• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Canm karatay diyordu ki bakliyat besin piramidine yanlış yazılmış bakliyatlar ekmek ve bulgur gibi karbonhidrat bölümünde olmalı yüksek karbonhidrattir ama kaliteli karbonhidrattir diyor yani bulgur da var karatay da ama bunlar bence karat ile sağlıklı beslenip kilo koruma yaparken yenilecek sağlıklı gıdalar olarak var ekşi mayalı ekmek yiyebilirsiniz de diyor mesala onlar kilosu olmatanlar için bence diyete kesinlikle bulgurda bakliyatta uygun diil bence ben şahsen diil diyette kilo vermek direk olarak artılara çıkıyorum bakliyat yiyince
Doğru tabi kilo aldırıyor yediğimin ertesi günü mutlaka fazla çıkıyorum ama çok da güzel tok tutuyor :KK48: of ya herşey yasak işte en iyisi ot yiyelim :KK70:

Doğru tabi kilo aldırıyor yediğimin ertesi günü mutlaka fazla çıkıyorum ama çok da güzel tok tutuyor :KK48: of ya herşey yasak işte en iyisi ot yiyelim :KK70:
Aynen canm direk taş devri uygulaması yapmak lazım ot ve et 😂😂😂 gerisi kilo aldırıyor 😂 oofff bi takip edeyim dedim benimde bugün puanlar aldı başını gitti :KK70:

Regl bitti benim şişliğim gitmedi. Niye her ay aynısı oluyor anlamıyorum. Hatta bu hafta sabah yürüyüşe bile çıktım. :KK61: :KK61:

Aklim fikrim 62 de yanlis yazmisim ucuk kiz :KK70:66 yazacaktim yoksa 1 hafta icinde nasil verem o kadar kiloyu
😄 okurken dedim bu kız kesin 66yazacaktı diye :KK70:
Ellerine saglik kuzum listeyi yapmissin yine :KK36:
:KK60:
Keşke keşke istediğimiz rakamlarda olsak ah ah. :KK70: :KK70:
😄 Keşke keşke bir haftada 5er kilo atabilme şansımız olsaydı ahh aahh haftaya hemen hemen hepimiz ideal kilomuza varmış olurduk :KK14:
Şişlik gitmiyor canım bende senin gibiyim hala gitmedi haftaya inerim diye düşünüyorum
Yine seni yakaladım :KK70: ahahaaa tabi yine ters yönde yakaladım :KK70: ne olacak bu halimiz :KK70:

Back
X