• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Ben annemlerdeydim canim yeni geldik eve ondan bakamadim
Sen vardın canm zaten 😂 schoner ve tubi yoktu onlar için dedim ben tartı günü gelmediler rakipleri yakaladlar mı merak ettim diye ama schoner unutmuş ve az önce gelip yazmış kilosunu ama tubi hala ortada yok seni yakaladımı öğrenemedik🤷‍♀️

melisa- melisa- karnın çok güzel maşallah
Sen karın bölgesi için ne yaptn canm doğum sonrası bukadar güzel toparlamışsn maşallah özellikle alt karn baya zor gidiyor ne yaptn o kısım için ?
Bu cronchy frog diyodum ya benim en çok yaptığım hareket o canım bide sırtüstü yat yere dizlerini kır ayak tabanlarını birleştir poponla beraber ayaklarının şeklini bozmadan havaya kaldırma hareketini yapıyodum hamilelikten öncede aynılarını yapıyodum az belirgin kaslarım vardı toplanmasında etkisi vardır belki ama doğumdan sonra 1 sene kadar bişey yapmadım ara ara yaptm kasların arası kapandıktan sonra

Bu cronchy frog diyodum ya benim en çok yaptığım hareket o canım bide sırtüstü yat yere dizlerini kır ayak tabanlarını birleştir poponla beraber ayaklarının şeklini bozmadan havaya kaldırma hareketini yapıyodum hamilelikten öncede aynılarını yapıyodum az belirgin kaslarım vardı toplanmasında etkisi vardır belki ama doğumdan sonra 1 sene kadar bişey yapmadım ara ara yaptm kasların arası kapandıktan sonra
Aynen canm benim yaptklarimdan 👍 bugün yaptgm abs ve mekik cesitleri yazdıklarımın için de bunlardan da vardı ve platesdede hoca bunları da yaptryr . o bölgedeki kaslari çok güzel çalıştırıyor ama senin ki harika olmuş tabi benim daha çalışmam lazm senin ki kadar düz diil. bende öyle dümdüz karın seviyorum ondan soraym farklı bisey varmı dedim sağl aynen devam edeyim ozman teşekkürler tatlım ❤

Napyonuz tatlı kızlar
Temizliğim bitti şükür yarından itibaren derslere ve diyete başlıyorum kafam doluydu temizlik ve beyanlar ile yarın da iş yerime gitmeyi düşünüyorum 2 saat çalışır eve dönerim diyorum pazartesi sıkıntı olmasın diye
Salı sabahta kan verecem sonuca göre spora başlarım.
Bugün kasiklarim çok ağrıdı U ucuk hamilemiyimdir :D paylaşımı gördüm ama yazamadım

Napyonuz tatlı kızlar
Temizliğim bitti şükür yarından itibaren derslere ve diyete başlıyorum kafam doluydu temizlik ve beyanlar ile yarın da iş yerime gitmeyi düşünüyorum 2 saat çalışır eve dönerim diyorum pazartesi sıkıntı olmasın diye
Bugün kasiklarim çok ağrıdı U ucuk hamilemiyimdir :KK70: paylaşımı gördüm ama yazamadım
Olsun canım sorun yokta yanlış kişi alıntılamışın kuzum.
Ellerine sağlık. Artık rahat ve huzurlu bir şekilde istediklerini yaparsın.

Napyonuz tatlı kızlar
Bugün kasiklarim çok ağrıdı U ucuk hamilemiyimdir :KK70: paylaşımı gördüm ama yazamadım

o uçuk ama genç diil :KK70: bizimkisi hem uçuk hem genç :KK70:

Aynen canm benim yaptklarimdan 👍 bugün yaptgm abs ve mekik cesitleri yazdıklarımın için de bunlardan da vardı ve platesdede hoca bunları da yaptryr . o bölgedeki kaslari çok güzel çalıştırıyor ama senin ki harika olmuş tabi benim daha çalışmam lazm senin ki kadar düz diil. bende öyle dümdüz karın seviyorum ondan soraym farklı bisey varmı dedim sağl aynen devam edeyim ozman teşekkürler tatlım ❤
Çok sağol canım çok işe yarıyo onlar sende de mutlaka fark yaratırlar tek çaresi fazla yağları atmak benim bide dikişimde yamuk daha kiloluyken çok kötüydü görüntüsü o düzeldiyse seninde düzelir 😂

Kızlar birşey sorucam. Biliyorsunuz dünde kasığım ağrıyordu bugünde öyle yumurtalığım ağrıyor. Bugün hatta hiçbir egzersiz yapmadım dinlendirdim vücudumu fakat ağrı devam ediyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Pazartesi doktora mı gideyim. Napayım bilemedim. Ağrı kesici mi içeyim

Kızlar birşey sorucam. Biliyorsunuz dünde kasığım ağrıyordu bugünde öyle yumurtalığım ağrıyor. Bugün hatta hiçbir egzersiz yapmadım dinlendirdim vücudumu fakat ağrı devam ediyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Pazartesi doktora mı gideyim. Napayım bilemedim. Ağrı kesici mi içeyim
Reglen yakın ise ondan olabilir diil ise idrar yollarını soğan suyu güzel temizliyor 1 bütün soğanı haşlayıp suyunu iç canm maydonoz suyuda temizler birde gaz olabilir oda şiddetli ağrı yapar ve şişkinlik yapar sen de 2gündür lahana çorbası içtin lahana çok gaz yapıcı bir sebzedr bende de şişliğe neden oluyor ondan olabilir evde rezene varsa rezene çayıda gaz sancısı için birebirdir canm yarın lahanayı bırak kullanma sana ters tepti bak kilonu da yukari cikardi miğden hazmetmiyor lahana dokunuyor olabilir

Reglen yakın ise ondan olabilir diil ise idrar yollarını soğan suyu güzel temizliyor 1 bütün soğanı haşlayıp suyunu iç canm maydonoz suyuda temizler birde gaz olabilir oda şiddetli ağrı yapar ve şişkinlik yapar sen de 2gündür lahana çorbası içtin lahana çok gaz yapıcı bir sebzedr bende de şişliğe neden oluyor ondan olabilir evde rezene varsa rezene çayıda gaz sancısı için birebirdir canm yarın lahanayı bırak kullanma sana ters tepti bak kilonu da yukari cikardi miğden hazmetmiyor lahana dokunuyor olabilir
Sağol canım. Uyumuştum. Şimdi rüyamda dişçi malzemesi iğne yutarken gördüm kendimi garip garip rüyalar görüyorum.
Yarın dediklerini yapayım. Dediğin gibi midem hazmetmiyor. Sanki içinde birşey var bütün duvarları yırtmaya çalışıyor gibi. Sanki gerçek hayatta birşey yuttum

Aynen canım.
Kasıklarin ağrıyor ise soğuk yemiş olma ihtimalinde var hava geçiş dönemi yellowun dediği gibi soğan içebilirsin ama onu adetin belli günü içmeye başlıyorsun maydonoz kaynat iç adet olunca adetin 2. Günü idi sanırım soğan iç kist varsa onu da temizler sabah akşam aç karnına içeceksin. Onun dışında sıcak suya gir belini iyice sar rahatlarsın

Back
X