- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Kız kuş alttarafı ne olacakbilgiler için teşekkürler yarın sabah yağ yakımı videosu buldum onu yapmaya çalışacam .
papağandan korkarım kız ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kuş alttarafı ne olacakbilgiler için teşekkürler yarın sabah yağ yakımı videosu buldum onu yapmaya çalışacam .
papağandan korkarım kız ben![]()
Ben disardaydimHerkes nerede![]()
Hoşgeldin kuzum benim menü berbatBen disardaydimeve 1 saat once geldim
Tarti oncesi olmamis pek kuzumHoşgeldin kuzum benim menü berbatyazılCak gibi diil malesef
regle oldum ve çikolatalı tatlılara keklere filan saldırdım full yasak cıss coss oldu
regli beni yaktı ama yarn bugünün telafisini yapmaya çalışrm
![]()
Bende de cumartesi tartısından sonra güzel düşüş olmuştu hafta içi cmts ye göre -400 -500 filan olmuştum ne güzel ye bide tam regle de olmuştum daha da güzel olacak derken bugün batardım şimdi bunlar yarına ödem yapar ama ctsye kadar inslh ödemi atabilirim regle haftası insanı zorluyorTarti oncesi olmamis pek kuzum
Benim de bugun basladidun cok guzel eksi cikti bugun dune gore 400 gr arti cikti ama yediklerim gayet guzeldi odemden baska birsey olamaz bugunu de hiç bozmadim 64 u gormek istiyorum bir an once
aksam acligimida guzel gecistirdim sayilir
Yarina birde maydanoz patlatirim![]()
Disarda ne kekler cikolatalar gecti gozumun onunden hem aclik hem regli ama elimi surmedimutan ajan 007
spor yaptin mi
Olsun bakalim bir kac gun içinde telafi edip eski kilona donersin canim üzülmeBende de cumartesi tartısından sonra güzel düşüş olmuştu hafta içi cmts ye göre -400 -500 filan olmuştum ne güzel ye bide tam regle de olmuştum daha da güzel olacak derken bugün batardım şimdi bunlar yarına ödem yapar ama ctsye kadar inslh ödemi atabilirim regle haftası insanı zorluyor![]()
Ne güzel 61.3 e kadar inmistm üstüne bide regle olunca 60a gecmis olurum diyordum ama malesef artk bu hafta 60a geçememOlsun bakalim bir kac gun içinde telafi edip eski kilona donersin canim üzülme
Bir kac gune toparlanir eski kilona donmus olursunNe güzel 61.3 e kadar inmistm üstüne bide regle olunca 60a gecmis olurum diyordum ama malesef artk bu hafta 60a geçememneyse en azından yarn öbürgün bugünü dengeliyimde 61 i koruyayım bari
![]()
Yağ kaybı öncesi + çıkıyor canm ondan + dır boşalan yağ yerinevucut su ile ağırlığı korumaya çalışıyor sonra o suyu birden bırakınca birden düşüyor bir iki güne birden düşer kilon giden yağ ortaya çıkarBir kac gune toparlanir eski kilona donmus olursunbende 65.2 ye kadar gelmistim ama bugun daha fazla cikti hic birsey de yemedim diyet dışı yarin bakalim kac cikacak
Yağ kaybı öncesi + çıkıyor canm ondan + dır boşalan yağ yerinevucut su ile ağırlığı korumaya çalışıyor sonra o suyu birden bırakınca birden düşüyor bir iki güne birden düşer kilon giden yağ ortaya çıkar
Eki Görüntüle 2550078
Bence de 64geliyor![]()
![]()
hadi bakalim insallah kuzum bir kac gun icinde 64 un gelmesini bekliyorum