• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Bugün ki menüm:
Kahvaltı = menemen,peynir,1dilim tambuğdy,çay,
çilek reçelinin çileğinden 1 tane

Ara= 1kupa sütlü kahve

Akşam= 3köfte ve patates(fırın), 4kaşık yoğurt

Ara= 1avuç fıstık,sade türk kahvesi,yeşil çay

sporlarim:
45dk kondisyon bisikleti
50 tane sguat
50 tane dambıl ile kol

Sitede sıkıntı mı var kızlar sizde de aynı mı emoji olmuyor mesaj yazip cevaplayinca da çok geç gidiyor
Evet ben de nette sorun var sandm evin internetini kaç kez açıp kapadm düzelmedi sonra tlf internetinden giriyorum yine aynı bekletip duruyordu meğer sitede sorun varms canm kk kasıyor bugün

Kahvalti
5 zeytin
2 yumurta
2 dilim ekmek
2 karper peynir
1 cay k. Fistik ezmesi
1 cubuk patetes kizratmasi
Domates yeşillik
Ara
Yarim elma
1 bardak sut
Ara
1.5ceviz
5 findik
Aksam
Mememen
2 dilim ekmek
2 zeytin
Yarim kk peynir
Maynanoz
1 kasık pilav :KK23:

Bugün
Kahvaltı 3 dilim sucuklu yumurta salatalık domates 5 zeytin
Ara 1 mandalin 5 badem
Az kabak tatlısı o_O
Akşam 1 porsiyon köfte salata yarim bardak ayran
Su ne kadar içtim bilmiyorum disardaydik 1.5 lt falandır
Yatmadan 1 bardak süt içeceğim boğazım ağrıdığı için

Kahvaltı 13.00
Yumurta, peynir, zeytin, patates kızartması, tahin pekmez karışımı, 3 dilim ekmek, çay
Akşam 17.00
Kıymalı makarna, kavun
Arada türk kahvesi
Nane çayı içtim şimdi karnım çok ağrıyor diye.

Kahvaltı 13.00
Yumurta, peynir, zeytin, patates kızartması, tahin pekmez karışımı, 3 dilim ekmek, çay
Akşam 17.00
Kıymalı makarna, kavun
Arada türk kahvesi
Nane çayı içtim şimdi karnım çok ağrıyor diye.
Menü ağır olmuş canm :( kahvaltıyı bari akşam ı hafif atlatp dengelese idin ama bu kahvaltıya bu akşam yemeği olmadı :( neyse artk olan olmuş artk hafta içi güzel menüler ve sporlar ile telafi edersin bugünü

Menü ağır olmuş canm :KK43: kahvaltıyı bari akşam ı hafif atlatp dengelese idin ama bu kahvaltıya bu akşam yemeği olmadı :KK43: neyse artk olan olmuş artk hafta içi güzel menüler ve sporlar ile telafi edersin bugünü
Bu sabah çok yorulunca dayanamadım kahvaltıda ne gördüysem yedim allahtan şeftali reçeli sevmediğim için onu yemedim.
Akşam onu annem ben bir ara makarna hiç yemedik demiştim onun aklına gelmiş ben uyurken yapmış yememezlik yapamadım.
Akşam zaten restoranda 6 saat boyunca hiç oturmadım. Elimden geldiğince her işe koştum. Bugünü telafi etmek için eve gelirken parktan yürüyerek geldim. Kahvaltı ağır yaptığım için şuan çok acıksamda sabah olmasını bekliyorum

Bu sabah çok yorulunca dayanamadım kahvaltıda ne gördüysem yedim allahtan şeftali reçeli sevmediğim için onu yemedim.
Akşam onu annem ben bir ara makarna hiç yemedik demiştim onun aklına gelmiş ben uyurken yapmış yememezlik yapamadım.
Akşam zaten restoranda 6 saat boyunca hiç oturmadım. Elimden geldiğince her işe koştum. Bugünü telafi etmek için eve gelirken parktan yürüyerek geldim. Kahvaltı ağır yaptığım için şuan çok acıksamda sabah olmasını bekliyorum
Bende bayılırım kıymalı makarnaya canm en sevdgm şeylerin başın da soslu makarnalar geliyor ama makarna zaten tek başına full karbonhidrat ve yüksek kalori+sosun kalorisi ile birlikte iyice kalorisi fîrlıyor zaten ayrıca en az 1 kilo fazladan ödem yapıyor zaten onun ödemi 2günde anca gider ondan yarın sakın tartılma morelin bozulmasın makarna ertesi baya yüksek artılar çıkıyor hergün tartılan biri isen en az 2gün tartı için bekle motiveni bozmasın

Bende bayılırım kıymalı makarnaya canm en sevdgm şeylerin başın da soslu makarnalar geliyor ama makarna zaten tek başına full karbonhidrat ve yüksek kalori+sosun kalorisi ile birlikte iyice kalorisi fîrlıyor zaten ayrıca en az 1 kilo fazladan ödem yapıyor zaten onun ödemi 2günde anca gider ondan yarın sakın tartılma morelin bozulmasın makarna ertesi baya yüksek artılar çıkıyor hergün tartılan biri isen en az 2gün tartı için bekle motiveni bozmasın
Annem benimkine kıymayı kavurmuş üstüne atmış sos falan hiçbir şey yapmamış.
Şimdi tartıldım. Wc çıkmadan 69 kiloyum. Senin dediğin gibi ödem yapmış ayağımın üstü şiş ve ağrıyor. Midem hala kötü mide ilacı içtim şimdi. Bende uyandığım gibi tartıldım yapmam yapmam yapasım tuttu. :KK70:

Sabah 30 dakikalık sahil yürüyüşümüde yaptım. Bugün erken kahvaltı yapıcam bakalım nasıl bir değişim olacak
:KK36: Günaydın tatlım oohh maşallah
Günaydın kizlar :KK36:
:KK36: Günaydın fıstığım bugün okul 3dersmiş Mirayı götürüyorum 😊
Annem benimkine kıymayı kavurmuş üstüne atmış sos falan hiçbir şey yapmamış.
Şimdi tartıldım. Wc çıkmadan 69 kiloyum. Senin dediğin gibi ödem yapmış ayağımın üstü şiş ve ağrıyor. Midem hala kötü mide ilacı içtim şimdi. Bende uyandığım gibi tartıldım yapmam yapmam yapasım tuttu. :KK70:
Ben artk bugün yada yarın ikimizden kesin çok güzel bir düşüş olacak diye emindim ama sen dün karbonhidrata yüklenince iş bozuldu 😂 3dilim ekmek+papates kızartma+makarna full karbonhidrat tabi ödem olur hala 69 çıkar 🤭🤣😂 67 ye dınmek için artk mümkün olduğunda karbonhidratsız 2gün filan yap ki ödemler gitsin canm ;) bu sabah yürüyüş ile çok güzel başlangıç yapmışsın hadi bakalm menüler ile de devamı gelsin inşlh 🙏

:KK36: Günaydın tatlım oohh maşallah

:KK36: Günaydın fıstığım bugün okul 3dersmiş Mirayı götürüyorum 😊

Ben artk bugün yada yarın ikimizden kesin çok güzel bir düşüş olacak diye emindim ama sen dün karbonhidrata yüklenince iş bozuldu 😂 3dilim ekmek+papates kızartma+makarna full karbonhidrat tabi ödem olur hala 69 çıkar 🤭🤣😂 67 ye dınmek için artk mümkün olduğunda karbonhidratsız 2gün filan yap ki ödemler gitsin canm :KK66: bu sabah yürüyüş ile çok güzel başlangıç yapmışsın hadi bakalm menüler ile de devamı gelsin inşlh 🙏
Seneye benimki de başlayacak :KK37: bu arada daha fazla sismedim bu sabah da 65.8 cikti 5 gun kalmisti 65.8 uc gun kaldi yine 65.8 cikti:KK70:

Back
X