Muhasebe yapıyorum SMMM stajı başlatmam için muhasebeciden evrak almam Lazım muhasebeci aylarca beni oyaladı evrakımı vermedi 4 ay kaybettim patron da hiç ilgilenmedi bende Ayrılma kararı verdimEvrak neyle ilgili?
Vermeme sebepleri ne?
Ciddi bir sebep yoksa tekrar evrak isteyin.
Yanit olumsuz olursa "hic bir sebep yokken isimin gorulmesine engel oluyorsunuz. Beni ve gelisimimi desteklemeyen bir kurumda ben de verimli olamam" diyip kesin atin
Sizi ciddiye almamışlar. Bence de çok doğru bir karar işten ayrılmakMuhasebe yapıyorum SMMM stajı başlatmam için muhasebeciden evrak almam Lazım muhasebeci aylarca beni oyaladı evrakımı vermedi 4 ay kaybettim patron da hiç ilgilenmedi bende Ayrılma kararı verdim
Bence şu paragrafta yazdığınızı açık söyleyin işim stajım herşey bu belgeye bağlıydı vs diye.Muhasebe yapıyorum SMMM stajı başlatmam için muhasebeciden evrak almam Lazım muhasebeci aylarca beni oyaladı evrakımı vermedi 4 ay kaybettim patron da hiç ilgilenmedi bende Ayrılma kararı verdim
Konuştum Aradım muhasebecinin ofisine gittim mail attım kişisel numarasından Aradım tüm çareleri tükettiğimi düşünüyorum .Sizi ciddiye almamışlar. Bence de çok doğru bir karar işten ayrılmak
Vermeyeceğim demez yine erteler amaBence şu paragrafta yazdığınızı açık söyleyin işim stajım herşey bu belgeye bağlıydı vs diye.
Aylarca vermeyeceğim demediler hep şu gun veririm dediler o gün geldiğinde muhasebeci telefona çıkmadıXxx evrağı talep etmiştim almam mümkün mü bayadır ertelendi bu talebim.
-şu an mümkün değil x hanım.
Beni aylarca oyaladınız, istifamı vermek istiyorum dersin.
Muhasebe yapıyorum SMMM stajı başlatmam için muhasebeciden evrak almam Lazım muhasebeci aylarca beni oyaladı evrakımı vermedi 4 ay kaybettim patron da hiç ilgilenmedi bende Ayrılma kararı verdim
Ben onlara 4 ay boyunca ne diller Döktüm kaç kere Aradım istedim tonmadılar bile .Yani bu konulardan uzagim pek anlamam ama o evrak kendilerine bir sey kaybettirmeyecekse israrla isteyin. Vermiyorlarsa da lafı gömmeden gitmeyin.
Sonra noluyor? Turkiye niye gelismedi diyorlar. Sen calisana bu muameleyi yaparsan o da verimli ve inovatif olmayi umursamaz salla basi al maasi yapar. Mustahak bunlara da olan ulkeye oluyor.
Neyse cok alakasiz konulara girdim kusura bakmayin. Calisanini, kendine para kazandirani bu kadar basit konuda engelleyen isverene acayip uyuzum da...
Bu konunun şikayet mekanizması yok canım yani varda bir yaptırımı yokSendikan yokmu? Yani bilmiyorum turkiyede boyle bise mumkunmu ama belki bi alternetiff sunmus olur diye soyledim.
Sendikaya sikayet etsen ?
Patronla konuştum , ofisine gittim muhasebecinin , maille Anlattım vs vs her yolu denedim ama vermiyorlar . Sadece bana Özgü değil nenden evvel Ayrılan arkadasa da vermemiş . Tüm yolları denedim ama her seferinde aldığım cevap aynı göndereceğim ama sonuç yokya saka gibi hala alamadin mi o evragi?
valla ver bana numarasini soke soke alirim sinir oluyorum boyle durumlara
muhasebeci sizden evrak aliyor mu? fatura vs ne biliyim almasi gereken seyi de sen verme ona , evragimi vermezsen alamazsin de
Patronun muhabeciye borcu falan mı var muhasebecide önce borç sonra mı evrak diyor acaba.Patronla konuştum , ofisine gittim muhasebecinin , maille Anlattım vs vs her yolu denedim ama vermiyorlar . Sadece bana Özgü değil nenden evvel Ayrılan arkadasa da vermemiş . Tüm yolları denedim ama her seferinde aldığım cevap aynı göndereceğim ama sonuç yok
Evet aynen çyle ama patronun o parayı ödemeye niyeti yok zaten yıllardır adama ödeme yapmıyorPatronun muhabeciye borcu falan mı var muhasebecide önce borç sonra mı evrak diyor acaba.
Ben önceki konunuzda da yazmıştım galiba eşim muhasebeci siz isticeksiniz de evrak vermicekler öyle bir durum söz konusu değil ısrar mı etmediniz acabaMuhasebe yapıyorum SMMM stajı başlatmam için muhasebeciden evrak almam Lazım muhasebeci aylarca beni oyaladı evrakımı vermedi 4 ay kaybettim patron da hiç ilgilenmedi bende Ayrılma kararı verdim
Yukarda yazdım defalarca Aradım ofisine gittim kişisel telefonlarından Aradım SGK lı Çalışanım ama vermiyorlar Parasını alamadığı için ilgilenmiyor bizim şirketteBen önceki konunuzda da yazmıştım galiba eşim muhasebeci siz isticeksiniz de evrak vermicekler öyle bir durum söz konusu değil ısrar mı etmediniz acabaveya sigortanız falan mı yok ki oyalıyorlar
Sözleşmeleri iptal mı oldu acaba borç ödenmeyince bilemedim siz de haklısınız parasını alamayan muhasebecide haklı parasını alamadığı için ben burada tek suçu patronda buldum parasını düzgün ödeseydi şimdi siz zor durumda kalmazdınız.Evet aynen çyle ama patronun o parayı ödemeye niyeti yok zaten yıllardır adama ödeme yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?