Ayrilmak icin sebep mi?

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Cok patavatsizmisim
Durmadan laf sokup onu yerden yere vuruyormusum
Durmadan soru sorup onu bunaltiyormusum
Cok üzerine gidiyormusum
Iyice sogutmusum kendimden böylece
Psikolojisini bozmusum
Kimseden yemedigi laflari benden yemis
Onu bugüne kadar hic mutlu edememisim
Ailem de cahil geri kafali insanlarmis
Cocugun tekiymisim büyüyememisim hala
Kötü muameleyi hak ediyormusum cünkü hatalarimdan ders alip akillanmiyormusum bi türlü
Benimle bir ömür gecmezmis
"Belki bana katlanacak bir salak vardir bu dünyada"mi$
Ona bugüne kadar ne vermisim???
Hicbir sey yapmamisim onun icin
-Demek onun gözünde okadar kötü bir insanmisim ki bunlari hakediyorum ben

Birde benim acimdan:
Eskisi kadar ilgi göstermemeye basladi, bende bunu hep dile getirdim
O istedigi her b*ku yediginde susup oturmadim, bende onun hatalarini yüzüne vurdum her seferinde
Eski sevgilisine verdigi degerin yarisini bana vermedi, göstermedi. Bunlari söylerken ben hataliyim hep kiyasliyorum kendimi oluyor
Örnegin uzun yola ciktigimda merak edip sormaz öldün mü kaldin mi sag salim vardin mi? diye, söyleyince ben suclu olurum (sen hicbir seyden memnun degilsin hep sikayet ediyorsun herseyden falan filan)
Bu yaz ailelerimiz tanissin diyen kendisiydi, ama arkasi gelmedi bu lafin. haftalar gecti aylar gecti hala tik yok. Nasil olacak ne zaman tanisilsin fln diye. Ben konuyu acinda beyefendi bunalimlara giriyordu her seferinde "üzerime gelme hep ayni konu hep ayni konu biktim hepinizden" vs vs. Küfürlerin arkasi kesilmiyordu (af edersiniz g*tten girip agizdan cikiyordu resmen)
! hafta tatile gitti arkadaslariyla beraber, bütün gün ya havuzda ya denizde oluyorlardi, geceleri de o bar senin bu bar benim hesabi. Bütün gün konusmuyorduk sadece 1 mesaj gün boyu. Söyledim ve yine ben suclu oldum (bütün tatilini zehir etmisim huzur vermiyormusum anlayissiz misim sanki bi bok yapiyormus da güvenmiyormusum da. Halbuki sadece bütün gün dogru düzgün konusamiyoruz merak ediyorum gün boyu naptigini iyi olup olmadigini fln diye dedim...
Gecen dogum gününde ona cok güzel marka saat alip kargoyla gönderdim. O ne yapti? benim dogum günümü 2 gün once kutladi aradan ciksin diye. Hatta o gün kavgaliydik herzamanki gibi ayrilmak istedi benden, bende sazan gibi atladim hemen özür diledim yine hata bende diye.
daha milyonlarca sey var anlatacak ama hangi birini anlatayim bilmiyorum

Cok zoruma gidiyor kizlar, benim ona hicbir kötülügüm olmadi bugüne kadar, sadece aklimdakileri pat diye söylüyorum bi o kötü huyum var :(
Fakat hicbir zaman hakaret etmedim saygisizlik etmedim onu üzecek bi hareket hele hic etmedim. Neden benden bukadar nefret ediyor? Sanki sevgilisi degil en büyük düsmaniymisim gibi davraniyor..
1 haftadir da ayriyiz...istedigi oldu sonunda onu rahat birakmaya karar verdim. 2 gün önce de dayanamadim msj attim aradi. Baskasi mi var dedim, güldü. Baskasi yoksa neden bendne bukadar sogdun ve nefret ediyorsun? neden bukadar kolayca vazgectin benden? diye sordum..aglayarak. Tutamadim kendimi. Hala "hatani anlarsin ilerde" diyor. Oysaki onun ilgisizligi umursamazligi beni bu hale getirdi, kendimi degersiz hissettigim icin sogukkanli olup her hatasini yüzüne vurmaya basladim.

-Dertleselim kizlar yoksa camdan atlicam bu gidisle cok doluyum :52::52::52:

Son düzenleme:
Hala "hatani anlarsin ilerde" diyor

anlarsın canm kendimi neden bu kadar ezdirmişim dersin ilerde doğru diyor

benim anlayamadığım bu kadar agır konuşan biri için ne düşünüyorsun hala ? seni mutlu etmediği edemeyeceği ortada ilişkinizde saygı kaybolmuş en önemlisi

bence büyük bir dertten kurtulmuşsun ileride çok dua edersin Allaha.
saygı yok
sevgi yok
ilişki var

böyle birşey olamaz.
6 ay geçsin arar seni gene merak etme o zaman itelersin yerinde olsam ne ararım ne aramasına cevap veririm
bizim şirkette millet çıkacak kız bulamıyor hep bana abla bana birini ayarla deyip kafamı ütülüyorlar ..
sende sanki dünyada tek bu erkek kalmış gibi........
senin ilgin boşta kalmamak için bence adamın bi iyi özelliğini yazmamışsın zaten.

çok üzülerek söylüyorum aşk olayında sıkıntı var sen aşıksan bile onda birşeyler azalmış ama adım gibi eminim onu bir süründürsen peşinden deli gibi koşacak aklı çıkacak onu bırakacaksın diye

çünkü onu terkedemeyeceğinden çok emin göründü bana.ne yaparsa yapsın bırakmazsın sanıyor bence.

sana küfür eden adamın sana ne saygısı var ki? sen belki haketmedin ama o saygısızlığı aşağılamayı huy edinmiş sen de lütfen kendine biraz saygı duy ne o ne başkası kimseye kendini aşağılatma şimdi aşk acısı biraz üzülürsün ama iradesiz davranma 1 hafta sonra bile çok hafiflemiş olursun yalnız kendine söz ver 1 hafta kesinlikle mesaj atma sonra zaten dayanması daha kolay olur sonra da dersin ben hangi aklımla şunun suratına baktım dersin emin ol ben garanti veriyorum.

bi de boşluğa düşme hiçbişeyle uğraşasın gelmez ama sana saygı gösteren değerli hissettiren insanlara ihtiyacın var annen, ailen için çok değerli ve özel olduğunu hep bil kendine güven ve saygı duy lütfen :) Allah yardımcın olsun bidaha böyle insanlarla karşılaştırmasın inşallah

Gün gelir öyle bi adam cıkar karsiniza, geriye donup bakarsiniz ben nasil kendime boyle bi saygisizlik yapmisim dersiniz ve o adam oyle bi adam olur ki en berbat kavgalarinizda bile size ne kadar degerli oldugunuzu hissettirir, bekleyin gorun..

Zaten bana bu laflari söyleyen biriyle birdaha tövbe isim olmaz dedim kendisine, ne bileyim sadece düsünüyorum acaba gercekten hata mi ettim diye. Cok mu kötü bir insanim ben, beni bir zamanlar deli gibi seven adam birden düsman kesildi bana, hemde ortada hicbir sebep yokken.

2 gün önce msj attim ve aradi hemen evet hataydi ama tek bir soru sordum ona 'baskasi mi var' diye. Seven insan böyle seyleri bahane edip ayrilmaz dedim. Ya bi baskasi var hayatinda yada beni sevmiyorsun artik ve söyleyecek yüzün yok dedim...güldü sonra yine sinirlendi bagirdi cagirdi 'hala üzerime geliyorsun laf sokuyorsun' falan filan.

Ya ben harbiden kötü bir insanim, ya da bu adamin ciddi anlamda ruhsal sorunlari var...!!!

Anlayamadim kizlar :50:

anlaşılmayacak ne var adam sana yol vermiş ama sen almak istemiyorsun hala pazarlık peşindesin....

güçlü ol,sil gözyaşını,al tekrar özgüvenini eline ve kafanı dinle...

duygusallığına yenilme,arama,msj atma olur da o ararsa sana verdiği yolu iade et ve git:)

Valla bence bu insan seni çoktan bitirmiş
O ne öyle sürekli öylesin böylesin demiş durmuş
Ben sana hak verdim anlattıklarından dolayı
Zaten adam da pek sana bağlı gibi görünmüyor
Bahaneler üretmiş bes bellii..
Bence hiç zorlama bırak gitsin yoluna
Ama ilerde sana geri döneceği aşikar :)
Dönse bile hiç aldırış etme değerini zamanında bileydi :63:

Zaten bana bu laflari söyleyen biriyle birdaha tövbe isim olmaz dedim kendisine, ne bileyim sadece düsünüyorum acaba gercekten hata mi ettim diye. Cok mu kötü bir insanim ben, beni bir zamanlar deli gibi seven adam birden düsman kesildi bana, hemde ortada hicbir sebep yokken.

2 gün önce msj attim ve aradi hemen evet hataydi ama tek bir soru sordum ona 'baskasi mi var' diye. Seven insan böyle seyleri bahane edip ayrilmaz dedim. Ya bi baskasi var hayatinda yada beni sevmiyorsun artik ve söyleyecek yüzün yok dedim...güldü sonra yine sinirlendi bagirdi cagirdi 'hala üzerime geliyorsun laf sokuyorsun' falan filan.

Ya ben harbiden kötü bir insanim, ya da bu adamin ciddi anlamda ruhsal sorunlari var...!!!

Anlayamadim kizlar :50:

Çok yüz vermişsin. Arama sorma mesaj atma, sabret biraz. O bunalmış, seni çantada keklik olarak görüyor.
Sen birden 90 derece dönersen, anlar anyayı konyayı.
Biliyorum sabretmek zor ama, mesaj falan atma, arama, sorma.
Görürsün nasıl köpek gibi olacak.

Birde bir farkli ülkelerdeyiz, ama agustos'da ailelerimiz tanisacakti bizim türkiyede kaldigimiz sehire geleceklerdi. Ben sordukca iyice strese girdi bitarafi tutu$tu ve bunlari bahane edip ayrildi...benim düsüncem. Cok zor bir insan dogru düzgün anlatmaz ki düsüncelerini hislerini. Hep lafi agizima tikar kapatir konuyu.

Pesinden kosmak gibi bir niyetim yok yanlis anlamayin, sadece kendimi onun yüzünden gercekten suclu hissetmeye basladim ve özgüvenim zayifladi :50:

Kendi hatalarini neden görmezden geliyor onu anlamiyorum, bu iliskide bütün hatalari ben yaptim sanki, o herseyin dogrusunu yapti bugüne kadar..:50:

kusura bakmasın artık ama o da adam olup güzel sözü, övgüyü haketseymiş.:47:
aman bundan sonra geçmiş ola.
millette yani erkek milleti de genellikle yapmaz etmez ne övgü görürsün ne başka güzel birşey sonra sen yapmadın oluyor.
bugün bana yarın sana. sen söyle bende sana güzellik yapayım.

En en en tehlikeli erkek tipi
Kendisini kusursuz görüp bütün hatayı karşı tarafa yükleyen cinsten
Yazdıklarını okudun mu ?
Dilim tutuldu yorum yapamıyorum

Sen bu adama nasıl katlandın canım sende peygamber sabrımı var yoksa?:1:
Şaka bir yana çok büyük bir dertten kurtulmuşsun
Eminim ki ayrıldıktan sonra üzerinden bir yük kalkmış gibi hissettin
Çünkü onun sana verdiği sevgi değil aşk değil sadece üzüntü sıkıntı ve dert

Birdaha aramazsan yazmazsan sevinirim gibi laflar etti ayrildigimiz gün. Hala kötp olan benmisin gibi, benim yüzümden bitti ya!!!
Ilgi göstermeyen o, beni umursamayan o, küfür eden bagirip cagirip duvari yumruklayan o, zorla icinden gelmeyerek 'seni cok seviyorum' diyen o, niye böyle soguksun dedigimde yine beni yerden yere vuran asagilayan yine o. Bunlari yüzüne vurunca benden kötüsü yok. Kendisi dünyanin en masum insani ben ise ona bugüne kadar iskence cektiren vahsi bir yaratigin tekiyim sanki. Ilgi görmek, ona verdigim degerin aynisini ondan beklemek, sevdigim kadar sevilmek benim en dogal hakkim degil mi? :50:

Birdaha aramazsan yazmazsan sevinirim gibi laflar etti ayrildigimiz gün. Hala kötp olan benmisin gibi, benim yüzümden bitti ya!!!
Ilgi göstermeyen o, beni umursamayan o, küfür eden bagirip cagirip duvari yumruklayan o, zorla icinden gelmeyerek 'seni cok seviyorum' diyen o, niye böyle soguksun dedigimde yine beni yerden yere vuran asagilayan yine o. Bunlari yüzüne vurunca benden kötüsü yok. Kendisi dünyanin en masum insani ben ise ona bugüne kadar iskence cektiren vahsi bir yaratigin tekiyim sanki. Ilgi görmek, ona verdigim degerin aynisini ondan beklemek, sevdigim kadar sevilmek benim en dogal hakkim degil mi? :50:

Belki düzelir diye bekledin sabrettin ama böyle bir adamla ömür geçermi ?
Ailene laf etmiş daha ne olsun
Ne kadar zamandır birlikteydiniz peki ?

En en en tehlikeli erkek tipi
Kendisini kusursuz görüp bütün hatayı karşı tarafa yükleyen cinsten
Yazdıklarını okudun mu ?
Dilim tutuldu yorum yapamıyorum

Sen bu adama nasıl katlandın canım sende peygamber sabrımı var yoksa?:1:
Şaka bir yana çok büyük bir dertten kurtulmuşsun
Eminim ki ayrıldıktan sonra üzerinden bir yük kalkmış gibi hissettin
Çünkü onun sana verdiği sevgi değil aşk değil sadece üzüntü sıkıntı ve dert

Bir taraftan evet rahatladim, bekledigim kadar da üzülmedim, cünkü ben birsey kaybetmedim o kaybetti...
Hakkimi helal etmiyorum ona, döktügüm gözyaslarim haram olsun, cok büyük ahimi aldi :47:

Bir taraftan evet rahatladim, bekledigim kadar da üzülmedim, cünkü ben birsey kaybetmedim o kaybetti...
Hakkimi helal etmiyorum ona, döktügüm gözyaslarim haram olsun, cok büyük ahimi aldi :47:

Ahın kalmaz merak etme canım
Bu kadar kolay değil bir kalbi kırmak elbet hesabı var
Pişman olması gereken o
Senin gibi sabırlı bir insanı çok zor bulur onu kimse çekmez bu haliyle

Belki düzelir diye bekledin sabrettin ama böyle bir adamla ömür geçermi ?
Ailene laf etmiş daha ne olsun
Ne kadar zamandır birlikteydiniz peki ?

2 sene olcak(ti) canim ya. Ben ayrildigimiza üzülmüyorum, ettigi laflar aklimdan cikmiyor bir türlü :50:
ayrildigimiz gün türkiyedeki halam'la konustu, anlatti ona benim 'nasil bir insan' oldugumu. Halam bile dedi ona 'bu kiz ne yapti sana neden bukadar nefet ediyorsun' diye. Anlattiklarin bana yeterli bir sebep degil fln demis halam ona.
Son olarak ta "sen normal degilsin, gercekten normal degilsin" dedi halam. :52: bende düsünmeye basladim acaba psikolojik sorunlari mi var diye :50::50:

Dobraligin iliskinin bitmesine mana olms canim.

Soyledigin sebeplerde cook haklisin. Zaten istemiyorms sebep gostermis

Uzulme gercek ask bu degil seni sen oldugun icin sevecek bri cikacaktir.

O ise mazide kalan zavalli olacaktir sabret

Back
X