Ayrılmak istediğimi nasıl söylerim ?

Ben zaten artık onların ilişkisini geçtim çözüm bulamadığım için çıkmak istiyorum patronla ne şekilde bir konuşma yapmalıyım ?

Ben zaten artık onların ilişkisini geçtim çözüm bulamadığım için çıkmak istiyorum patronla ne şekilde bir konuşma yapmalıyım ?
Dediğim gibi açık açık söyleyin yok bekle alacağım vs desede size 2 gün izin deyin yoksa 3. Gün çıkarım deyin ve çıkın yoksa işinizden sorununuz yok aslında.

+1

Dediğim gibi açık açık söyleyin yok bekle alacağım vs desede size 2 gün izin deyin yoksa 3. Gün çıkarım deyin ve çıkın yoksa işinizden sorununuz yok aslında.
Hayır işimle ilgili sorunum yok ben memnunum orada çalışmaktan evrakımı verseler 2 sene daha çalışırım

Yukarda yazdım defalarca Aradım ofisine gittim kişisel telefonlarından Aradım SGK lı Çalışanım ama vermiyorlar Parasını alamadığı için ilgilenmiyor bizim şirkette

Defne bu konuyu hatirladim sanki aylar oncesinden.

Muhasebeci de dangalak, adam gibi ben parami alamiyorum o yuzden parami alincaya kadar sizin sirketle ilgilenmicem desin acik acik.

Bence patronla gorus. 4 ayima mal oldunuz, ya kagit hemen bugun ya da istifa diceksin bu kadar.

Ya ben de anlayamiyorum. Istediginiz evragin belli ki sirketin aleyhinde kullanilabilecek bir durumu var. Yoksa niye vermesinler? Bir dertleri var yani o evrak her neyse.

Ya ben de anlayamiyorum. Istediginiz evragin belli ki sirketin aleyhinde kullanilabilecek bir durumu var. Yoksa niye vermesinler? Bir dertleri var yani o evrak her neyse.
Hayır aleyhine kullanılacağı bir durumu da yok tüm şirketlerde yapılması gereken bir evrak ama yapmamışlar

Dangalak kelimesi az bile gelir ona

Hadi patronla sorunu var. Beni niye mağdur ediyor .

Ayrılmak istiyorum demeyi düşünüyorum Patrona doğrudan

Yarın büyük gün arkadaşlar patronum geliyor ve konuşacağız bana şana dileyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…