Ben zaten artık onların ilişkisini geçtim çözüm bulamadığım için çıkmak istiyorum patronla ne şekilde bir konuşma yapmalıyım ?Sözleşmeleri iptal mı oldu acaba borç ödenmeyince bilemedim siz de haklısınız parasını alamayan muhasebecide haklı parasını alamadığı için ben burada tek suçu patronda buldum parasını düzgün ödeseydi şimdi siz zor durumda kalmazdınız.
Dediğim gibi açık açık söyleyin yok bekle alacağım vs desede size 2 gün izin deyin yoksa 3. Gün çıkarım deyin ve çıkın yoksa işinizden sorununuz yok aslında.Ben zaten artık onların ilişkisini geçtim çözüm bulamadığım için çıkmak istiyorum patronla ne şekilde bir konuşma yapmalıyım ?
Yani bu konulardan uzagim pek anlamam ama o evrak kendilerine bir sey kaybettirmeyecekse israrla isteyin. Vermiyorlarsa da lafı gömmeden gitmeyin.
Sonra noluyor? Turkiye niye gelismedi diyorlar. Sen calisana bu muameleyi yaparsan o da verimli ve inovatif olmayi umursamaz salla basi al maasi yapar. Mustahak bunlara da olan ulkeye oluyor.
Neyse cok alakasiz konulara girdim kusura bakmayin. Calisanini, kendine para kazandirani bu kadar basit konuda engelleyen isverene acayip uyuzum da...
Hayır işimle ilgili sorunum yok ben memnunum orada çalışmaktan evrakımı verseler 2 sene daha çalışırımDediğim gibi açık açık söyleyin yok bekle alacağım vs desede size 2 gün izin deyin yoksa 3. Gün çıkarım deyin ve çıkın yoksa işinizden sorununuz yok aslında.
Hayır hiç uğraştırıcı bşy değil SÖZLEŞME istese 2 dk da gönderir.Tam olarak ne bu evrak sırf para alamıyor diye size bu evrakı vermemesini anlayamıyorum bir türlü uğraştırıcı birşey mi eşime sorim bi
Yukarda yazdım defalarca Aradım ofisine gittim kişisel telefonlarından Aradım SGK lı Çalışanım ama vermiyorlar Parasını alamadığı için ilgilenmiyor bizim şirkette
Evrak nedir söylemediniz? Nasıl veriliyor uğraştırıcı birşey mi diye sorucaktım eşime neyseHayır hiç uğraştırıcı bşy değil SÖZLEŞME istese 2 dk da gönderir.
Yazdım ya evrak SÖZLEŞME uğraştırıcı birşey değil istese 2 dk da verir yazdım yaEvrak nedir söylemediniz? Nasıl veriliyor uğraştırıcı birşey mi diye sorucaktım eşime neyse
Hayır aleyhine kullanılacağı bir durumu da yok tüm şirketlerde yapılması gereken bir evrak ama yapmamışlarYa ben de anlayamiyorum. Istediginiz evragin belli ki sirketin aleyhinde kullanilabilecek bir durumu var. Yoksa niye vermesinler? Bir dertleri var yani o evrak her neyse.
Hayır patrondan alacağını alamıyorMuhasebecinin sizinle bireysel bir sorunu mu var?
Dangalak kelimesi az bile gelir onaDefne bu konuyu hatirladim sanki aylar oncesinden.
Muhasebeci de dangalak, adam gibi ben parami alamiyorum o yuzden parami alincaya kadar sizin sirketle ilgilenmicem desin acik acik.
Bence patronla gorus. 4 ayima mal oldunuz, ya kagit hemen bugun ya da istifa diceksin bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?