- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
canım ben 70.5 la başladım bugün 66 çıktım
25 günde
offf süper canim ya diyete hala devammi?
aaa negüzel biliyorum orayi:) nekadar kalcaksiniz Burda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 70.5 la başladım bugün 66 çıktım
25 günde
ahahaha çok pis yakalarımAman bir kere de görme![]()
iyiyim canım ufaklığı babanneye bıraktım azıcık dinleniyorum
baktım herkes zayıflıyor maşallah @SchonerDuft ve sen çok güzel ilerliyorsunuz
devamı da gelsin inşallah
![]()
evet canım 60 olana kadar devamofff süper canim ya diyete hala devammi?
aaa negüzel biliyorum orayi:) nekadar kalcaksiniz Burda?
anladim canim cok iyi ya negüzel gezmis görmüs olcan resim atarsin artik yada eger sakincasi yoksa instagramdan takiplesebiliriz:)….evet canım 60 olana kadar devam
orda sadece 1 gece kalacağız
bi kaç saat gezme imkanım var bana güzel ve ucuz (malum aldığımız herşeyi 5.5 ile çarpacağız) çikolata ve oyuncak satan yer isimi verirsen çook sevinirim
kızımın Almanyaya göndermek için bazı şartları varda![]()
hemen kaydettim söylediğin yerlerianladim canim cok iyi ya negüzel gezmis görmüs olcan resim atarsin artik yada eger sakincasi yoksa instagramdan takiplesebiliriz:)….
Valah ucuz biraz zor canim ama egerki hepsini bir arada bulmak istersen carsi icine gidersiniz kesin diye tahmin ediyorum orda Karstadt diye biyer var oraya girebilirsin buaralar yilbasi cikilatalarini ucuzlatirlar zaten denk gelebilirsin bazi seylere orda hem Oyuncak Hemde cikolata bulursun…
Cikolatayi en Uygun bulabilecegin Marketler isim verim egerki denk gelirsen gir mutlaka: ALDI yada LIDL
Bir latte alayım canm ama aromasız,kremasız ve liht süt ile hazırlansın lütfen
gelmeyenler kendi bilir çözülebilir kahve yapıyım sanaBir latte alayım canm ama aromasız,kremasız ve liht süt ile hazırlansın lütfenmalum hala diyetteyiz
gelmeyenler kendi bilir
biz şimdiden bikini vucudunu hazır ediyoruz onlar kaybeder
biz böyle olucaz yazın
Eki Görüntüle 2564047
Sade turk kahvesi ve sade maden suyuda olurçözülebilir kahve yapıyım sana
biz tam gaz devam ama motive edilsekte fena olmazdı hani![]()
bi takımamı girsem acepSade turk kahvesi ve sade maden suyuda olurahh ahh nerde eski damak tadımız şimdi anca böyle şeyler içiyoruz eskidenmiş o frappeler,milksehakler onları artk gençler içsin
Valla bir motiveli ortam olsaydı dabende 60.0 a kadar gelip dayanmışken son bir nefes ile 5lere geçip kurtulsaydımmotive artık sıfır buralarda
motive içim başka topiğe taşınalım biz
![]()
Bende türk kahvesi alayım en sertinden
çok sert bi giriş olduBende türk kahvesi alayım en sertinden![]()
prolar yüzünden gizli gizli topikte okuyamıyoruz
hahaha yok kiz artik burdada giyolar… hatte benim calistigim yerde tüm markalarin outletleri var gelme imkaniniz olsa kacirmayin derdim cikolatada markalarida Uygun en iyi Burda bulurdunuz:)hemen kaydettim söylediğin yerleri
en son 6 sene önce gelmiştim o zaman yana döne birkenstock terlik aramıştık (alman arkadaşlara sormuştuk) o zaman euro yüksek değil tabi ama sizin orda o marka terlik ev terliği olarak kullanılıyormuş dışarıda giymek ayıp karşılanıyormusburdada dışarıda giymeyeni dövüyorlar
bu arada özelden yazıyorum sana canım
ooo sıkı takipçimizsin demekkiartık yazabiliyorum heralde bu topigekazene mesaj atmıştım diğer üyelikle bunu birleştirdi
ne alemdesiniz arada okuyorum yellow az kalmış 5lere geçmesine. ben de diyetisyene gidiyorum ama şu sizin detoks veren diyetisyene yazılcam
tugbaFB 50₺ en uygun o
birisine özel mesaj attım 1 aylık 450₺ dedi diyetisyen.