- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya alışamadım şu fit blonde ye nerden aklına geldiyseblonde ambition nerelerdesin fistik sabah gorundun kayboldun
Bende alisamadim etiketlerken onceki sayfaya donup kopya cektim oyle etiketledimYa alışamadım şu fit blonde ye nerden aklına geldiysekalsaydı yellow kız
Sarıkız olmaktan vazgeçtim canmYa alışamadım şu fit blonde ye nerden aklına geldiysekalsaydı yellow kız
Her şeyi düşünmüş bizim içinKızlar fotomdan tanırsınız aslında isim de çok kolay fit den direk aklınıza gelir zaten etiketlemek için de fit yazınca ilk sırada direk benim foto çıkıyor
Bak nike i bile fit yaptım uçuk kız profil fotolarımızda fit zaten eee ne duruyorsun spor yapsanaHer şeyi düşünmüş bizim için
O da biliyor beceriksiz olduğumuzu+ b12 eksikliği olan benim hafıza sorunu yaşayacağımı
![]()
Sen bizim devirdigimiz çamları bir bilsenHer şeyi düşünmüş bizim için
O da biliyor beceriksiz olduğumuzu+ b12 eksikliği olan benim hafıza sorunu yaşayacağımı
![]()
Hoşgeldin canım.Kizlar iyi akşamlarr. Neler olmuş grup dağıldı mi yoksaa? Ve nasılsınızzz![]()
Grubu kapattık canim nerelerdesin hoş geldinKizlar iyi akşamlarr. Neler olmuş grup dağıldı mi yoksaa? Ve nasılsınızzz![]()
Hoş geldim kuzumKizlar iyi akşamlarr. Neler olmuş grup dağıldı mi yoksaa? Ve nasılsınızzz![]()
Bence çorba yanina varsa salata yogurt bir ogun olur cok gec yeme canimBugün spor benim için yalan oldu basit bir yürüyüşe bile çıkamıyorum bugün. Çünkü bugün restoranda çalışıyorum. Sabah 10.30 'da geldim, annemle 9'dan sonra eve gideriz ve ben çok acıktım babam bize balık yapıcam dedi eve git duş al saat olacak 10 o saatte yesem 4 saat uyumasam mı şimdi bir çorba mı yesem siz ne diyorsunuz kızlar
Canm sizin için ismimi tekrar güncwllwdimGrubu kapattık canim nerelerdesin hoş geldin![]()
Bizde seni çok özledik canm bir başlasan gerisi kolay zaten sen çok hızlı veriyorsun çabucak verirsin ama böyle düşünüp yemeye devam etme tabiki o kiloları vermek için emek harcıyoruz o emeklerimize de yazık diil mi canmHoş buldum kızlarrr çok özlemişim valla sizii![]()
kızım hastalandı, hemen ardından ben hastalandım. 2.5 hafta oldu iyileşemedim hala hastaneye gidip geliyorum. Önemli bir şey de değil gerçi bademcik iltihabı, kulaklarıma vurdu orya kulak iltihabı oldu. Bi düzeleyim aldırcam sanırım bademcikleri
kilom da aldı başını gitti ödevini yapmadan sınıfa gelen öğrenci gibiyim
![]()