Ayrılmak için adım nasıl atılır lütfen yardim

garip_

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
132
36
13
34
Arkadaşlar geçen gün açmıştım konuyu bahsetmiştim biraz , şimdi mesajlastik önce nereye gidiyorsan git dedi bende son sözün bumu dedim otur oturduğun yerde biyere gitmek yok zor donemden geçiyorum vs dedi , asla öyle zor bir dönemi de yok herzamanki kamuflaji
Okullar kapanınca ailemin yanına gitmek istiyorum buna nasıl cesaret edicem , nasıl baslicam ailem kabul etmeyecek bu durumu siz olsanız ne yaparsınız nasil basedebilirim bu durumla

Önceki konunuzun linkini eklerseniz fikir sahibi olur arkadaşlar

Çocuklarınız vardı diye hatırlıyorum evden gidecek biri var ise bu eşiniz olmalı

Fevri davranmayın dedikçe aynı gün eşlere sarıyor buradaki bazı arkadaşlar sizinde konunuz daha 1 günde hemen nasıl bu noktaya geldi mesajla

Maddi durum uygun değilken, iş yokken ve çocuklar varken bi anda boşanmaya kalkişmamalı

Dükkan gelirinizi birikime ayırarak, kenara para atarak daha sağlam adımlar atmalısınız

Çocukların yaşı da uygunsa iş aramaya başlayabilirsiniz

Geldi konustuk, ben çok kotuyumler ağlamalar, beni sen tut kaldır diyo , yani yine manipüle ediliyorum , beni getirdiği hal değilde kendi kötülüğünden bahsediyor , son şans ver dedi şartlarım olacak dedim , sizce nasıl şartlar koymaliyim, telwfonundan şüpheleniyorum mesela , ama bunu egosunu yuceltmeden yapmaliyim sonra burnu havada dolasiyor

Ayrica okullar kapanana kadar bakicam durumuna düzeltmeye çalışan bir hali varmı , yoksa hiç artık çene yormadan gidicem sessizce ailemin yanına artık tahammülüm kalmadı tutulmayan sözlere , telefonunu istedim verdi ama sadece konuşma gecmisine baktım şüphe duyduğum kadın numarasi yoktu

Back
X