Sana katılıyorum canm dediğin gibi belli kilo sonrası veriyorlar ondan uzun kilo verme sürecinde olanların biraz uzak durması lazım onlar için söyledim kuzucum yoksa dediğin gibi artk ideal kilo ya yaklasımca yavaş yavaş bir şeyler ekleniyor sende zaten 60-61 arasısın 59a geçmek üzeresin ondan sen artk çoğu şeyi ekle tabi kuzum ideal kilonda sayılirsin zaten 1-2 kilo kalma hedefe

ben de bu son haftalar meyve ve kuruyemişleri mi tekrar geri ekledim canm tambuğday ekmeğini de zatn hiç çıkarmamsdm kahvaltidan kahvaltıya kullanıyorum

şimdi şu 60a geri geçemedim diye bakliyat ve kaçamak konusuna dikkat ediyorum ama tartıda 60.6 yada 60.8 filan yazsın 60ı da görünce tartilma gününden uzak günlere haftada 1bakliyat ve haftada 1kaçamak eklwrim artk zaten senin gibi 60a geçince son 1-2 kilo kalms olcak sıkma ya gerek kalmıyor ve vucududa diger kalorilere adapte etmek lazım zatn 59-58e geçincede yavaş yavaş kalori arttirarak vucudu alistircam yoksa birden birakp normal yrnilirse hemen +2-3 kilo hatta 5kiloya kadar +oluyor herkes ondan korumayada aşamalı geçelim bukez