• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

zeytinyağlılar grubuna katılsın:KK70:

asıl siz fesatsınız
yemek deyince gözünüüzün önünde tatlılar,kebaplar,lahmacunlar geliyor dimi :KK70:
oysa ki ben garibim zeytinyağlı yemek yarışında yarışırsın diye düşünmüştüm :KK70:
Kaç aydır açız biz aç 😂tabi aklımıza onlar gelir 😆 eeee tok açın halinden ne anlar tabi sen bizim gibi aç gezmiyorsun ki 😂

zeytinyağlılar grubuna katılsın:KK70:

asıl siz fesatsınız
yemek deyince gözünüüzün önünde tatlılar,kebaplar,lahmacunlar geliyor dimi :KK70:
oysa ki ben garibim zeytinyağlı yemek yarışında yarışırsın diye düşünmüştüm :KK70:
Zeytinyağlı diyince aklıma sarma geldi :KK70:

Canm üyeliği zatwn daha 4hafta önce açılmış 23eylül de açılmış 2gün sonra 25eylülde de bizim 14.takıma gelip yazmış 🤔 @lily16 acaba sen onun öncesinde başka bir nik ile üyeliğin vardı da bizi onunla mi takip ediyorsun yada diğer eski hesap ile aramızda bulunmuşmuydun?
birde doğru kişiyi etiket yapsaydın :KK70:

Nasl bencillik bu yaa😂😆 insan der ki kaptan yardimcilarimiz da okadar emek veriyor lar üyelerle uğraşıyorlar sadece kaptan diil kaptan ve yardımcılarına emekleri karşılığı proluk verilmelider ya sadece kendini mı düşünür :63: böyle dese idin htc71 htc71 ve bende şuan pro idik :63: sen tek kendine işte tabiiiii biz kimiz kiii dimi :KK61:
Kader arkadaşım beniimmmm :cry:

Zeytinyağlı diyince aklıma sarma geldi :KK70:
Zeytinyağlı o neydi öyle bir şey yemek mi ne o :KK43::KK70:
bu sefer süpriz yapıyorum annemllere bile söylemedim
sadece abim ve yengem biliyor :confused:
İki kişinin bildiği sır değildir.:KK70:
yok yok ben başka birinden şüphelendim sanki
OMG ben de pro olmak istiyorum. Açlıktan kafam çalışmıyor bugün acaba renklerden biri değilse kim kim kim :skandal:

Zeytinyağlı o neydi öyle bir şey yemek mi ne o :KK43::KK70:

İki kişinin bildiği sır değildir.:KK70:

OMG ben de pro olmak istiyorum. Açlıktan kafam çalışmıyor bugün acaba renklerden biri değilse kim kim kim :skandal:
sadece şüphe olunca şu denilmez tabi ki bekleyelim belki kendi söylemek ister
hemen profili açar açmaz ben 14. takıma gidiyim çok beğendim dememiştir heralde
bu kadar tesadüf filmlerde olur anca :KK70:

Back
X