• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ Ayrılmadık Ayrılmayız ♡

Aramizdaki farki yok edecekken direkden dönmüşsün :KK70: yok kuzum kaybolacak kadar karisik degil cevre yerleride cogunlukla biliyorum zaten aralar da bilmedigim sokaklara giriyorum oyle :KK53:
Ben tırsarım canım :D bildiğim yeri kaybediyorum bazen :D
Aynen arayı çok açtım bu arada tatlı kız 😎
:KK70::KK70: Bartu halsiz bi suredir de girmiyodum onunla uğraşmaktan konuştuk şimdi calisiyom aynı diyo bende aynı herkes aynı niyeyse bu ara bı durgunluk var her yerde 😁
Geçmiş olsun canım.
Diyetisyene gidiyordu ne yapmış bende yazarım birazdan bayağıdir konuşmuyorum

Cumaertesi benimde öyleydi yedim ama sonra direk başladım detoksa :KK70: yoksa yukarı doğru çıkardım:) .
Heyecan arayım derken kaybolma canım

Atarım canım tayt ve sporcu sutyeni ile atarım.
Sen naptın nasılsın
tamam canim at... iyi bende baya hastalik yakaladi beni anca anca düzeldim ise basladim yine, yeme düzenimi düzeltim gibi yine seker ve Beyaz unu cikaridm yine hayatimdan bakalim bihaftadir iyi gidio biraz alisim sizin listeye baslamak istiom

tamam canim at... iyi bende baya hastalik yakaladi beni anca anca düzeldim ise basladim yine, yeme düzenimi düzeltim gibi yine seker ve Beyaz unu cikaridm yine hayatimdan bakalim bihaftadir iyi gidio biraz alisim sizin listeye baslamak istiom
GEÇMİŞ olsun canımbu ara salgın var sanki herkesler hasta . kaç kilo oldun

Tesekkur ederim, canım. Biraz evet kendimden vazgeçtim ama şimdi tekrardan kendimi toplamaya çalışıyorum.
Toparlan canım bu genç yaşımızda en güzel en enerjik olcagımız zamanları ziyan etme
Aynen canm tam bugüne kadar magickde bende öyle gittim hep 2gün 3gnün yapip birakiyoruz ayni magickde basladık yine bakalm sen kaç kilosun tartıldın mı 62 miydin kaç olmustun en son? Bende daha bugün yeni başladm bakalm bu kez baya kararlıyım inslh bidaha 3-4 hafta boyunca hiç bırakmadan hedefe kadar diyet yaparım canm 😊👍 ketojenikde karbonhidrat sıfır canm daha çok protein ağırlıkta ama kalorinin en büyük kısmı ise yağdan alınıyor yani %60 yağ %35protein %5 karbonhidrat almak gerekiyor ve %60 yağı tamamlayabilmek için yiyeceğin fıstık,ceviz,zeytin ile zaten %5lik karbonhidrat hakkın dolmuş oluyor canm etlerin yanında zeytinyağlı salata yiyoruz onun dışında sebze meyve yok yoğurt ve sütte yasak canm
Aa yoğurtla süt yasak demek aslında çok yapılabilir bişey ama yoğurtsuz yemek yemiyorum nerdese salatayla değiş tokuş yapmaya çalışırım bende kararlı oldum bi sabah uyanınca hiç bozmadan gidiyorum bugünlük:KK70:
melisa- melisa- canım ketoda yiyebileceklerin :
Yumurta,peynir,zeytin,fıstık ezmesi(şekersz),Avokado
Fındık,fıstık,ceviz,badem,zeytin yağı,tereyağı
Et,Tavuk,balık,tonbalığı,yeşil salata

Bunları tüketebiliyoruz ama burda alman gereken kaloriye göre yapacağın makro ,mikro hesabı çok önemli %5karbonhdrt %35ptrotein %60 yağ kuralına mutlaka uyulmalı porsiyonun kalorinin büyük kısmı mutlaka yağdan alınmış olmalı
Anladm canım ben bi internettende araştrıyım ama kurallarını bozmamak gerek demekki ben daha yeni kararlı hissettim kendimi kurallardan sıkılıp bozabilirim galiba en iyisi ilk günlerden çok sıkmadan zararlı şeyler yemiyerek başlıyım
benden betersin pınar valla :KK70: :KK70:

sen kaçsın sen önce onu söle bana :KK70:
seni gözüme kestireyim ona göre :KK70:
valla cumartesi şok olacaksınız kilomu görünce
Ya korkutma 😂😂 62.8 çktım dövün beni 😂
kuzum yiyince olmuyor valla benim kilo vermek için aç kalmam gerekli mesela şu aralarda onu yapıyorum ciddi anlamda fark var bugün resim atarım özelden belki farkı görürsünüz .
ben yürümekten sıkılıyorum kuzum ya bravo sana üşenmeden çıkıyorsun .
neler yedin söle bakam :KK11:
Hani banaaa 😂
Kızlar akşamımıda yedim şimdi
Tavuklu yeşil salata ,
Sade kahve ,1tatlı kaşğ tahin
Hadi hep beraber günlük menü yazalm motive olur😊
Evett bende dicektm liste paylaşınca kaçamak yapmıyodum bende yazarm

Toparlan canım bu genç yaşımızda en güzel en enerjik olcagımız zamanları ziyan etme

Aa yoğurtla süt yasak demek aslında çok yapılabilir bişey ama yoğurtsuz yemek yemiyorum nerdese salatayla değiş tokuş yapmaya çalışırım bende kararlı oldum bi sabah uyanınca hiç bozmadan gidiyorum bugünlük:KK70:

Anladm canım ben bi internettende araştrıyım ama kurallarını bozmamak gerek demekki ben daha yeni kararlı hissettim kendimi kurallardan sıkılıp bozabilirim galiba en iyisi ilk günlerden çok sıkmadan zararlı şeyler yemiyerek başlıyım

Hani banaaa 😂

Yoğurtsuz yemek yemiyorsan sorun yok😂 çünki bu diyette yemek yenimiyor yoğurda da gerek kalmaz😂 sulu yemek kurubaklagilmiş sebze imiş unut yani 😂 sedece et var canm et ile yeşil salata yapabilirsin bide kahvaltılık tarzlarndan bişiler yapabilirsin tabiki oda ekmeksiz olarak 😂 yine seni sollamışım 🤣 cumartesiye aramızda ki fark -2 olur ozaman

Hani banaaa 😂

Bakalım aramızda ki fark ne olcak cumartesi günü. Gözümü seni kestirdim :D

Ben tırsarım canım :KK70: bildiğim yeri kaybediyorum bazen :KK70:
Aynen arayı çok açtım bu arada tatlı kız 😎

Geçmiş olsun canım.
Diyetisyene gidiyordu ne yapmış bende yazarım birazdan bayağıdir konuşmuyorum
Diyetle ilgili bı bilgi vermedi demek ki gitmiyo :D
melisa- melisa- diyete başladın mı canm ?
htc71 htc71 Bugün geri düşüş oldu mu kuzum?
P Pinarbartu diyete başlamadın mı kaç kilosun?
ucukgenclik ucukgenclik nerelerdesin ?
tugbaFB tugbaFB arada buraya da bak 😂 sen açmadın mı bu topiği?
Baslayamadim bi turlu yaa aynıyım hala 57.7 bı ara 500 ge gitti sonra geri geldi sebepsizce 😂

Diyetle ilgili bı bilgi vermedi demek ki gitmiyo :KK70:

Baslayamadim bi turlu yaa aynıyım hala 57.7 bı ara 500 ge gitti sonra geri geldi sebepsizce 😂
Bekle canm bekle belki biz geliriz :KK70: schoner cumartesiye herkesi şok etmeye hazırlanıyor ondan gizli gizli geliyor 😂 sessiz durandan kork demişler

Yoğurtsuz yemek yemiyorsan sorun yok😂 çünki bu diyette yemek yenimiyor yoğurda da gerek kalmaz😂 sulu yemek kurubaklagilmiş sebze imiş unut yani 😂 sedece et var canm et ile yeşil salata yapabilirsin bide kahvaltılık tarzlarndan bişiler yapabilirsin tabiki oda ekmeksiz olarak 😂 yine seni sollamışım 🤣 cumartesiye aramızda ki fark -2 olur ozaman
Ahahahhaha yellow ya 😂😂😂 ay yok anacm ben birden ona girersem 70kilo çıkarım hiç bulaşmıyım 😂 yaa sollayın korkutun beni valla sayenizde gaza geldim listeyide yazcam şimdi
Bakalım aramızda ki fark ne olcak cumartesi günü. Gözümü seni kestirdim :KK70:
Ya korkuyom ama ya 😂😂 korkudan aç durdum bugün 😂
Başladım şükür canım asıl enteresan şey bugün dikkatli beslenip bol bol maydanoz yedim ve karnımın şişkinliği indi şok oldum hem regldim o da bitti yarın tartıya çok heveslendim senin keto nasıl geçiyo

Evett ilk günüm başarılı geçti şükür
Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet
Yarım demet maydanoz
1 tane salatalık
Boll şekersiz çay
Öğlen
Sade Türk kahvesi
Arada
2 tane kivi
1 tane havuç
Akşam
5 köfte
Azcıkta fırında patates
Mor lahana salatası
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
Sonrada
Şekersiz kremasız nescafe

Benim ç
Ahahahhaha yellow ya 😂😂😂 ay yok anacm ben birden ona girersem 70kilo çıkarım hiç bulaşmıyım 😂 yaa sollayın korkutun beni valla sayenizde gaza geldim listeyide yazcam şimdi

Ya korkuyom ama ya 😂😂 korkudan aç durdum bugün 😂

Başladım şükür canım asıl enteresan şey bugün dikkatli beslenip bol bol maydanoz yedim ve karnımın şişkinliği indi şok oldum hem regldim o da bitti yarın tartıya çok heveslendim senin keto nasıl geçiyo
Benim keto çok güzel gidiyor canm ❤ umarım uzun süre bozmam 😊 regledendir o tabi canm regle bitince iner şimdi kilonda iner yarın öbürgün geri 61e inmiş olursun canm sen zaten fitsin kuzum biz hepimiz senden kısayız ondan kilo vermeye çalışıyoruz sen bizle bir diilsin ki senin için 61 süper kilon boyundan 10 aşşağı olmuş oluyor 😍 mükemmel valla ben senin gibi 1.71 olsam kilu 61.0 da sabitlemeye çalışırdım valla öyle bir oran hiçbirimizin hedefinde bile yok zaten

Ketojenik diyet 2.günüm

Kahvaltı = 1hşlnmş yumurta,1dilim tulum peyniri, 3ceviz, 1kaşık fıstık ezmesi , sade kahve

Öğlen = 2dilim kaşar,2dilim salam,
Fındık ve sade kahve

Akşam= bol kaşarlı 3 köfte ,1dilim domates,1dilim salatalık, bir tutam maydonoz ,

:KK55:200 zıplama ,1saat kondisyon bisikleti,200kol
2.5 litre su

Son düzenleme:
Az oldu camaya göre -200gr :110: buna da şükür totalde alip verdigim 1 kilodan fazla :confused:o 3 gunden sonra sabite bile raziydim bu hafta.
Onumuzdeki hafta icin hedefim 1 kilo :rolleyes: SchonerDuft SchonerDuft uctu gitti 63 olacak gibi hissediyorum yeni rakip aradigina gore oyle gecti içimden :KK48:

Az oldu camaya göre -200gr :110: buna da şükür totalde alip verdigim 1 kilodan fazla :confused:o 3 gunden sonra sabite bile raziydim bu hafta.
Onumuzdeki hafta icin hedefim 1 kilo :rolleyes: SchonerDuft SchonerDuft uctu gitti 63 olacak gibi hissediyorum yeni rakip aradigina gore oyle gecti içimden :KK48:
Banada öyle geliyor 😂 olsun senin bir rakibin daha var zaten sizde tubiyle kapışırsınız 😂

Back
X