Ayrılmak bu kadar kolaymış...

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
0
İstanbul
slm kızlar .. bana en içten şekilde yardım ediceğinizi biliyorum şuan tek ihtiyacım olan derteşmek.. 9 aydır birlikteyiz.beni sevdiğinden bi an kuşkum olmadı ama son 1 aydır özellikle 1 haftadır okadar yoğun şekilde kavga ediyoruzki herşey bianda değişti.hala çok seviyorum onunda sevdiğini biliyorum ama tükettik galiba aramızdakileri.. bu gece ayrıldık.. sorunları sorarsaınz okadar basit şeylerki ama zaten aramız kötü ve dikat ediceğine sürekli bi sorun çıkarıyor ve hep suç benm üstüme kalıyor bu geceki olayları anlatim dışarı cıktı arkdaşıyla msj attım yarım saat sonra cvp geldi (ben ıkı dk geçirsem kıyamet kopar) sarjım biticek arkdştan ulaşırsın dedi (bnm avm de btttiğinde biton laf işittm git turkcelde doldur dedı) smdı bunlardan bızı cocukca bı ılskı yasıyoruz sanıcaksınz ama öyle değil dedğim gibi çok basit nedenler.. gec cvp verınce aradım açtı benle değil hala etraftakilerle konuşuyo herneyse yne kavga ettik ve ben gayet iyi niyetimle biraz ara verem kafa dınlıyelm yksa bu saçmasapan kavgalar yüzünden ayrılık olcak sonumuz dedim.oda öyle bi msj attıkı şok oldum bıktm artk ne yapsam yaranamıyorum sana küfür edicek yanımda ağladığında üzülmicek duruma geldim ya ayrıl ya devm et ara vermek dye bıse yok dedı. bende o laflarını kaldıramadığım ıcın keske adam gıbı ayrılsaydık bu kadar iğrençleşmeseydi herşey yazdım.. kızlar bitti ve ben ölüyorum sanki herşeyi üstünkörü yazdım ne kadar anlıcaksınz bilmiyorum kusura bakmayın ama düşüncelerinizi esirgemeyin

fancy bence yarın daha dinlenik bi kafayla tekrar düşünmelisin..
ayrılık için sebep mi sence gerçekten bu olanlar?

ikinizin de sinirli bi anına gelmiş mantıklı alınmış bi ayrılık kararı değil bu..bikaç gün geçsin siniriniz geçsin birbirinizi özleyin tekrar düzelir bence aranız.kesin bi son değil bu...

Canım bana bu kadar olur dedirttin yani.. Benim geçen yıl yaşadıklarımın aynısı. Benim de 9 aydır harika giden bir ilişkim vardı, son bir ay hep kavga etmeye başladık, sorunlar birikiyor ve çözülmüyordu. Bir yerde tıkanıp kalıyordu. Konuşamıyorduk bile. En sonunda bitti. Sana diyeceğim şu ki; eğer sorunları biriktiriyor ve çözüme ulaşmaya yanaşmıyorsa ve sen hep kendi kendini yiyorsan ondan bir çaba göremiyorsun, şimdiden bitirmeniz en iyisi olmuş. İnan sonradan diyorsun ki iyiki bitmiş, hayırlısı buymuş..

bencede ikinizde sinirlisiniz şuan ve yarın olunca daha mantıklı düşünebileceksiniz canım. yalnız ben ilişkide ara verme diye bi olayı kabul edemiyorum. kafa dinlemek istiyosanız konusmayın ama ara ver tekrar birleş olayına girince asıl o zaman yıpranır ilişki. umarım sinirleriniz geçince herşey yoluna girer.

sanırım ilişkinizde güven eksik.
bitmesi yerinde olmuş.
tahammülsüzlük diz boyu.
biri birinin şarjı bitince kızıyor, diğeri geç cevap verdi diye kızıyor.
çocukça biraz evet.
sanırım bunların sebebi sevgiliniz, ilişkiyi bu forma sokan o.
sonra siz de kıssasa kıssas yapıyorsunuz, bence o biraz büyüsün.
ama gerçekten şöyle bir bakıldığında ayrılma sebebi değil,
ancak güvensizlik ve tahammülsüzlük olarak bakarsak da evet ayrılma sebebi.

Sinirle verilmis bir karar olmus sizinkisi. Sakin kafayla durumu tekrar degerlendirebilirsiniz.
Ama benim esas dikkatimi ceken sorun saygi eksikligi; ne demek kufretmek veya seninle telefondayken seninle degil yanindakilerle konusmak! Iste ben de boyle seylere gelemem. Hersey duzelir, sorunlar hallolur ama saygiyi kaybettiyseniz ayrilik en hayirlisi.

ahh kızlarr saolun yorumlar için sorun kavga nedenleri değil birbimize karşı tavrımız yoksa bu nedenler okadr basit okadar çocukcaki.. msndeydim beni sil benim elim gitmiyo hicbişe yazma sadece sil beni dedi benim elim hiç gitmedi sildim ama.. nolur bilmiyorum aslında okadar mükemmel bir insanki çocucğumn babası o olmalı.seviyorum ayrılamıyorum diye bişe demiyorum çünkü gerçekten büyük bi sorunumuz yok ama sürekli kavga etmekten yorulduk tükettik saygıyı kaybettik.ben hiçbizaman onu kırcak bişe söylemedim ama o çoğu zaman sınırı aştı bu geceki gibi afedersiniz ama ben içimdkileri yazdım sana sen karar ver dedim bana sı.arım içine dedi kaldırabilceğim şeyler değil.oof off

Uzuldum duruma. Ama cok ayip etmis karsindaki be guzelim, birak gitsin. Daha 9 aylik bir iliskide bu nasil laflar boyle? Ki iliski ne kadar uzun olursa olsun ben boyle seyleri asla normal gormuyorum. Karsindaki kisinin cok saygisiz laflari var. Mukemmel diyorsun, sevgilisinin yaninda mutlu mesutken herkes mukemmeldir. Ama baksana seninki sinirlendigi zaman nasil degismis gordun mu? Yarin birgun evlensen, cocugun olsa, ayni evin icinde hergun duyacaksin bu laflari.
Ben hic sevmem bu tur erkekler. Dogru duzgun bir insan sinirlendigi zaman kendini birakmamali, hele ki karsisindaki bir bayana boyle kirici laflar etmemeli bana gore. Duygularinla hareket ediyorsun su an, sen de haklisin tabii.

nasıl bu hale geldık bılmıyorum araamızda salak lafı bıle geçmezdi. arkdaşı kız arkaşına kötü konuştuğunla onla kavga ederdi bilmiyorum anlamyorum ama çok üzülüyorum zaman herşeyin ilacı benm ilacımda olur umarım en az hasarla

fancy bence yarın daha dinlenik bi kafayla tekrar düşünmelisin..
ayrılık için sebep mi sence gerçekten bu olanlar?

kesinlikle değil canım bunlar yüzünden ayrılmadık zaten sorun birbize olan tavrımız saygı kalmadı sankii.. ve saygı olmadan bi ilişki asla olmaz

anlık sinirle ayrılmışsınız barışırsınız tamam ama dediğin gibi saygı falan yok, akşam telefon ettiğimde hala arkadaşlarıyla konuşuyor demişsin, blmiyorum çok mu ilgiye boğdun seni kaybetme korkusu mu yaşamıyor acaba,

barışmaya barışılır tamam ama bu sorunları halletmeye çalış bence..

yok canm hatta ilgi delisidir şuan tek sorunumuz birbirmze olan tavırlarımız.daha dogrusu onunki deli gibi üzülüyo şuan biliyorum ama bana karşı okdar rahat konuşmaya başladıki kendi agzıyla dedi sana küfretcek sen ağlayınca üzülmicek duruma geldim dye

hımm.. 9 aylık ilişki, fazla samimi olmuşsunuzdur konuşmalarda falan, rahattır o yüzden. bi de karakter meselesi ya, bazı erkekler salak bile demez bazıları küfürbazdır hani,

ama sırf bu yüzden de ayrılınmaz ki... bence biraz gözünü korkut yani arasa bile soğuk davran falan, sonra da bu konuşma tarzın vs hoşuma gitmiyor üzüyor sıkıyor beni biraz çaba göster de. ama o da sıkılmış biraz sanırım, minik bi ayrılık kendine getirir onu diye düşünüyorum canım

inşallah canım inşallah iletisine neler yazdı çıktı sonrada madem üzülüyosun nye düzelmeye çalışmıyosun deli gibi sevdiğimi biliyorsun anlamıyorm ama inşallah barışırz onsuz olmak istemiyorum biran bile

Valla ben bu şekilde ayrılıp da barışmayanı daha görmedim, siz de barışırsınız ama sonrası önemli.
Bu ayrılıp barışmaların sıklaşmaması lazım, bi yerde köprüler gerçekten atılır çünkü.
Saygıyı yok edecek tavırlara girmek çok tehlikeli, ilişkiyi asıl bu bozar.
Bi anda asıl konudan kopar işin saygısızlık boyutunu tartışmaya başlarsınız ki işte bunlar yer bitirir bir ilişkiyi.
Sözün kısası bu tip sinir anlarında kendinizi kontrol etmek zorundasınız, yoksa gün gelir ayrılık gerçekten dayanır kapıya.

yapmayın ya çocuk olmayın diyelimki sizin şarjınız bittiğinde o sorun çıkarıyor sizde çıkarmayıverin... gecenin o saatinde arklarının yanında ne konuşacaksınki zaten adam zaten müsait olduğunda sana dönecektir... bide arkadaştan ulaşmak felan ne gerek çok acil bi durum olmadığı sürece asla arkadaştan ulaşmam.. eğer sen anlayışlı olursan öle durumlarda o da bi dahakine sana anlayışlı olabilir.. bu ayrılık değil mademki seviyorsun böyle saçma şeylere takılmayın...

9 ay birini tanımak için kısa bir süre
Heleki beni seviyor eminim demek çok yanlış
Bazen insanların çok önemsiz sorunlar dediği şeyler
Çok önemli olabiliyor
Hem anladığım kadarıyla sevgiliniz bunalmış
Erkeklerin geneli böyledir , kendileri birşey yapınca kıskanç aşığım diyerek geçiştirirler
Ama siz yapınca sıkma bunaltma beni , sana yaranamıyorum olayı çıkar..
Biraz kendinize süre verin , aramayın , bakın bakalım hala bu ilişkiyi bu adamla yaşamak istiyormusunuz ?

Şuan sizi çok iyi anlıyorum.
Eski sevgilimle - ki hala benim sevgilim.. - bizde böyleydik.
Küçücük tartışmaları büyütüyorda büyütüyor, ki tartışılmıcak şeyleride tartışan o.
Bizim kavgalarımız özellikle kıskançlıktan çıkıyordu.
Sakin kafayla bi konuşun..
Üzme hiç kendini, mutlaka barışırsınız canım.

canım insan öfkeliyken istemediği şeyleri söyleyebiliyo bunu hepimiz yapıyoruz amabi süre sonra keşke böyle tepki vermeseydim diyceksin
2011 ayrılık senesi sanırım ayrılan ayrılana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…