• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

:rolleyes: canım hem ödemlerin gitti hemde cumartesiye göre 1 kilo da yağ gitti üstelikde 59gòründü :rolleyes: valla süpersin hissetmiştim 59u göreceğini :KK71: bende istiyorum bende :KK36: inşlh regle bitişi görürüm❤
[/QUOTE]
Evet canım ya çok şükür 59 göründü ama birkaç güne çıkarım regle az kaldı bende fena ödem oluyo canım regl bitişi sende 59 olacaksın merak etme malesef regl bizi mahvediyor şişiyoruz yapacak bişey yok

CUMARTESİ LİSTESİ

kaptinn
(54.7///)
Verano_porteno (57///)
Yellow -fit blonde (60.8///)sabit😔
magickk (60.8/59.8/-1/)
htc71 (64.2///)
ucukgenclik (69.4/69.2/0.2/)😥
tgb1907 (68.4/67.3/1.1/)
cakilinannesi (73.9/75.9/+2/) 😔😔
SchonerDuft (70/68/2/)
Canm sen diyetisyenin diyetini uygulamadın mı 😲

CUMARTESİ LİSTESİ

kaptinn
(54.7///)
Verano_porteno (57///)
Yellow -fit blonde (60.8///)sabit😔
magickk (60.8/59.8/-1/)
htc71 (64.2///)
ucukgenclik (69.4/69.2/0.2/)😥
tgb1907 (68.4/67.3/1.1/)
cakilinannesi (73.9/75.9/+2/) 😔😔
SchonerDuft (70/68/2/)
Brokoli corbasi icmiyormuydun aksamlari neden boyle oldu canim ☹sesin cikmiyordu buyuk bi dusus bekliyordum senden 🤦‍♀️

Bu hafta diyeti tam uygulayamadım. Dün mısır yemem. Hastanede çok acıkınca dayanamayıp bir gözleme yemiştim.
Canm sen diyetisyenin diyetini uygulamadın mı 😲
Uyguladım. Fakat hastanede olduğumuz gün dayanamadım bir tane gözleme yedim. Dünde mısır yedim. Belki bir kase çorbayı iki kase içtiğim içinde ölçüyü aşmış olabilirim. Bu hafta harfiyen uyguluycam. Geçtiğimiz hafta bende biraz dağıldım. Onunda etkisi var sanırım.

Kızlar naslsnz ;) 30dk cardio yapıp geldim ;) direk karın ,bel odaklı idi ve karın kaslarım süper yandı çok güzel ağrıdı 😊 hergün bu cardio yu yapcm bakalım 1ay sonra ne kadar fark olucak 🤗 şu göbek deliğinden 5-6 cm daha incelme yaşarsam dünyalar benim olur daha ne isterim 😊🤩

tugbaFB tugbaFB düşünmüştür onu :KK70: o dün miss gibu kahvaltı ederken sen yoğurtla duruyodun yakalarsın tabi :KK70:
:D :D
Bugünde benden çok yedi :D
1 dilim ananas 1 yk chialı yoğurt yedim :D
Daha ne kadar kosabilirim aç geziyorum aç 😂😂
Ahaha
Aç gezme tubili göm dolapta ne varsa :D
Kiz valla o kahvaltiyi etsem canim yanmayacakta 😔 edemedim iste ama chiali meyveye bayildim keske onu dünde yeseydim daha mutlu olurdum 🤣
Masayı görünce içim gitti benimde valla.
Zayıflayınca bizde yeriz 🤣🤣
Kızlar naslsnz :KK66: 30dk cardio yapıp geldim :KK66: direk karın ,bel odaklı idi ve karın kaslarım süper yandı çok güzel ağrıdı 😊 hergün bu cardio yu yapcm bakalım 1ay sonra ne kadar fark olucak 🤗 şu göbek deliğinden 5-6 cm daha incelme yaşarsam dünyalar benim olur daha ne isterim 😊🤩
Çok gerginim yaa :(
Hem açım hemde regli belirtileri beni öldürüyor wc ye de çıkamıyorum :( .
Bende eşim gidince zumba yapacam sonra bölgesel çalışacam

:KK70: :KK70:
Bugünde benden çok yedi :KK70:
1 dilim ananas 1 yk chialı yoğurt yedim :KK70:

Ahaha
Aç gezme tubili göm dolapta ne varsa :KK70:

Çok gerginim yaa :KK43:
Hem açım hemde regli belirtileri beni öldürüyor wc ye de çıkamıyorum :KK43: .
Bende dün öyle idim canm kendimize bazen fazla yükleniyoruz ondan oluyor aslında birazda beynimizi rahat bırakarak ilerlemeliyiz ve zaten reglife hormonları alt üst ediyor hepsi birden çok normal canm olumlu düşün hem ozaman bedende daha hizlı kilo verip şekilleniyor ❤

Kızlar naslsnz :KK66: 30dk cardio yapıp geldim :KK66: direk karın ,bel odaklı idi ve karın kaslarım süper yandı çok güzel ağrıdı 😊 hergün bu cardio yu yapcm bakalım 1ay sonra ne kadar fark olucak 🤗 şu göbek deliğinden 5-6 cm daha incelme yaşarsam dünyalar benim olur daha ne isterim 😊🤩
Muhtesemsin canim 👏👏 bende ip atladim zumba yapasim vardi birden bi agirlik çöktü oturdum kaldim 😊
:KK70: :KK70:
Bugünde benden çok yedi :KK70:
1 dilim ananas 1 yk chialı yoğurt yedim :KK70:

Ahaha
Aç gezme tubili göm dolapta ne varsa :KK70:

Çok gerginim yaa :KK43:
Hem açım hemde regli belirtileri beni öldürüyor wc ye de çıkamıyorum :KK43: .
Hicde senden cok yemedim 😂 liste de ne varsa onu yedim 😂 p.tesi kapisalim güzelim 😎😎

Muhtesemsin canim 👏👏 bende ip atladim zumba yapasim vardi birden bi agirlik çöktü oturdum kaldim 😊

Hicde senden cok yemedim 😂 liste de ne varsa onu yedim 😂 p.tesi kapisalim güzelim 😎😎
🤩 Başla tabi canm süper olur ❤ şimdide jillian yaptim dambıllı olanlardan sonrada üstünede dambıllarla sguat yaptm 😍🤗 bunlar süper etkili ya platese yazlcağma keske direk bunları yapsaydm platese ideal kiloda yazlmak mantklı valla bidaha evde plates yapmam sadece kursdaki 2gün yeter ;) evdeki günler direk bunları yapıcam bunlar daha yağ yakma ve şekillenme odaklı👍

Kızlar tebrik ederim hepinizi nr güzel kilo veriyorsunuzz. Maşallah diyeyim nazarım değmesin :KK37: :nazar::nazar::nazar: ucukgenclik ucukgenclik kuzum üzülme yeni hafta yeni başlangıç. Bu hafta dahan güzel geçsin diğerindenn:KK36: rakiplerimin de ayrı maşallahı var:KK200::KK200::KK200: onlar kiloyu hızla aşağı çekerken ben yukarı doğru itekliyorum:KK70::KK70: e bana da bi alkış

Back
X