceksin dese aman benim ölümümde bundan olsun napıyım der :olamaz: hiç bi şekilde sebze yediremiyorum :olamaz: ki sebzeden kasıt brokoli bile değil kabak,patlıcan,ıspanak,pırasa

Ay kizlar dun disari ciktik ve ne yedim bilin🙈🙈

Dondurmali irmik helvasi tabi ki 😂😂
Helva aşkına :D
helvayı yapmaya üşenirim :KK70: :KK70:
salı günü kan vermiştik eşimle eşimin demiri yüksek çıkmış eti çok mu yiyorsun dedi dr evet hocam her öğün yemek istiyor sebze hiç yemiyor dedim :KK70: eşimde korkak pimpirikli :KK70: araba da sayıyordu şöle yapcaz böyle yapacaz en son ben ne dersem o olcak dedim :KK70: :KK70: yani eski ben geri dönüyor eve sebze daha çok girer artık .. dünde 1.5 kilo brokoli almıştım bol bol yer dururuz :KK70:
Brokoli mi🙄 hiç sevemedim o sebzeyi yaa kereviz fln alsana bari tadı olsun adam a :D

Back
X