• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

bilgiler için teşekkürler yarın sabah yağ yakımı videosu buldum onu yapmaya çalışacam .
papağandan korkarım kız ben :KK70:
Kız kuş alttarafı ne olacak 😂 bende tek kuşlardan korkmam en büyük cins kuşlara bile tabi et yiyen cins olmadıkları sürece en büyük kuşlara bile yaklasiyorum Ama kediye asla dokunamam kuş severim diyemi acaba 😂 bende kedi ve köpekten korkuyorum gerçi köpektende o kadar diil ama kediye asla yaklaşamam :KK70:

Kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
2 tatli k. Tahin
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 mandalina
Oglen
1 buyuk but ( haşlanmış)
Cacik
1 dilim ekmek
Ara
1 kepce mercimek çorbası
Akşam
5 tane ince cubuk
1 mandalina
15 fındık
Su 2 lt

Hoşgeldin kuzum benim menü berbat :oops: yazılCak gibi diil malesef :KK43: regle oldum ve çikolatalı tatlılara keklere filan saldırdım full yasak cıss coss oldu 🤦‍♀️ regli beni yaktı ama yarn bugünün telafisini yapmaya çalışrm :KK22:
Tarti oncesi olmamis pek kuzum :110:
Benim de bugun basladi :halay:dun cok guzel eksi cikti bugun dune gore 400 gr arti cikti ama yediklerim gayet guzeldi odemden baska birsey olamaz bugunu de hiç bozmadim 64 u gormek istiyorum bir an once :rolleyes:aksam acligimida guzel gecistirdim sayilir
Yarina birde maydanoz patlatirim :KK70:

Tarti oncesi olmamis pek kuzum :110:
Benim de bugun basladi :halay:dun cok guzel eksi cikti bugun dune gore 400 gr arti cikti ama yediklerim gayet guzeldi odemden baska birsey olamaz bugunu de hiç bozmadim 64 u gormek istiyorum bir an once :rolleyes:aksam acligimida guzel gecistirdim sayilir
Yarina birde maydanoz patlatirim :KK70:
Bende de cumartesi tartısından sonra güzel düşüş olmuştu hafta içi cmts ye göre -400 -500 filan olmuştum ne güzel ye bide tam regle de olmuştum daha da güzel olacak derken bugün batardım şimdi bunlar yarına ödem yapar ama ctsye kadar inslh ödemi atabilirim regle haftası insanı zorluyor :(

Disarda ne kekler cikolatalar gecti gozumun onunden hem aclik hem regli ama elimi surmedim :deli:utan ajan 007:KK70:spor yaptin mi
:KK22: utandım haklısın ajan 071 😂
Bu arada dün ki 4saatlik spor+dans sonrası sabah totom bile yürürken kasıliyordu dinlenmem gerekli idi ama böle kaçamk olunca totomu zorlayp 30dk bisiklet sürdüm 😂

Bende de cumartesi tartısından sonra güzel düşüş olmuştu hafta içi cmts ye göre -400 -500 filan olmuştum ne güzel ye bide tam regle de olmuştum daha da güzel olacak derken bugün batardım şimdi bunlar yarına ödem yapar ama ctsye kadar inslh ödemi atabilirim regle haftası insanı zorluyor :KK43:
Olsun bakalim bir kac gun içinde telafi edip eski kilona donersin canim üzülme

Olsun bakalim bir kac gun içinde telafi edip eski kilona donersin canim üzülme
Ne güzel 61.3 e kadar inmistm üstüne bide regle olunca 60a gecmis olurum diyordum ama malesef artk bu hafta 60a geçemem :KK43: neyse en azından yarn öbürgün bugünü dengeliyimde 61 i koruyayım bari :KK66:

Ne güzel 61.3 e kadar inmistm üstüne bide regle olunca 60a gecmis olurum diyordum ama malesef artk bu hafta 60a geçemem :KK43: neyse en azından yarn öbürgün bugünü dengeliyimde 61 i koruyayım bari :KK66:
Bir kac gune toparlanir eski kilona donmus olursun :KK36: bende 65.2 ye kadar gelmistim ama bugun daha fazla cikti hic birsey de yemedim diyet dışı yarin bakalim kac cikacak

Bir kac gune toparlanir eski kilona donmus olursun :KK36: bende 65.2 ye kadar gelmistim ama bugun daha fazla cikti hic birsey de yemedim diyet dışı yarin bakalim kac cikacak
Yağ kaybı öncesi + çıkıyor canm ondan + dır boşalan yağ yerinevucut su ile ağırlığı korumaya çalışıyor sonra o suyu birden bırakınca birden düşüyor bir iki güne birden düşer kilon giden yağ ortaya çıkar🤩
images.jpeg-2.webp

Yağ kaybı öncesi + çıkıyor canm ondan + dır boşalan yağ yerinevucut su ile ağırlığı korumaya çalışıyor sonra o suyu birden bırakınca birden düşüyor bir iki güne birden düşer kilon giden yağ ortaya çıkar🤩
Eki Görüntüle 2550078
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: hadi bakalim insallah kuzum bir kac gun icinde 64 un gelmesini bekliyorum

Kızlar 10 gün boyunca annemin yanında olucam. Gündüz zaten pek fırsatım olmaz girip yazmak için yemek yeme olayım da restoranda olacağı için eski deneyimlerden yola çıkarsak illa arada kaçamağım olur.

Bugünkü menüm
10.20 bir yeşil elma
12.00 duble Türk kahvesi
13.35 duble Türk kahvesi
15.00 bir kepçe pirinç pilavı, salata
17.47 bir biskrem, bir soda(başım dönmeye başlayınca)
18.50 duble Türk kahvesi
21.10 Kk süzme peynir (midem için), yarım ayva, çay
22.00 gene Türk kahvesi
Bugün açlığımı dizginlesin diye her fırsatta Türk kahvesi içtim. Arada bir kez daha içtim ama saati hatırlamıyorum. 😁
Bu kadar berbat bir öğün 10 gün böyle saçma gider benim. Yarında çekirdek kahvenin türevlerine dadanırım. 😂

Back
X