- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
Biz disinda diyet yapan kalmadi heraldekızlar naptınız kimsenin sesi soluğu çıkmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz disinda diyet yapan kalmadi heraldekızlar naptınız kimsenin sesi soluğu çıkmıyor
Yok yok ben 74'ten sonra tartılmadım bile dün gecede regl oldum. Artık kaç kiloyum hiç görmek bile istemiyorum.
Hakikaten 🏝⛰ topik ıssız ada gibi olmuşkızlar naptınız kimsenin sesi soluğu çıkmıyor
tam zaamnında zayıflamışınızHakikaten 🏝⛰ topik ıssız ada gibi olmuş![]()
tam zaamnında zayıflamışınız
zayıflayamayanlara geçmiş olsun![]()
hatice 62 de yok olurmagickk ve ben 60 olduk üyeler yok oldu
az daha dayanın 59 u da görücez çok yakında geliyoruz
hadi çabuk sizde burcu ve hatice ile 62-63 lere gelin hemen

Canm haticeye 62 süper oluyorhatice 62 de yok olurama biz burcuyla o kiloya hiç hayır demeyiz
![]()
Biz disinda diyet yapan kalmadi heralde![]()
Maşallah bizebenim için evet yapmıyorum canım ama siz yapmaya devam edin yememe rağmen kilo almıyorum şu anda
![]()
Gördüm canım hep disardaydin çok iyi almamışsın bence bizim bedenimiz artık alıştı ve almıyor harika bende tam 60 ım o kadar yemeye almıyoruz çok güzel ya 59 a dustukmu tamamdırMaşallah bizeBen de 3-4 gündür hep yedim zaten insteden görmüşündür full dısarda geçti zaten 3gün alışveriş vs. Ve hep restoranlarda yedik ve dün akşda doğum günü pastası +tremüsü yedim eşim doğum günü için kestaneli pasta almış oranında tramüsü sü de muhteşem oluyordu ondan ordan almaya gidince tramüsü de almış ve gece onları yedikten sonra 4günlük yiyip içmenin sonucu bugün hala 60.5
nazar değmesin yiyip içmiş ödemli halim bile 60.5 çıkıyor
sende mi hala 60küsür sün kuzu
yarında evlilik yıl dönümümüz var onu da atlatıp hala 60da olarak özel günler haftasını kapatırım
sonra yeni yıl öncesi bir 58-59 atağı yaparız seninle
![]()
Canm yarnda evlilik yıl dönümünu atlaym sonra sende hazır olunca birlikte istersen 2gün yada sadece 1gün hurma yapalımGördüm canım hep disardaydin çok iyi almamışsın bence bizim bedenimiz artık alıştı ve almıyor harika bende tam 60 ım o kadar yemeye almıyoruz çok güzel ya 59 a dustukmu tamamdır![]()
buralar eskiden dut luktu![]()
in cin top oynuyor
![]()
canım ben 70.5 la başladım bugün 66 çıktım
Aman bir kere de görme