• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Ben bu kediye bayılıyorum. Sabah uyandığımda parmaklarım bile ağrıyordu ve onca yemeye onca çikolata yer fıstığı sütlü şekerli nescafelere simitlere şekerlemeye ve en önemlisi WC çıkamama rağmen 68 kiloyum. Cumaya göre 100 gr vermişim. :KK71::KK73:

Ben bu kediye bayılıyorum. Sabah uyandığımda parmaklarım bile ağrıyordu ve onca yemeye onca çikolata yer fıstığı sütlü şekerli nescafelere simitlere şekerlemeye ve en önemlisi WC çıkamama rağmen 68 kiloyum. Cumaya göre 100 gr vermişim. :KK71::KK73:
hadi bakalım senden büyük atak bekliyorum
ben cuma günü memlekete gidiyorum yine 1 hafta çok dikkat edemem güzzel bi fırsat senin için :super:

hadi bakalım senden büyük atak bekliyorum
ben cuma günü memlekete gidiyorum yine 1 hafta çok dikkat edemem güzzel bi fırsat senin için :super:
:mad: ama bu kötü örnek ben biliyordum perşembe sorun çıkar demiştim sen cumadan gidiyorsun. :KK61: ama beni beni uçuğunu bırakıp gitme gitmeeeeeee ne gerek var 3 4 kilo almaya bir hafta içinde :KK20: değmez değmez. Eşin ve çocuğun gitsin gezsin yatsın kalksın dönsün. :uykucu::KK55: sen boşver memleket havasını
Şimdiden iyi tatiller tabiki. :KK68:

Benim zaten birgün evde totomun üstüne kalkmamam demek hop iki kilo aldım demek. Bir haftada zaten çok bir şey bende yapamam. Annem çarşamba gününden itibaren restaurantta geceye geçicekmiş bir aylığına gündüz evde bende o durum nasıl beni etkiler bilmiyorum canım.

:mad: ama bu kötü örnek ben biliyordum perşembe sorun çıkar demiştim sen cumadan gidiyorsun. :KK61: ama beni beni uçuğunu bırakıp gitme gitmeeeeeee ne gerek var 3 4 kilo almaya bir hafta içinde :KK20: değmez değmez. Eşin ve çocuğun gitsin gezsin yatsın kalksın dönsün. :uykucu::KK55: sen boşver memleket havasını
Şimdiden iyi tatiller tabiki. :KK68:
kızım ve ben ikimiz gidiyoruz :KK48:
alıştınız tabi tubi kesin 3-4 kilo alır diyosunuz ama ynıltacam bu sefer sizi:KK48: bi 3-4 alırsam artık atıyım kendimi bir yerlerden :KK61:

evet sık sık görüyordum seni bizim takıma bakarken :KK48:
ama biz bi yarışmanın içinde değiliz daha çok geyik yapmak için kullanacağımız bi sayfa olacak burası, o nedenle yarışma sayfalarından birine katılırsan daha iyi olur senin için :eğlence:
ayrıca bi arkadaşın önerisiyle mi gelmiştin sen bizim gruba ?
Yok yarismalara katılmak istemiyorum, geyik falan olması benim için daha iyi aslında yani hem kilo muhabebti hem spor vs yaparız öylesi daha iyi olur benim için :D
Evet mavi95 onermisti

Back
X