Ayrilmak icin sebep mi?

Cok simartmissin canim
Ama kendimize hakim olamiyoruz iste bosver adam olmaz bundan onune bak artik.
ilerde anlarsn falan demis o ilerde senin degerini anlicak bence .
sinir oldm okudukca yazdklarini bu ne yaaa terbiyesz

Ettiği laflar seni haksız göstermesi bunlar canını sıkıyor çok iyi anlıyorum
Kendisi vicdanen rahat hissetmek için bütün suçu senin omuzlarına yıkmış
Erkekler bunu hep yapar ayrılırken özellikle
Çünkü bizim sürekli kafamızda kurmamızı kendimizi haksız görüp onlara yalvarmamızı isterler
Kendi egolarını tatmin etmek isterler

Bırak o seni öyle bilsin ama sen kendini bildikten sonra için rahat olsun canım
Onun yapmak istediği şeyi sana yapmasına izin verme

Senin kararlılığını gördükçe pişman olan o olucaktır
Erkekler genelde fevri karar verip ilerisini düşünmez
Buda pişmanlığını katlicak bence
Görüceksin

Son düzenleme:
Cok simartmissin canim
Ama kendimize hakim olamiyoruz iste bosver adam olmaz bundan onune bak artik.
ilerde anlarsn falan demis o ilerde senin degerini anlicak bence .
sinir oldm okudukca yazdklarini bu ne yaaa terbiyesz

O yengec burcu, kendinden baska kimseyi düsünmez kendisini acindirmayi da cok iyi becerir (yengeclerin en büyük özelligi!!)
Küfürleri yazsam <--- böyle olursun canim, ben bir süre sonra duymazdan geldim zaten ciddiye bile almiyordum.

Ya bisey yapmadim ki ona yapmis olsam diyecem tamam herseyi hakettim ama bisey yapmadim sadece acik sözlüydüm hep dogru olani pat diye söyledim hep o da kaldiramadi gercekleri tabi. Derdi ney ben sadece onu merak ediyorum. Bence bir baskasi var, siz ne düsünüyorsunuz onu merak ediyorum. Belki benzer bir olay yasayanlar olmustur

Son düzenleme:

Beddua etmiyorum ama bu kafayla asla mutlu olamaz cok büyük haksizlik etti bana, onu nekadar cok sevdigimi bir ben birde yüce Rabbim biliyor. Ben onu düsünüp ta almanyadan türkiyeye hediye yolladim onu sevindirmek icin, o bulustugumuzda bir cicek bile getirmedi bana..maddiyatda degilim, manevi anlamda söylüyorum bunu, o benim icin ne yapti bugüne kadar? o beni ne kadar düsündü? ne kadar deger verdi?

Bunlar icimde kalanlar canim keyifim gayet yerinde sandigimdan daha iyi hissediyorum kendimi ve insallah daha da iyi olacagim en kisa zamanda

kendinden başkasını düşünmemek onun karakteri bence
bende yeneçim ama kendim hariç herkezi düşünürüm
hemde gereğinden fazla

canım eskı konunu gundeme getırip senı uzmek ıstemem ama 'emınım okurken yuh dıyeceksınız' baslıklı konundan sonra ben olsam daha da yuzune bakmazdım...
üzgünüm sen ustune düştükçe daha cok şımaracak hata yapıyorsun...

öyle bisey olmicak canim biz 1 haftadir görüsmüyoruz, sadece söyledikleri aklimdan cikmiyor, acaba ayrilmakla hakli mi diye sizlere sorup dertlesmek istedim. Ama herkes 'Bahane' diyor onun dediklerine, galiba gercekten öyle ben nr sini fln sildim zaten aramam yazmam da kendime güveniyorum o konuda son sorumu sordum ona, yine adam gibi cevap veremedi, bu sayfa da o an kapandi benim icin

eski konular evet..aaaa tabi yine ben hataliydim herzamanki gibi onun gözünde, ona güvenmiyorum ya anlamiyorum onu bi türlü

Son düzenleme:
tabıkı haklı değil üste cıkıp kendını rahatlatıyor kım haklı kım haksız oda bal gıbı bılıyor rahat ol.senın yapman gereken çekilmek...

balık baştan kokmıuş bitanem, daha evlenmeden büyük kavgalar olmuş, ayrıca sevgide kalmamış gibi, erkekler bi noktadan sonra bıkıyor, ve bırakıyor.. eger sevseydi seni daha farklı uyarırdu tahmimnce daha ortada büyük sıkıtılar yokken böyle ise durum ilerisi için korkarım ben.. bi müddet yalnız kal kafanı dinle, sonra bi ugraş bul hayat tutun, ve ilerde hayatına biri girmek istediğinde asla onu hayatın merkezine koyma, değerinden fazlasını verme, ta ki seni gönülden sevdiğini görene kadar yoksa çok yıpranırın tatlım, sen kahroluyorsun, yalnız sen üzülüyorsun, bu kadar kendine yüklenme canım Rabbimin sana verdiği canda sana ait değil emanet

Birşeyler değişmiş belli ki. Ortada bir günah keçisi lazımdı. O da sizi seçmiş işte bu kadar basit. Bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum. Allah yardımcınız olsun ne diyim.

eski konularina baktimda
sen bu insanla ne olursa olsun beraber olmakla cok israrlisin
herseye ragmen onunlasin
arkadasina webcamda soyunma teklifi ettiginden suphelenmistin
herseye ragmen yine berabersin
sana kufur eden seni takmayan
gunde sadece bir mesaj atan'ki iside yok sadece tatile gitmis
ailenle konusmani isteyip sonra "ustume gelme bunaliyorum" diyen
bir adami kendin illaki ararsan
ve bu "bu kiz bensiz yapamiyor" diye havalanip ustune seninle evlenirse
kendi kendinin basini yakarsin bilesin

sürekli ayrılıp barışmışsınız sanırım eski konulara baktım da
aklın varsa barışma derim
arkadaşına neler yazmış zamanında fırsat bulsa söylediklerini yaparda emin ol,
seni resmen ezmiş durmadan görmüyormusun sen ne yaptın bunları hak etmek için bunu bir düşün?
evli olan çocuğu olan insanlar bile kabul etmezken senin derdin ne hala ayrılmamaya direniyosun anlamadım gitti
inan daha mutlu olursun ya böyle saygısız sapık biri olacağına yalnız kal bir süre ne olacak ya

Son düzenleme:
Yanlış anlaşılma oldu sanırım, biz zaten ayrıldık kızlar 1 hafta önce. Onunla asla işim olmaz bidaha Tövbe ettim çünkü.
Sadece söyledikleri laflarla haklı ve ben gerçekten bukadar kötü birimiyim diye merak ettim sizlerle paylaştım

Beynimin içinde dönüp dolaşıyor söylediği her kelime.

Ayrıca niye tövbe ettiğimi söyleyeyim. Ayrılmadan 1 gün önce bana dedi ki "sana zamanında s..tiri çekecektim, sana ancak o yakışırdı".
Bu cümleden sonra ipler koptu bende, ağlayamadım bile. Bir anda nefretle doldu kalbim. Lanet olsun dedim sadece kendi kendime..

Son düzenleme:
Canım adam bahaneler üretiyor sadece senin suçun hatan yok... yazıktır ki böyle bir adama çok değer vermişsin.. ailen cahil sözü bile ne kaba ne çirkin... arkadaşlarıyla tatilde seni aramıyor bile ve doğumgününde saat yolluyorsun oysa onun umurunda değil senin özel günlerin... bence kendine sor ben ne yapıyorum de??? seni gözden çıkarmış bir adam ve ''hatanı anlarsın''nutuklarıyla gülüyor dalt dalga geçiyor resmen... kendine yazık be tatlım bu adamdan bir halt olmaz... en büyük hatan tamamen onun egemenliğindesin ve o bunun farkında artık...

hiç hatan yok canm fazla sabretmişsin bile sakın üzülme değmez ya

Kendi yapmadığı şeyleri benden bekliyordu. Her fırsatta kalkıp almanyadan türkiyeye yanına gelmemi onu mutlu edip yerlere göklere sığdıramamı. Çok geniş bir ailem var ya benim "tabi git kızım beyefendi üzülmesin" diyecekler . Yanında olamadığım için beni suçluyordu hep yaa kendi atlayıp geleceği yerde

Eski sevgilisiyle hep görüşüp tatil bile yapmışlardı. Niye hep eskiyi katıyorum? Çünkü biz beraberken bile görüşüyordu kıza aşk şarkıları şiirler yazıyordu, bana 1kere bile öyle sözler etmedi. "O benim zayıf noktam" demişti "seni aldatmadim sadece anilarimiz var onunla" fln dedi, bende sadece "bir başkasını düşünmek bile aldatmaktır benim gözümde" dedim, bişey diyemedi..o kız kadar değerim yok senin gözünde dediğimde "niye kıyaslıyorsun çocuk gibisin benden şiir fln bekliyorsun" vs vs..yine ben hatalı oldum

Son düzenleme:
Hiç üzülme. İşin içine hakaret saygısızlık girdimi ister istemez insanın içinden birşeyler kopup gidiyor zaten. Sana en ufak saygısı yokmuş ki. Hala dalga geçer gibi konuşuyor. Aslında hatalı olan kötü olan kendisi. Yoluna bak ve kendini sakın üzme...

Aynen öyle resmen dalga geçiyordu benle, ailem hakkında da ilgili ileri geri konuşuyordu "cahil insanlar, senin ailen böyle insanlar işte, geri kafalılar, akılları okadar çalışıyor, ailenden hiçkimseyle anlaşamam" vs vs daha birsürü şey. Kendisi Albert Einstein diğer herkes gerizekalı bu dünyada. Resmen küçümsüyordu bizleri alay ediyordu, birde çok pis bi gülüşü var o sırada insanı çileden çıkarıyordu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…