• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kızlar fotomdan tanırsınız aslında isim de çok kolay fit den direk aklınıza gelir zaten etiketlemek için de fit yazınca ilk sırada direk benim foto çıkıyor
Her şeyi düşünmüş bizim için :KK48:
O da biliyor beceriksiz olduğumuzu :KK70: + b12 eksikliği olan benim hafıza sorunu yaşayacağımı :KK70:

Her şeyi düşünmüş bizim için :KK48:
O da biliyor beceriksiz olduğumuzu :KK70: + b12 eksikliği olan benim hafıza sorunu yaşayacağımı :KK70:
Bak nike i bile fit yaptım uçuk kız profil fotolarımızda fit zaten eee ne duruyorsun spor yapsana :KK75: spor yapsana spor yapsana oyyy spor yapsana:KK75:

Bugün spor benim için yalan oldu basit bir yürüyüşe bile çıkamıyorum bugün. Çünkü bugün restoranda çalışıyorum. Sabah 10.30 'da geldim, annemle 9'dan sonra eve gideriz ve ben çok acıktım babam bize balık yapıcam dedi eve git duş al saat olacak 10 o saatte yesem 4 saat uyumasam mı şimdi bir çorba mı yesem siz ne diyorsunuz kızlar

Kizlar iyi akşamlarr. Neler olmuş grup dağıldı mi yoksaa? Ve nasılsınızzz :KK37:
Hoş geldim kuzum 🤗 grup dağılmadı sadecw takım kapandı ve bir kaç modumuzu düşüren kişiyi eksilttik okadar grubun tamamı burda canm 😊 hoşgeldin ❤ bizde ne zman gwlirsin diye kulaklarını çınlatmıştk gözümüz yollarda idi 🤩

Bugün spor benim için yalan oldu basit bir yürüyüşe bile çıkamıyorum bugün. Çünkü bugün restoranda çalışıyorum. Sabah 10.30 'da geldim, annemle 9'dan sonra eve gideriz ve ben çok acıktım babam bize balık yapıcam dedi eve git duş al saat olacak 10 o saatte yesem 4 saat uyumasam mı şimdi bir çorba mı yesem siz ne diyorsunuz kızlar
Bence çorba yanina varsa salata yogurt bir ogun olur cok gec yeme canim

Hoş buldum kızlarrr çok özlemişim valla sizii :KK37: :KK37: kızım hastalandı, hemen ardından ben hastalandım. 2.5 hafta oldu iyileşemedim hala hastaneye gidip geliyorum. Önemli bir şey de değil gerçi bademcik iltihabı, kulaklarıma vurdu orya kulak iltihabı oldu. Bi düzeleyim aldırcam sanırım bademcikleri :olamaz::halay: kilom da aldı başını gitti ödevini yapmadan sınıfa gelen öğrenci gibiyim:kızgın::olamaz:

Hoş buldum kızlarrr çok özlemişim valla sizii :KK37: :KK37: kızım hastalandı, hemen ardından ben hastalandım. 2.5 hafta oldu iyileşemedim hala hastaneye gidip geliyorum. Önemli bir şey de değil gerçi bademcik iltihabı, kulaklarıma vurdu orya kulak iltihabı oldu. Bi düzeleyim aldırcam sanırım bademcikleri :olamaz::halay: kilom da aldı başını gitti ödevini yapmadan sınıfa gelen öğrenci gibiyim:kızgın::olamaz:
Bizde seni çok özledik canm bir başlasan gerisi kolay zaten sen çok hızlı veriyorsun çabucak verirsin ama böyle düşünüp yemeye devam etme tabiki o kiloları vermek için emek harcıyoruz o emeklerimize de yazık diil mi canm :110: hem ne güzel yolu yarılamıştın bile hadi başla artk bak biz cumartesi sabahları tartı günü yapıyoruz canm istersen sende katıl bize ne dersin?

Back
X