• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

diyetisyene başlıyormuşsun çok sevindim adına canım :) sporada bugün bşlayacaktın zaten . wc den düzelir bu sayede biraz ne zaman gideceksin

açlık durum var mı canım hurma bana zor gelmiştir hep.
kekik suyu kaynatıp içersen rahatlayabilirsin maydonoz da iyi diyorlardı

mantıklı benmde aklımda olsun zıplamak .
cumrtesi 2 ayvadan 1 avuç kuru üzümden 10 15 tane kuru kayısıdan hoşaf yaptım . içine kaynadıktan sonra 2 klaranfil 1 çubuk tarçın attım. bugün içmeye başlayacam. şekeri dengeler diye düşünüyorum
Çarşamba gidicem canım. Kan tahlili falan yapacağı için regl sonrası gideyim dedim. Spora aynen bugün başlıyorum. Bugün çok aşırı yapmayabilirim.
 
Kızlr 2gündür hiç su içemedim :KK43: diyete ve spora dev ettigim icin normalde en azından -200grm filan daha eksiye gecmem gerekirdi ama su içmeyince +200cktm :KK43: bugün artk şu suyu düzene sokmam lazm yoksa vucut ödem yapmaya başladı ve baş ağrısıda yaptı :KK43: mirada baya hasta olms okula yollamyp platese gitmiycem :KK43:
Miramıza geçmiş olsun. Umarım çabuk iyileşir. Bende haftasonu toplasan 4 bardak bile su içmedim. Su çok önemli. Mirayla beraber evde eğlenceli müzik açar dans edersiniz olmadı o da mutlu olur canım.
 
Kizlar ben bu hafta tartilmasam zaten cumartesi sinavim var evden cok erken cikarim 6 bucuk gibi.
Normalde 9 da tartılıyordum ders calisacagim diye kendime çok yemek de hazirlamiyorum hepsi ust uste geldi anneannem de geldi koyden annem çalışıyor o iste oldu mu oraya da ugruyorum kadin tek kalip sıkılmasın diye evlerimizin arasi 3 dk
Birde bugun aksam da misafirlige gidiyoruz :ruh:
Sınavında başarılar dilerim canım. Kafana takma olsun. Tartıya odaklanırsan daha çok kasarsın şimdi kendini. Cumartesiye kadar sınava odaklan sen. Haftaya beraber detox yaparız olmadı. Şimdi hiç canını sıkma sen.
 
ucukgenclik ucukgenclik canım senin de hem spora dönmene hem de diyetisyen kararına çok sevindimm:KK37::KK37: sağlıklı şekilde hemencik gitsin kilolar. Kolun iyileşti mi bu arada?
Kolumdaki yaralar hala iyileşmedi canım. Kabuk bağladı sadece. Böyle böyle birkaç yerinde daha yara var sağ kolumun ama bu hafta çok zorlıycaklarını sanmıyorum. Eskiden gittiğim spor salonu çünkü.
 

Eklentiler

  • 1573466693236-1557693976.webp
    1573466693236-1557693976.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 26
İlk günkü haline göre şuan çok iyi. Bende iz kalacak korkusu yaşıyorum. Kantaron falan sürüyorum ama o da sanki iz kalmasını önleyemicek.
Canım fito krem var yara izlerine düzenli kullanımda iyi geliyormuş. Bi araştır istersen. Çakılın pişiği için bile kullanıyorum hemen geçiriyor. Bi hemşire söyşrmişti bana da yara izlerine bile iyi geliypr diye
 
Çarşamba gidicem canım. Kan tahlili falan yapacağı için regl sonrası gideyim dedim. Spora aynen bugün başlıyorum. Bugün çok aşırı yapmayabilirim.
olsun ne yaparsan kardır. ama genelde acımıyorlar ilk günden gömüyorlar :D
Kolumdaki yaralar hala iyileşmedi canım. Kabuk bağladı sadece. Böyle böyle birkaç yerinde daha yara var sağ kolumun ama bu hafta çok zorlıycaklarını sanmıyorum. Eskiden gittiğim spor salonu çünkü.
koluna ne oldu öyle
 
Back
X