(null)
Zaten bana bu laflari söyleyen biriyle birdaha tövbe isim olmaz dedim kendisine, ne bileyim sadece düsünüyorum acaba gercekten hata mi ettim diye. Cok mu kötü bir insanim ben, beni bir zamanlar deli gibi seven adam birden düsman kesildi bana, hemde ortada hicbir sebep yokken.
2 gün önce msj attim ve aradi hemen evet hataydi ama tek bir soru sordum ona 'baskasi mi var' diye. Seven insan böyle seyleri bahane edip ayrilmaz dedim. Ya bi baskasi var hayatinda yada beni sevmiyorsun artik ve söyleyecek yüzün yok dedim...güldü sonra yine sinirlendi bagirdi cagirdi 'hala üzerime geliyorsun laf sokuyorsun' falan filan.
Ya ben harbiden kötü bir insanim, ya da bu adamin ciddi anlamda ruhsal sorunlari var...!!!
Anlayamadim kizlar
Birdaha aramazsan yazmazsan sevinirim gibi laflar etti ayrildigimiz gün. Hala kötp olan benmisin gibi, benim yüzümden bitti ya!!!
Ilgi göstermeyen o, beni umursamayan o, küfür eden bagirip cagirip duvari yumruklayan o, zorla icinden gelmeyerek 'seni cok seviyorum' diyen o, niye böyle soguksun dedigimde yine beni yerden yere vuran asagilayan yine o. Bunlari yüzüne vurunca benden kötüsü yok. Kendisi dünyanin en masum insani ben ise ona bugüne kadar iskence cektiren vahsi bir yaratigin tekiyim sanki. Ilgi görmek, ona verdigim degerin aynisini ondan beklemek, sevdigim kadar sevilmek benim en dogal hakkim degil mi?
En en en tehlikeli erkek tipi
Kendisini kusursuz görüp bütün hatayı karşı tarafa yükleyen cinsten
Yazdıklarını okudun mu ?
Dilim tutuldu yorum yapamıyorum
Sen bu adama nasıl katlandın canım sende peygamber sabrımı var yoksa?
Şaka bir yana çok büyük bir dertten kurtulmuşsun
Eminim ki ayrıldıktan sonra üzerinden bir yük kalkmış gibi hissettin
Çünkü onun sana verdiği sevgi değil aşk değil sadece üzüntü sıkıntı ve dert
Bir taraftan evet rahatladim, bekledigim kadar da üzülmedim, cünkü ben birsey kaybetmedim o kaybetti...
Hakkimi helal etmiyorum ona, döktügüm gözyaslarim haram olsun, cok büyük ahimi aldi
Belki düzelir diye bekledin sabrettin ama böyle bir adamla ömür geçermi ?
Ailene laf etmiş daha ne olsun
Ne kadar zamandır birlikteydiniz peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?