• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Kızlar tebrik ederim hepinizi nr güzel kilo veriyorsunuzz. Maşallah diyeyim nazarım değmesin :KK37: :nazar::nazar::nazar: ucukgenclik ucukgenclik kuzum üzülme yeni hafta yeni başlangıç. Bu hafta dahan güzel geçsin diğerindenn:KK36: rakiplerimin de ayrı maşallahı var:KK200::KK200::KK200: onlar kiloyu hızla aşağı çekerken ben yukarı doğru itekliyorum:KK70::KK70: e bana da bi alkış
Maşallahları var ikiside uçuku solladı :KK70: sana en yakın olarak şuan yeni rakibin uçukkız 😂 hadi kapışın bu hafta en çok kiloyu kim verecek :KK11:

Bende dün öyle idim canm kendimize bazen fazla yükleniyoruz ondan oluyor aslında birazda beynimizi rahat bırakarak ilerlemeliyiz ve zaten reglife hormonları alt üst ediyor hepsi birden çok normal canm olumlu düşün hem ozaman bedende daha hizlı kilo verip şekilleniyor ❤
Ay ne bilim hafta sonu evde kalmaktan mutlu değilim belki ondandır.
Muhtesemsin canim 👏👏 bende ip atladim zumba yapasim vardi birden bi agirlik çöktü oturdum kaldim 😊

Hicde senden cok yemedim 😂 liste de ne varsa onu yedim 😂 p.tesi kapisalim güzelim 😎😎
Kapışalım bebek 😎😎

Maşallahları var ikiside uçuku solladı :KK70: sana en yakın olarak şuan yeni rakibin uçukkız 😂 hadi kapışın bu hafta en çok kiloyu kim verecek :KK11:
Ucukkızla bu hafta destek olalım birbirşmşze :KK37::KK37: güzel kilo verelim, hem rahatkayalım hem kryfimiz yerine gelsin :KK19:

Kızlar bahanenizde hazır. Sizleri seviyorum. Ben de işte kaçamak hiç yapmıycamda bugün mısıra dayanamadım işte gene bir tane yedim. Şimdi de karnım benimle konuşuyor. Bir mısır için bu yaşananlara değer mi ah değer mi :KK61::KK70:
Yok kız valla bahane değil😒 bende bir değil iki yaramaz var yan yana geldi mi ortalık savaş alani oluyor anca saat 21,30 uyuyunca bende o zaman dinleniyorum ☹️ yoksa zaman bulsam yarım saat bile yapardım ama ufaklık pesimden ayrılmıyor😣

Kızlar tebrik ederim hepinizi nr güzel kilo veriyorsunuzz. Maşallah diyeyim nazarım değmesin :KK37: :nazar::nazar::nazar: ucukgenclik ucukgenclik kuzum üzülme yeni hafta yeni başlangıç. Bu hafta dahan güzel geçsin diğerindenn:KK36: rakiplerimin de ayrı maşallahı var:KK200::KK200::KK200: onlar kiloyu hızla aşağı çekerken ben yukarı doğru itekliyorum:KK70::KK70: e bana da bi alkış
Bu hafta diyeti iki kez sabote ettim. Benim doymaz midem

Kızlar acilden geldik. Bugün klasik kahvaltıdan sonra tarhana çorbası içtim. Gün içinde baş dönmem durmadı bir de istiğfar edince vertigo atağı geçirmemek için gittim. İğne yapıp ilaç verdi. Bugünlerde hep aksilik başımda gibi hissetmeye başladım. Bitmedi Kasım ayı hiç sevmedim bu yıl bu ayı

Kızlar acilden geldik. Bugün klasik kahvaltıdan sonra tarhana çorbası içtim. Gün içinde baş dönmem durmadı bir de istiğfar edince vertigo atağı geçirmemek için gittim. İğne yapıp ilaç verdi. Bugünlerde hep aksilik başımda gibi hissetmeye başladım. Bitmedi Kasım ayı hiç sevmedim bu yıl bu ayı
Geçmiş olsun canım dikkat et bu ara kendine Kizilbodur Kizilbodur sana ve ufaklığa da geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım nasılsın şu an?

Back
X