• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

@htc71 de tel numaram var bnm mesajlasiyokk burcuyla da instagramda takiplesiyoduk kapatti galiba digerleri yok bende
Evt burcu kendi profilinide dondurmustu zaten canm buraya da girmiyordu oda daha yeni kazen ile konusup tekrar profilini aktiflestirip aramıza katıldı zaten o da yoktu ;) daha yeni yeni toplandık canm

Sagol kuzuum sen napiyosn sizin kilolar ne alemde ❤ valla baslsam iyi olcak aslinda
Ben 68.1 canım istikrarımı koruyorum sanki kilo vermek için değilde bu kilolarda kalmaya uğaraşan biri gibiydim taki. Takım kapanıp buraya gelene kadar. Her hafta gitmeye başladı kilolar. 👻 Olunca bırakıcam. :KK70:

Kizlar ben de akşam yemeğimi yedim 19.30 gibi. Şimdi annemi bekliyorum. Muhtemelen 21.30 gibi çıkarız evden yürüyüş için. Yani inşalĺah daha geçe kalmak istemiyorum. Deniz havası almak istiyorum ama dibimiz hipodrom orda mi yürüsek bilemedim :KK55:
Menü ve sporumu da gece yatmadan yazarım. Dönence bi yeşik çay içeyim diyorum :KK48:
Yürüyüşe çıktın mı canım.

53 le mezun dm ya ben 2 ay once utancimdan hep :KK70:
Sen rakama takilma canm görüntüye bak 👍
60üstünde olsan tamam kilo da vermek şart zaten derdim ama artk 50li kilolarda önemli olan yağ/kas vucut sıkılığı vs. Sen sporla 45günde çok güzel vucut yaparsın üstelik o 53kilodaki halindende çok daha güzel görünürsün bence spora başla derim👌💪

Ben 68.1 canım istikrarımı koruyorum sanki kilo vermek için değilde bu kilolarda kalmaya uğaraşan biri gibiydim taki. Takım kapanıp buraya gelene kadar. Her hafta gitmeye başladı kilolar. 👻 Olunca bırakıcam. :KK70:
Demek ki stres iyi gelmiyoms sana 🙆 takimin kapanmasina üzüldm ben acikcasi ama tugbayi o kadar iyi anliyorm ki cabaliyosn karsi taraftan bisey goremiyosun cabalamayi birakiyosn bu sefer kaptan bakmiyo oluyo az mi cektm zamaninda be hehey :D

Sen rakama takilma canm görüntüye bak 👍
60üstünde olsan tamam kilo da vermek şart zaten ama artk 50li kilolarda önemli olan yağ/kas vucut sıkılığı vs. Sen sporla 45günde çok güzel vucut yaparsın üstelik o 53kilodaki halindende çok daha güzel görünürsün bence spora başla derim👌💪
Ekmegimi bitireyimde sonra basliyaym spora diyete :D esim gelmeden vereyim iyi olms burasi bnde napcam diye dusunuuodum

Demek ki stres iyi gelmiyoms sana 🙆 takimin kapanmasina üzüldm ben acikcasi ama tugbayi o kadar iyi anliyorm ki cabaliyosn karsi taraftan bisey goremiyosun cabalamayi birakiyosn bu sefer kaptan bakmiyo oluyo az mi cektm zamaninda be hehey :KK70:
Son mesajlaşmaları okuma fırsatın olduysa emin ol iyi olmuş derdin. Her şeyi kızlardan bekler oldular nerdeyse siz spor yapın bizim yağlarımız erisin diceklerdi. :KK70:

Demek ki stres iyi gelmiyoms sana 🙆 takimin kapanmasina üzüldm ben acikcasi ama tugbayi o kadar iyi anliyorm ki cabaliyosn karsi taraftan bisey goremiyosun cabalamayi birakiyosn bu sefer kaptan bakmiyo oluyo az mi cektm zamaninda be hehey :KK70:
Tuğba ile ben kapanmasina cok sevindik zaten 😂
Aynen katlyrm valla kurtulduk yaşasın özgürlük😂
Bu arada tubi de tatilde yarın dönmüş olacak oda aramıza canm oda haftaya cmtsi kilo verme listesine girecekti beraber girersiniz 🤩

Ekmegimi bitireyimde sonra basliyaym spora diyete :KK70: esim gelmeden vereyim iyi olms burasi bnde napcam diye dusunuuodum
Hadi ekmeğimi bitircem deyip diyeti erteliyonda spora ne bahane buldun 😂 bari spora hemen başlada yediğin ekmekleri erit işte :KK70: sen ekmeği yerken sporu yapmazsan ekmeği yemeyince aç karna yapılmıyor der hiç yapmazsın :KK70:

Son mesajlaşmaları okuma fırsatın olduysa emin ol iyi olmuş derdin. Her şeyi kızlardan bekler oldular nerdeyse siz spor yapın bizim yağlarımız erisin diceklerdi. :KK70:
Evet dönup dönüp okudum tugbanin kapatma kararindan sonra kimse niye neden yazmadi baska takim baktilar takimini bulam gelip cemkirip gittti :D:D

Back
X