- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bende hergüne uyarım canm ama tuğbanın dediği gibi cumartesi olması yada pazar günü olması baya mantıklı geldi çünki pazar kaçamak yapilabiliyor ondan en azindan o tehlikeli günden öncesi olması çok mantıklı olur pazar sabahı tartılıp sonra yemek istedigmizi yerizBenim için fark etmez şuan için canım. Yarın derseniz yarın olmasıda kabulümdür. Her güne uyabilirim şuan ben.

hemde çalışanlar izinli olur wc ye cikamama erken tartılma zorunda kalma gibi sorunlar yaşamazlar
 hemde çalışanlar izinli olur wc ye cikamama erken tartılma zorunda kalma gibi sorunlar yaşamazlar 

Kızlarrrr... hadi başlayalım artk hepberaber ortak tartı günümüzü belirleyelim
Kızlarrrr... hadi başlayalım artk hepberaber ortak tartı günümüzü belirleyelim  fikirlerinizi alalım bakalım tuğba cumartesi olursa iyi olur demişti kızlar sizin fikirleriniz neler
fikirlerinizi alalım bakalım tuğba cumartesi olursa iyi olur demişti kızlar sizin fikirleriniz neler  

şaka tabi farketmez benim için pazartesi olmasında malum haftasonu kaçırabiliyoruz
 şaka tabi farketmez benim için pazartesi olmasında malum haftasonu kaçırabiliyoruz tartılıp  yepyeni bir sayfa açarsın kendine kilonu gör ki en azından kendini frenliyebilesin canm düzenli tartilmaya başlayınca vermesen bile almazsın oda önemli bir şey
 tartılıp  yepyeni bir sayfa açarsın kendine kilonu gör ki en azından kendini frenliyebilesin canm düzenli tartilmaya başlayınca vermesen bile almazsın oda önemli bir şey  

pazar sabah verdigimiz kiloyu görüp kendimizi ödüllendirmis oluruz
 pazar sabah verdigimiz kiloyu görüp kendimizi ödüllendirmis oluruz
 bende karşıların da yeşil elma ve su
 bende karşıların da yeşil elma ve su 
 Ay çok sevindim ya ❤ çok seviyorum bu hesabını
 Ay çok sevindim ya ❤ çok seviyorum bu hesabını