Ayrılmak istediğini söyledi ama ben kabullenemiyorum

Belki doktor dediği psikolog olabilir.Ailesiyle sorunları yüzünden psikolojisi bozulmuştur.
Kendisini normal bulmadığı için seni uzak tutuyordur.Bir ihtimal...

Kızlar birde 1 ay önce şey olmuştu belkide ben o olduğunu düşünmek istiorum :(( facede çakma bi kız beni devamlı ekliyor ben siliyordum.. çakma oldugu kesin çnkü hiçbir arkadaşı yoktu.. kmsnz dedim oda biders hakkında yardım almak istemiştim yardımcı olurmsz vs dedi.. beni tanımayan birinin beni bulması imkansızdı.. güya gittiğim bölümle ilgili bilgi alacakmış sorular sordum hap saçma cevaplar.. birde benimki bazı kelimleri yanlş yazardı.. yine yerine gine gibi vs.. yazım tarzndan o oldugunu hissettim telefonu ver yardımcı olayım dedim.. ailemle sorunum var telefon kullanamıyorum elimden aldılar ameliyat oldugum içinde okulumu dondurdum dedi resmen o gibiydi :S onun yaşadığı şehirle aynı şehiri söyledii... sensin biliyorum itiraf et bukadar tesadf olmaz dedim kimle ne tesadüfü diyor bide.. sinirlendım facemide kapattım... boş hayallere kapılmaktan bıktım :(((((((

Belki doktor dediği psikolog olabilir.Ailesiyle sorunları yüzünden psikolojisi bozulmuştur.

psikolojik sorunlar öyle bir anda olmaz...yavaş yavaş oluşur..ama arkadaşın erkek arkadaşının hayatında olan şey dediğine göre birden bire hayatında olup hayatını değiştiren bir şey..üstelik psikologlar dr. değildir..psikiyatri uzmanıysa dr. dur...

Son düzenleme:
İnsan ailesiyle ilgili ya da başka türlü problemler yaşadığında sevdiğine daha da çok sarılmaz mı? Sana ne gibi dertleri olduğundan hiç bahsetmedi mi? Hep böyle yüzeysel bir şekilde hayatım mahvoldu deyip geri mi çekiliyor? Telefon kullanamıyorsa nasıl gece yarısı seni aramış? Bana biraz garip geldi. Erkekler niyeyse genellikle éayrılmak istiyorum çünkü seni sevmiyorum" artık demek yerine bir sürü saçma sapan şey uydurup tüymeye çalışır.

Senin adina cok uzuldum canim..Sen sen ol, bi an once bu adami unutup kendine yeni bi yol ciz!!!
Inan aglamaya ve uzulmeye degmez..
Seni gercekten sevecek ve huzurlu bi yuva verecek bir insan cikar elbet karsina, o zaman bu kisinin ne degersiz oldugunu anlarsin..
Erkekler istedikleri kizi elde ettikten sonra cok kolay vazgecebiliyorlar malesef:(
Kafana bile takma, keyfine bak..

Haklısın canım çok haklısın.. ama onca yıl uğraşıp sonra vazgeçmesi inanılmaz zoruma gitti :( çok güvenmiştim herkesten çok.. umarım kapımda deli gibi yalvarırda ben umursamam

Hastalığı vs olan sevdiği,aşık olduğu,hatta evlilik düşündüğünü insana söyler,söylemeli diye düşünüyorum..Acıklı Türk filmi tadında ölümcül hastalığa sahip olmuş da sevdiği kıza söyleyemiyormuş gibisinden bir durum olduğunu sanmıyorum..Allah bilir tabi olanı biteni...

bilmiyorum bana öyle geldi ama hayatında başkası olduguda en son ihtimal olmalı sanki..zorda olsa insan bazen unutmaya mahkum kalıyor..

İnsan ailesiyle ilgili ya da başka türlü problemler yaşadığında sevdiğine daha da çok sarılmaz mı? Sana ne gibi dertleri olduğundan hiç bahsetmedi mi? Hep böyle yüzeysel bir şekilde hayatım mahvoldu deyip geri mi çekiliyor? Telefon kullanamıyorsa nasıl gece yarısı seni aramış? Bana biraz garip geldi. Erkekler niyeyse genellikle éayrılmak istiyorum çünkü seni sevmiyorum" artık demek yerine bir sürü saçma sapan şey uydurup tüymeye çalışır.

ben doktora gittiğini bile bilmiyordumki.. şok oldum herşeyini biliyorum sanıyordum.. ayrılmadan 2 ay önce falan sigarayı bırak dediğimde bırakamam sorunlarım var diyodu ısrarla sordugumdada söyleyemem demişti.. kavga etmiştk yok yok vs diyip kapanıp gitmişti konu

Başka biri olmayıp gerçekten bir sorunu da olsa bunu seninle paylaşmak istememiş.Artık bu konunun üzerine gitme bence. Ben öyle seni de üzmek istemiyorum laflarını pek samimi bulmuyorum.İnsan sevdiğini üzmez.Çok zor bir durum bile olsa bir açıklama getirir.Kendi yolunu çiz,çok gençsin daha kimler çıkar karşına.Sana hak ettiğin değeri vermeyen biri için üzme kendini.

Başka biri olmayıp gerçekten bir sorunu da olsa bunu seninle paylaşmak istememiş.Artık bu konunun üzerine gitme bence. Ben öyle seni de üzmek istemiyorum laflarını pek samimi bulmuyorum.İnsan sevdiğini üzmez.Çok zor bir durum bile olsa bir açıklama getirir.Kendi yolunu çiz,çok gençsin daha kimler çıkar karşına.Sana hak ettiğin değeri vermeyen biri için üzme kendini.

teşekkür ederim canım.. hepiniz haklısınız ama insan neden demedende kendini alamıyor.. gerçekten sevse ne olursa olsun yanında olmamı isterdi.. başlarda mahvoldum yemeden içmeden kesilmiştim ama şimdi çok şükür daha iyiyim alışmak zorundayım..

Aynı fikkirdeyim..gerekli açıklama yapmayıp kafada soru işaretleri bırakmak isteyen birinin samimiyetine güvenilmez..Çünkü yeterlli açıklama yapmadığı için karşısındaki insan daha da üzülür zaten....Sevmek paylaşmaktır....

Aynen katılıyorum valla. klasikleşti bu ayrılık bahaneleri artık. Yok seni üzmek istemiyorum da, yok ben sana layık değilim bilmemne...uzar gider bu bahaneler.

neler düşünmedimki.. sorunu var dedim üzülüyodur dedim ama bi korkak gibi özel numaraların arkasına saklandı... emeğime zamanıma sevgime yazık etmişim :(

Aynı fikkirdeyim..gerekli açıklama yapmayıp kafada soru işaretleri bırakmak isteyen birinin samimiyetine güvenilmez..Çünkü yeterlli açıklama yapmadığı için karşısındaki insan daha da üzülür zaten....Sevmek paylaşmaktır....

hiç açıklama yapmadı söylemem ailemle ilgili dedi.. bahane bende artık kendime itiraf edebildim kendime.. tek duam beni bir başkasıyla görsün içi yansın

teşekkür ederim canım.. hepiniz haklısınız ama insan neden demedende kendini alamıyor.. gerçekten sevse ne olursa olsun yanında olmamı isterdi.. başlarda mahvoldum yemeden içmeden kesilmiştim ama şimdi çok şükür daha iyiyim alışmak zorundayım..

Bazen sebepleri bilmemek daha iyidir.Her şerde bir hayır vardır diye boşa dememişler.Bazı insanlar ikili ilişkilere uygun değildir.Sorumluluk taşıyamazlar ve biz olamazlar.Bu onların kötü olduğundan değil,yaratılışlarındandır. Belli ki böyle biriymiş sevgilin.Düşünme artık,kendini üzme. Aşkın can yaktığını inan çok iyi bilirim. Ama 30 lu yaşlara gelince aşk artık devasa bir duygu olmaktan çıkıyor.Benim en küçük kardeşimden daha küçük yaşın,üzülüyorum bu yaşta insanların dert sahibi olmasına.Boş ver gitsin.Umarım karşına o güzel yüreğini hak edecek biri çıkar.Sevgilerimle.

Back
X