ahh kızlarr saolun yorumlar için sorun kavga nedenleri değil birbimize karşı tavrımız yoksa bu nedenler okadr basit okadar çocukcaki.. msndeydim beni sil benim elim gitmiyo hicbişe yazma sadece sil beni dedi benim elim hiç gitmedi sildim ama.. nolur bilmiyorum aslında okadar mükemmel bir insanki çocucğumn babası o olmalı.seviyorum ayrılamıyorum diye bişe demiyorum çünkü gerçekten büyük bi sorunumuz yok ama sürekli kavga etmekten yorulduk tükettik saygıyı kaybettik.ben hiçbizaman onu kırcak bişe söylemedim ama o çoğu zaman sınırı aştı bu geceki gibi afedersiniz ama ben içimdkileri yazdım sana sen karar ver dedim bana sı.arım içine dedi kaldırabilceğim şeyler değil.oof off
Uzuldum duruma. Ama cok ayip etmis karsindaki be guzelim, birak gitsin. Daha 9 aylik bir iliskide bu nasil laflar boyle? Ki iliski ne kadar uzun olursa olsun ben boyle seyleri asla normal gormuyorum. Karsindaki kisinin cok saygisiz laflari var. Mukemmel diyorsun, sevgilisinin yaninda mutlu mesutken herkes mukemmeldir. Ama baksana seninki sinirlendigi zaman nasil degismis gordun mu? Yarin birgun evlensen, cocugun olsa, ayni evin icinde hergun duyacaksin bu laflari.
Ben hic sevmem bu tur erkekler. Dogru duzgun bir insan sinirlendigi zaman kendini birakmamali, hele ki karsisindaki bir bayana boyle kirici laflar etmemeli bana gore. Duygularinla hareket ediyorsun su an, sen de haklisin tabii.
fancy bence yarın daha dinlenik bi kafayla tekrar düşünmelisin..
ayrılık için sebep mi sence gerçekten bu olanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?