- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Çok mesaj yazınca mı olunuyormuş ben şok.
Canm çok msj ile diil hem kaptan yardimcisi olduğum hemde spor listesi ,kapisma yarislari vs. Duzenlwmelerim ve surekli her soruya cvp verip yardimci olmaya calistigim için bunlari yapan bir kaptan yardimcisi oldugum icin verilmistir o canmGörmedin mi valla bilmem @YellowGirL baktım da 25000 emoji atmışmesaj 7000 geçmiş
telefonum kafayı yedi

zaten Guru: öğretmen ve usta demek canm

takımın en genç en çıtırı ❤
 takımın en genç en çıtırı ❤ 

gözlerim kamaştı.
  gözlerim kamaştı. kol ben de de var çünkü  vercek yer bulsam bende veririm ama biliorum kimse istemez
 kol ben de de var çünkü  vercek yer bulsam bende veririm ama biliorum kimse istemez  

bende de popo baya gidiyor gibi olmustu morelim bozulmaya basliyordu tam onda hoca ile platese basladik ve bugün platesin in tam 1 ayı doldu canm 1ay direk fark oldu gene popomu begenmeye basladm gerçekten sguat çesitleri düzenli yapılınca çok güzel oluyor
 bende de popo baya gidiyor gibi olmustu morelim bozulmaya basliyordu tam onda hoca ile platese basladik ve bugün platesin in tam 1 ayı doldu canm 1ay direk fark oldu gene popomu begenmeye basladm gerçekten sguat çesitleri düzenli yapılınca çok güzel oluyor  tartı günümüzü cumartesi olark belirledik ozman
 tartı günümüzü cumartesi olark belirledik ozman   hayırlı uğurlu olsun
 hayırlı uğurlu olsun  cumartesi sabahı tartılıp bildirim yapmayı unutmayalım arkadaşlar
 cumartesi sabahı tartılıp bildirim yapmayı unutmayalım arkadaşlar  bu cumartesi başlangıç kilolarımız hepimizi musmutlu ederek şaşırtan rakamlar olsun inşlh
 bu cumartesi başlangıç kilolarımız hepimizi musmutlu ederek şaşırtan rakamlar olsun inşlh