• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Yok :KK23:cok guzel gidiyordum ama kahvaltiya gelen misafirlerle biraz kaçırdım ustune de regliye 5 gun kaldi ama yine de pazartesiye gore -1kg
Regle çok etkiliyor ya hem tartıyı hem iştahı :olamaz: benimde 3gün kaldı ve iştahım çok açıldı ne yapcam bu hafta hiç bilmiyorum :(

Yok :KK23:cok guzel gidiyordum ama kahvaltiya gelen misafirlerle biraz kaçırdım ustune de regliye 5 gun kaldi ama yine de pazartesiye gore -1kg
Benimde 5 yada 6 gün kaldı pms çok etkiliyor hemen su tutmaya başladım haftaiçi eksilmiştim şimdi aynı oldu

Benimde 5 yada 6 gün kaldı pms çok etkiliyor hemen su tutmaya başladım haftaiçi eksilmiştim şimdi aynı oldu
Evt bende 61.6 ve 61.5 filan cikmistim ama simdi 61.8 çıktı malesef gercekten etkiliyor bu regle haftasınıda atlatalimda sonraki 3haftayı iyi değerlendiririz ;)

Canım bak berkas hızla ilerliyor sadece o kilo vermiş sanırım bizde yerimizde sayıyoruz hadi su berkasi geçelim artık kız iğne ipliğe döndü resmen :KK17:
🤩Ben şimdi bulaşık ve çamaşır makinalarini calistirdigm gibi geldm kondisyn bisikletine oturdum canm onlar durana kadar sürücem ❤ ama asıl şu yemeyi düzene sokmam lazım :olamaz: diyet şeyler yemekten bıtkm aklım hep güzel ve zararlı şeylerde :bicak: ne yapsam kiii magickcim :KK17:

Back
X