• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Ya cuma dicektim cumartesi yazmışım .
Cumaertesi olur tart i günü
😍🤗 tamam ozman
Kızlar hafta sonu tam kaçamak lara el atmadan önce tartılmak ta hem fikiriz ozman ;) hem çalışan arkadaslarda izinli olacakları için o açıdan da çok iyi olucak ;) peki kızlar ozman seçin bakalım
cumartesi mi pazar mı diyorsunuz ?
tugbaFB tugbaFB cmts mi pazar mı olsun ?

Yarın olsun bakayım unutmazsam tartılırım unutma noktasına geldim :KK70:

Valla ben şişko olmaktan bıktım ya manavgata gitmeden çok iyi kilo vermiştim.
Neyse biraz zorlayım kendimi.
Sen kaç kilosun
Bu sabah tartılmsdm 61.6 canm
Gene verirsin merak etme ;)👍

Bir yandan iyi oldu eskilerden tanıdıklar ulaşır en azından
Canım ne cesareti zaten ilaç kullanmissin ondan da şişkinliğin olur zaten 2 kilo ödem gidecek o kadar düşünme keyifli bir şekilde kilo vermeye bak sonuçta yarista olmucaksiniz🤗birde ben Kizilbodur Kizilbodur ni çok merak ettim ya🙄

Canım ne cesareti zaten ilaç kullanmissin ondan da suskunluğun olur zaten 2 kilo ödem gidecek o kadar düşünme keyifli bir şekilde kilo vermeye bak sonuçta yarista olmucaksiniz🤗birde ben Kizilbodur Kizilbodur bı çok merak ettim ya🙄
😳 Ay canm harika bir şey yaptn yaaa o telaş arasında biz çakılı etiketlemeyi unuttuk 😯 iiki etiketledin görünce gelir oda 😊

😳 Ay canm harika bir şey yaptn yaaa o telaş arasında biz çakılı etiketlemeyi unuttuk 😯 iiki etiketledin görünce gelir oda 😊
Canım valla ben gerçekten merak ettim çokta güzel ve çabuk kilo veriyordu inşallah almaz verdiklerini🙏

Canım valla ben gerçekten merak ettim çokta güzel ve çabuk kilo veriyordu inşallah almaz verdiklerini🙏
Onlar melisa- melisa- ile instede takiplesiyorlar dı canm brkas a soralım o bilir çakıl hala niye dönmedi berkas en son çocuğun doğum gününü atlatınca dönücem diyordu onu da atlatalı baya oldu ama gelmedi 🤔

Seninde guru olduğunu görmedim sanma 🙄 benden kaçmaz:KK70: :KK61:pro dan vazgeçtim bir gurum bile yok anliyormusun:KK75:

Canm ondan pazar olsun diyoruz iste 😂
Pazar akşami tartılmıyoruz ki :KK70: tam gömmeden once işte yani en zayıf halimiz ile pazar sabahı tartılcaz ondan sonra gömcez ve yediklerimi zi ta bi daki pazara kadar eritmemiz gerekecegi için kaçamak sonrası eritmek için önümüzde koca 1hafta mız olcak 😄 pazar sabah verdigimiz kiloyu görüp kendimizi ödüllendirmis oluruz
O da çok mantıklı ama ben oyumu ctesiden yana kullanmak istiyorum 😂😂

Seninde guru olduğunu görmedim sanma 🙄 benden kaçmaz:KK70: :KK61:pro dan vazgeçtim bir gurum bile yok anliyormusun:KK75:
:KK70: bende profilime yazı yazarken şimdi Guru olduğum belli olmıcak inşallah herkes görmüştür diyordum 😂 oohh çok rahatladm şimdi herkes Guru olduğumu duymuş :KK70: nazar etme nolur çalış seninde olur 😂

Onlar melisa- melisa- ile instede takiplesiyorlar dı canm brkas a soralım o bilir çakıl hala niye dönmedi berkas en son çocuğun doğum gününü atlatınca dönücem diyordu onu da atlatalı baya oldu ama gelmedi 🤔
O çıktı galiba diyet kafasından kızının vidyosunu hikayeye koymuş bugün ama bakmıyor hiç kulübe tekrarda yazıp rahatsız etmek istemem isteyen geliyo sonuçta unutulacak bi yer değil grup üyeliği

:KK70: bende profilime yazı yazarken şimdi Guru olduğum belli olmıcak inşallah herkes görmüştür diyordum 😂 oohh çok rahatladm şimdi herkes Guru olduğumu duymuş :KK70: nazar etme nolur çalış seninde olur 😂
Nazarım degseydi hala şişman gezerdin yellowcugum :KK70: haklısın bu ara pek bakmadım şimdi cosma zamanı çok çok mesaj yazayım da guru olayım😂😂😂

Kızlar bu hesap açıldı kazen abi ilgilendi . Beni mesaj kutusuna alır mısın @htc71
Biran noluyor dedim. Niye pasif oldu diğeri dedim.
Yarın olsun bakayım unutmazsam tartılırım unutma noktasına geldim :KK70:

Valla ben şişko olmaktan bıktım ya manavgata gitmeden çok iyi kilo vermiştim.
Neyse biraz zorlayım kendimi.
Sen kaç kilosun
Burada kilo aldığımız için birbirimizle tanıştık kuzum içini ferah tut sen bence

O çıktı galiba diyet kafasından kızının vidyosunu hikayeye koymuş bugün ama bakmıyor hiç kulübe tekrarda yazıp rahatsız etmek istemem isteyen geliyo sonuçta unutulacak bi yer değil grup üyeliği
Vazgeçmiş demek hayırlı olsun🙄 sen artık vazgeç bence :duduk: yeter kemikler erimez uğraşma artık😒😂

Back
X