• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Hahaha 😅 gelin kız nolcak ben beklerim sen zaten 3 haftada bu işi çözersin artık 😊😊😊
Bana da öyle geliyor artk vucut direnceği kadar direndi 😂 dinleneceği kadar da dinlendi😂 yetmiştir artk bu kez rahatç 5ler gelecek diye düşünüyorum 😂 umarım yanılmam :KK70: haa gayret diip son 3kiloyu atıyım 4haftada olsa yetr 5haftada olsa yeterki olsun artk :KK70:

Son düzenleme:
Bana da öyle geliyor artk vucut direnceği kadar direndi 😂 dinleneceği kadar da dinlendi😂 yetmiştir artk bu kez rahatç 5ler gelecek diye düşünüyorum 😂 umarım yanılmam :KK70: haa gayret diip son 3kiloyu atıyım 4haftada olsa yetr 5haftada olsa yeterki olsun artk :KK70:
Regl tam 2 gün var şu an dolu dolu yedim ve 56,6 çıktım 💕💕 akşam götürdüklerimi saymıyorum bile 😅😅😅 sen yaparsın senin için 3 kilo ne ki 💕💕

Regl tam 2 gün var şu an dolu dolu yedim ve 56,6 çıktım 💕💕 akşam götürdüklerimi saymıyorum bile 😅😅😅 sen yaparsın senin için 3 kilo ne ki 💕💕
Baştan kaybettik ozaman canm o bizim hedefte yok :KK70: biz zaten 5imizde 58 i hedef koduk 😂içlerinden 57 de gözü olan tek benim 😂 sen 56 dedin olmadı şimdi :KK70: ozman sen bizi bekleme hiçç :KK14:

Baştan kaybettik ozaman canm o bizim hedefte yok :KK70: biz zaten 5imizde 58 i hedef koduk 😂içlerinden 57 de gözü olan tek benim 😂 sen 56 dedin olmadı şimdi :KK70: ozman sen bizi bekleme hiçç :KK14:
Haha😅😊 ayyy çok yaşa emi 😍olsun yavrum sen kafana koyduğunu yaparsın 💞 daha dün gibi gecen sene bu zamanlar 67 küsur girmiştim takıma sende çok yol kat ettin senin için 3,5 in lafımı olur😍😍

Haha😅😊 ayyy çok yaşa emi 😍olsun yavrum sen kafana koyduğunu yaparsın 💞 daha dün gibi gecen sene bu zamanlar 67 küsur girmiştim takıma sende çok yol kat ettin senin için 3,5 in lafımı olur😍😍
Sağol kuzum evt takıma tam bu zaman gelmiştim 😊 ama geldiğimde 72-73 idim kuzum listeye girebilmek için hatta 69-68 olmam gerekiyordu 72lerde bu ay aranıza katılmak istemiştim ve ciddi bir devrim oldu vücudum da 😊 yeni yıl sabahı tam bugün 73.0 idim şimdi 60ım 13kilo fark var gibi ama arttırdığım kaslar ile 16-17 kilo yağdan attım 3-4 kiloda kas yaptm vucudumda resmen devrim oldu çoğu bölgemden 20cm inceldim bu yıl😍 🤗 çok şükür 3-5 cm daha inceldik mi tam fit iz artk 😎

Sağol kuzum evt takıma tam bu zaman gelmiştim 😊 ama geldiğimde 72-73 idim kuzum listeye girebilmek için hatta 69-68 olmam gerekiyordu 72lerde bu ay aranıza katılmak istemiştim ve ciddi bir devrim oldu vücudum da 😊 yeni yıl sabahı tam bugün 73.0 idim şimdi 60ım 13kilo fark var gibi ama arttırdığım kaslar ile 16-17 kilo yağdan attım 3-4 kiloda kas yaptm vucudumda resmen devrim oldu çoğu bölgemden 20cm inceldim bu yıl😍 🤗 çok şükür 3-5 cm daha inceldik mi tam fit iz artk 😎
Aynen öyle ve bu şekilde devam yedik içtik şimdi fit olma zamanı yaza ne kaldı😱 hadi bakalım bastiralim yarın yelkenler foraaa:KK6::KK5:

Ooo süpersin 😍Yarın 6-7 kişi birden başlıyoruz ozaman🥳 biz tubi,burcu,magick ve ben 4lü olarak aynı listeyi yapıcaz 🥳 bir aksilik olmadı ise berkas ile uçukda sabah diyete başlycaklardı 🤗 hadi süper toplandık yine 😊 M MissHayaLet 57-58 lerde beklemeye devam et ozman canm biz bukez 5kişi birden topluca oraya geliyoruz 😂 htc tabi selvi boylu ya ona 62 yetio o bizle gelemez biz gelirken müsait biryerde bırakıcaz onu :63:
:KK70: götür beni gittigin yere derdim ama senle gelirsem sonum ne olur iskelet arti temel reisteki safinaz karışımı birsey olur çıkarım :KK70:

:KK70: götür beni gittigin yere derdim ama senle gelirsem sonum ne olur iskelet arti temel reisteki safinaz karışımı birsey olur çıkarım :KK70:
Ondan götürmüyorum zaten 😂 öyle sevmem beni bilirsin kas olacak 😂 kaslarıda eritmeyelim ondan kaslar sana kalsın diye sana 62-63 yeter bizede 57-58

slm kizlar napiosunuz bakalim. Hepninizin yeni yili Kutlu olsun.
Bende malesef yine 3 kilo artiyla geldim… ama bunun gercek kilo alimi olduguna inanmiyorum cünki cumadan carsambaya herhalde sirf yag gelmemistir:)

yine kendime ceki düzen verip incecik olmaya geldim;D

Ben kızarmış iki dilim ekmek yanında peynir, zeytin, salatalık ve çayla başladım şimdi de Türk kahvesi içiyorum.
Afiyet olsun biz if yapmaya karar verdik kahvaltımı biraz önce yaptım bende 1 yumurta 1 etimek 3 ceviz vardı yemeyi unuttum ayrıca kıramamıştım da :D
slm kizlar napiosunuz bakalim. Hepninizin yeni yili Kutlu olsun.
Bende malesef yine 3 kilo artiyla geldim… ama bunun gercek kilo alimi olduguna inanmiyorum cünki cumadan carsambaya herhalde sirf yag gelmemistir:)

yine kendime ceki düzen verip incecik olmaya geldim;D
iyi yıllar canım .
hadi bakalım herkes başladı diyebilirim

Burcummmmmm
Ben bu mesajı yeni gördüm ☺ Birde üstelik etiketlemişsin
İnşallah hepimiz şu son 3-5 kilodan kurtuluruz.
Yeni yıl bize hayatın sunabileceği tüm güzellikleri versin
Sanada gönlündeki dilekleri versin her zaman duamdasın.❤
çok amin canım ..
iyi yıllar . bugün başladım bende bakalım

Back
X