Ayrılmak bu kadar kolaymış...

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerileri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösteriniz.

saolun kızlar yorumlarınız benim için çok değerli.. sabah 6dan 10.30a kdar msj atıp özür dilemiş ben cvp vermeyince aradı sonunda ama abartısız 20den fazla msj vardı msjları okudukça mutluluktan delirdim görmeliydiniz barıştık galiba umarım bida yitirmyiz bu ayrılık iyi gelir bize saygı gerçekten herşeyden önemli

Canım ben de benzer durumlar yaşadım son ilişkimde, yazdıklarından anlaşılan şu ki ilişkinizde belki sevgi var ama saygı kalmamış. Erkeklerin saygısı bitince böyle davranıyorlar işte.

Bu arada yukarıdaki mesajı ilk mesajını okuyunca yazmıştım şimdi konunun çoğunu okudum ve farkettim ki sen de aynı durumu farketmişsin. Yani saygı eksikliği olduğunu zaten tespit etmişsin. Bu durumda o saygıyı ilişkine nasıl tekrar kazandırırsın bunun yolunu bulmak gerek.

dedik sana dimii ikiniz de sinirliydiniz geçti gitti işte bidaha böyle bişey olmaması için iyiice bi konuş onla buna benzer şeyler birden fazla olursa yüzgöz olunur saygı falan kalmaz...

Of çok zor yaa o kadar üzüldüm ki anlatamam canım sanki bana olmuş gibi..
Bu erkekler neden böyle ya sana nasıl öyle bi mesaj atabilir böyle bi saygısızlık yapabilir geçmiş zamanların hiç mi hatrı yok hem öyle ahım şahım bir sorunda yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…