• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

şimdi bu başlıkta tam olarak ne yapıyoruz :) bende de biraz fazlalıklar oluştu da :)

Kızlar bir şey sorucam cumartesi bildiriminde sena zeynep yok ya o normal koruma modunda dimi bizim yani benim gibi yiyip yiyip kilo vericem ben banane diyen durumu yok dimi hayalindeki kiloda o. Bildirimde olmayınca sormak istedim.
Canım ben zaten hedefledigim kilonun altındayım yesemde çok şükür 5 ay boyunca kilo almadım yağdan verince sana hemen geri dönmüyor tabi her günüm abur cubur la geçmiyor ama yersem eğer ertesi gün dikkat ediyorum.

Şimdi sadece spora devam etmem gerekiyor 1 ayda anca toplarım kendimi ve sıkılaşmak için devam etmem lazım. Bu sene bir sürü aksilikten hiç tatil yapamadım seneye güzel bir tatil planladigim için sıkı bir vücut yapmam şart 🤭 Yoksa iki çocuklu fit bir anne nasıl olurum😂😂

Hayr canm hayalindeki kiloda hedef kilo da filan diil :KK70: benim hatirladgm hedef kilosuna ulaşıp hayalindeki kilaya vardiktan sonrada diyet yapmadığı halde bir kaç kilo daha aşşağı inmisti :KK70: hayalininde altındaki kilo da :KK70: kız 52ler filan diyor daha listeye yazip 40kilomu yapıcaz :KK70: sende anca bak bak makarna ye ustune incir,ceviz avuç avuç kuruyemis patlaması yap hedefi bekle òyle
Uçuk 😄😄😄 senin için 2 kilo da vereyim bari rüzgarlı havada ip baglayip ucursunlar beni😂😂😂

şimdi bu başlıkta tam olarak ne yapıyoruz :) bende de biraz fazlalıklar oluştu da :)
Merhaba biz cuma zayiflama yarışmasın da aynı takımda yarışan ve mezun olan üyeleriz aynı takımda yarışıp samimi arkadaşlık kuran bir grup olarak mezun olduktan ve takım kapandıktan sonra bir arada kalmak için bu başlığı açtk canm yani bu baslikta toplanıp bir şey yapmıyoruz biz kendi arkadaş grubumuzla kopmamak için burdan sohbet ,spor,diyet,muhabbet vs. Kendi içimizde devam ediyoruz ama zayîflmak için çeşitli diyetler adı altında topikler bulunuyor siz isterseniz oralara bakınız yada daha azimli hîrslı ve programli olmao isterseniz cuma zayiflama yarislari takimlarindan bir tanesine katılabilirsiniz

Merhaba biz cuma zayiflama yarışmasın da aynı takımda yarışan ve mezun olan üyeleriz aynı takımda yarışıp samimi arkadaşlık kuran bir grup olarak mezun olduktan ve takım kapandıktan sonra bir arada kalmak için bu başlığı açtk canm yani bu baslikta toplanıp bir şey yapmıyoruz biz kendi arkadaş grubumuzla kopmamak için burdan sohbet ,spor,diyet,muhabbet vs. Kendi içimizde devam ediyoruz ama zayîflmak için çeşitli diyetler adı altında topikler bulunuyor siz isterseniz oralara bakınız yada daha azimli hîrslı ve programli olmao isterseniz cuma zayiflama yarislari takimlarindan bir tanesine katılabilirsiniz

Ama ama ama ama... Beni aranıza almıyosunuzzzz :(

Şaka bir tarafa bol muhabbetler :) Arada gelir topiği yazmadan okurum :) Bayağı eğleniyorsunuz :)

Canım ben zaten hedefledigim kilonun altındayım yesemde çok şükür 5 ay boyunca kilo almadım yağdan verince sana hemen geri dönmüyor tabi her günüm abur cubur la geçmiyor ama yersem eğer ertesi gün dikkat ediyorum.

Şimdi sadece spora devam etmem gerekiyor 1 ayda anca toplarım kendimi ve sıkılaşmak için devam etmem lazım. Bu sene bir sürü aksilikten hiç tatil yapamadım seneye güzel bir tatil planladigim için sıkı bir vücut yapmam şart 🤭 Yoksa iki çocuklu fit bir anne nasıl olurum😂😂
Seni buraya ibret olsun diye aldık zaten 😂
iki çocukla 52-53 kiloda olup birde hala sporla fit vücut yapmayı başaran biri olarak sana hepimiz bakıp bakıp utanalım :KK70: maşallah size :nazar:magickim de 2çocuklu ve 58olmustu ve hatta şuan gene olmak üzere sadece 2kilocuğu kaldı ❤❤❤
kızlar bizde utanalım :KK23: tek çocuk sonrası bile fit olcaz diye göbekimiz çatlıyor hele ki çocukuda olmayanlar ucukgenclik ucukgenclik sen iyice utan doğum da yapmadn vucut bozulmadı senin şimdi taş gibi olman lazım :KK67: hemen kalk spor yap bence:sopa:

Ama ama ama ama... Beni aranıza almıyosunuzzzz :KK43:

Şaka bir tarafa bol muhabbetler :) Arada gelir topiği yazmadan okurum :) Bayağı eğleniyorsunuz :)
Evt canm biz eğlenceli espiri takılmayı seviyoruz ama bazilarınin yapisi farkli olabiliyor yanlis anlayan bu tarz diologlarda alinganlip yapip degisik davranan modumuzu dusuren insanlar olabiliyordu herkesde espiri anlayışı ve eğlenceli kişilik yapısı olmigor ve temiz bir niyette bakamıyor ondan bu şekilde mutlu ve rağatız bir birimiz iyi anliyoruz ❤ ❤❤ güzel düşünce ve sözlerin için teşekkür ederiz canm uğrayabilirsin tabi 😊 bu arada kalori takibi topiği var ordan da diyet yapanlara bakabilirsin bende arada oraya gitiyorum kalori takibi yapıyorum bende

iki çocukla 52-53 kiloda olup birde hala sporla fit vücut yapmayı başaran biri olarak sana hepimiz bakıp bakıp utanalım :KK70: maşallah size :nazar:magickim de 2çocuklu ve 58olmustu ve hatta şuan gene olmak üzere sadece 2kilocuğu kaldı ❤❤❤
kızlar bizde utanalım :KK23: tek çocuk sonrası bile fit olcaz diye göbekimiz çatlıyor hele ki çocukuda olmayanlar ucukgenclik ucukgenclik sen iyice utan doğum da yapmadn vucut bozulmadı senin şimdi taş gibi olman lazım :KK67: hemen kalk spor yap bence:sopa:
Utanın :KK11: magickim canım sen utanma:KK60: sende bendensin :KK70: şaka maka ucukgenclik ucukgenclik yediginin 5 misli spor yap cabuk hemen vercen bak sonra sosisli falan aklından gecmicek🤭🤭🤭

Utanın :KK11: magickim canım sen utanma:KK60: sende bendensin :KK70: şaka maka ucukgenclik ucukgenclik yediginin 5 misli spor yap cabuk hemen vercen bak sonra sosisli falan aklından gecmicek🤭🤭🤭
O zaman içimizdeki utanç kaynağı uçuk kız oldu :KK70: çabuk spor yap bakayım kesin şimdi makarna götürüyordur :KK70:biz iki çocuklu olaraktan hele sen senacim gurur kaynagimizsin tebrikler :KK19::sampiyon:

O zaman içimizdeki utanç kaynağı uçuk kız oldu :KK70: çabuk spor yap bakayım kesin şimdi makarna götürüyordur :KK70:biz iki çocuklu olaraktan hele sen senacim gurur kaynagimizsin tebrikler :KK19::sampiyon:
:KK23::KK23::KK23::oops::KK60: teşekkür ederim canım💞💞💞💞 ucukgenclik ucukgenclik yaş itibari ile daha da güzel kilolar verir hadi bakalım az daha gayret😍😍 olucak gelecek yaz daha güzel ve fit bir uçuk bekliyor plajlar💞

Ohh değme keyfine :KK8: tabi zayıfladın çıta gibi kaldın bize hava at biz malesef yedikmi vicdan azabından ölüyoruz :KK70:çünkü hedefimize varamadık :bicak:
Kız vallaha hava atmiyorum:21::KK70: ama.gercekten yiyip yiyip kilo almamak harika birşey kilo derdin yok Gömül keklere pogacalara 🤭🤭 ama.tabi spor yapmazsam biraz daha sporla kazandığım az bir kas da gidecek😂😂

Yok canım bitkisel tedavi fayda etmiyor agridikca beynim zonkluyor antibiyotiğe başladım malesef bitirdikten sonra probiyotik takviyesi alicam hemen çünkü antibiyotik yararlı bakterileri öldürüyor ayrıca boğazım kötü öksürüyorum kaç gündür spor falan yok onun ötesi sağlıksız beslendim inşallah toparlarım bir an önce hepsi üst üste geldi :KK61:
Geçmiş olsun tekrardan canım bir an önce dişinde düzelir

Yok valla kızlar ne sosisli ne makarna yemedim. Bizim kedinin yaş maması bitmiş sabah sabah ona balık yaptık. Balık kokusu sevmediğim için mutfağın bütün duvar dolap her yerini deterjanla sildim. Tabi kediye kahvaltıda balık yapınca bugün balık günü oldu. Kahvaltıda bir tane havyar yedim. Kokusu bana ye beni dedi. Onun haricinde yağsız tuzsuz kahvaltı yaptım. Demin bir incir yanında sütlü kahve içtim.

Ben bu halde birşey beceremedim. Demekki doğum yapsam ağır yaşamlar programına dahil olucam. Şimdi daha çok korktum

Back
X