Ayrılmak istediğini söyledi ama ben kabullenemiyorum

teşekkür ederim kızlar :(( çakma bi face açıp mail attım başka bir kızmış gibi kabul etmedi sonra ben oldugumu söyledim.. hiçmi sevmedin üzülmedin dedim bukadar mı basit dedim neler saydım adam değilmişssin dedim söyledimde söyledm :(( peki beni böyle bil gamsız bil dedi.. seni sevdim sevmesem üzülmem her gece seninle uyuyorum ama benim hayatım altüst oldu hiçbişey eskisi gibi değil seni üzemem hayatın mahvolur beni unut dedi.. yediremiyorum kızlar kendime :((( onca sene peşimden koştu deli gibi aşık sanıyordum bana.. ona özel bi hat almıştım kimse bilmiyorum 5 ayda 2 kere gece özelden aramış onun dışında hiçbirşey yok.. o çakma faceyide engellemiş yazmayayım diye çok zoruma gidiyorr..:(((

hep aynı hikaye ben sana layık değilim demiştir eminim..sen bence canım önüne bak 5 aydır arayıp sormuyosa bellik sni hayatından tamamen çıkarmışş..bence telefonda kullanıyodur..sen hiçç üzülme daha karşına neler çıkar bence bidaha faceten felan da yazma:34:

Bazen sebepleri bilmemek daha iyidir.Her şerde bir hayır vardır diye boşa dememişler.Bazı insanlar ikili ilişkilere uygun değildir.Sorumluluk taşıyamazlar ve biz olamazlar.Bu onların kötü olduğundan değil,yaratılışlarındandır. Belli ki böyle biriymiş sevgilin.Düşünme artık,kendini üzme. Aşkın can yaktığını inan çok iyi bilirim. Ama 30 lu yaşlara gelince aşk artık devasa bir duygu olmaktan çıkıyor.Benim en küçük kardeşimden daha küçük yaşın,üzülüyorum bu yaşta insanların dert sahibi olmasına.Boş ver gitsin.Umarım karşına o güzel yüreğini hak edecek biri çıkar.Sevgilerimle.

çok teşekkür ederim güzel temennilerin için.. gerçekten herşeyde bi hayır vardır.. belki ileriede çok daha alıştığımda umursamadan çıkıp gidecekti.. olgun değilmiş gerçekten bunu anladım.. her insan hata yapar bende hatam olarak görüyorum ders almalıyım eminim benim üzüldüğümn yarısı kadar üzülmemiştir.. Allah onada yaşatsın ne diyeyim.. benimde ablam var sizide ablam gibi gördüm onun gibi konustunuz sanki:) inşllah çıkar.. herkesin kalbi gibi insan çıksın karşına

hep aynı hikaye ben sana layık değilim demiştir eminim..sen bence canım önüne bak 5 aydır arayıp sormuyosa bellik sni hayatından tamamen çıkarmışş..bence telefonda kullanıyodur..sen hiçç üzülme daha karşına neler çıkar bence bidaha faceten felan da yazma:34:

yok bi onu demedi şaşırdım :)) teşekkür ederim hayatım evet yoluma bakmalıyım üzülmeyene hiç üzülmemek gerek ama işte herkesin yüreği aynı olmuyor.. yok yazmam kapattım bile onu görmemek için

:6:
yok bi onu demedi şaşırdım :)) teşekkür ederim hayatım evet yoluma bakmalıyım üzülmeyene hiç üzülmemek gerek ama işte herkesin yüreği aynı olmuyor.. yok yazmam kapattım bile onu görmemek için

geçer canım ya neler unutulmuyokii yani sana değer vermeyenle hiç işin olmasın kendini hiç hafife alma gururlu ol dik dur keyfine bak:34:

sayfaların hepsini okumadım ama aranızda yaş farkı çok muydu? bide sanki bana adam evliymiş gibi geldi.bilmiyorum ama ben öyle hissettim ya.

orayı atlamıştım,belinay yazınca anımsadım..artık telefon kulllanmaması fallan külliyen yalan...face e girmekten geri durmamış ama maşallah....

orayı atlamıştım,belinay yazınca anımsadım..artık telefon kulllanmaması fallan külliyen yalan...face e girmekten geri durmamış ama maşallah....

sorma insan atarda mantıklı yalan söyler.. çok güvenmişim hayatım zor kabullenmeye başladım.. en son söylediğinde yok kullanamıyomuşta sadece telden faceye giriomuş bu erkekler kendini neden zeki zannediyo anlamıyorum.. ahh neler yaptık ark şu 118 leri az aramadık :)) adına kayıtlı bulamadık kimbilir kimin üzerinden almıştır..

canım bence ön yargılı olma belki adam hasta ..aynı şeyi bir başkasından duymuştum mesela bir arkadaşımın arkadaşı nişanlısından hiç yok yere ayrılmış kızda oğlanda biirbirini seve seve nişanlanmışlar bir sabah oğlan nişanı atmış hiç. gerekçe göstermemiş aylar boyunca haber alamamış falan filan derken adamın hastalığı varmış dr evlenme demiş yakında ciğerlerin iflas edecek ve 1 yıl geçmeden adam yataklara düşmüş ve bunu da kıza tlf açıp söylemiş...bence anlayışlı ol...geçmişi okumadım çok zamanım yok ama böyle bişey de olabilir...Allah korusun diyorum sonuçta o da bir can yazık inşallah sağlığıyla alakalı bişey değildir..

canım bence ön yargılı olma belki adam hasta ..aynı şeyi bir başkasından duymuştum mesela bir arkadaşımın arkadaşı nişanlısından hiç yok yere ayrılmış kızda oğlanda biirbirini seve seve nişanlanmışlar bir sabah oğlan nişanı atmış hiç. gerekçe göstermemiş aylar boyunca haber alamamış falan filan derken adamın hastalığı varmış dr evlenme demiş yakında ciğerlerin iflas edecek ve 1 yıl geçmeden adam yataklara düşmüş ve bunu da kıza tlf açıp söylemiş...bence anlayışlı ol...geçmişi okumadım çok zamanım yok ama böyle bişey de olabilir...Allah korusun diyorum sonuçta o da bir can yazık inşallah sağlığıyla alakalı bişey değildir..

:(( çok acı bi olay :(.. güldüğüme bakma içimde sızlayan bir yara oldu artık.. çok bekledim arar dayanamaz dedim ama aramadı.. içimden öyle geliyorki hayatında başka biride yok neden bilmiyorum ama inanıyorum buna sanki.. bende senin bu dediğini çok düşündüm doktora gidiyorum dedi çünkü.. ablamla biyerde görmüş çok kötüydü morali bozuktu hiç gülmedi falan dedi ama insan hiç mi merak etmez hiç mi arayıp sormaz :( keşke gerçek sebebini bilseydim en azından erkek olup istemediğini söyleseydi..

benim fikrim hayatında biri var
çünkü bu durumun bir benzerini yaşayan birini tanıyorum
emin telefon da kullanıyordur ama sen bilmiyorsun
biraz arastır sağdan soldan mutlaka öğrenirsin numarasını
benim tanıdıgım aynı sekilde 1 sene uyutuldu cocuk tarafından
sonra ögendik ki hayatında baskası varmıs.o seni seviyorum ama seni üzerim vs diyen,telefon kullanmadıgını söyleyen adam
sevgilisiyle kendisine yeni hat almış üstelik sadece son rakamları degisik telefon numaralarının
ama bizim arkadas onu 1 sene boyunca telefon kullanmıyor sanıyordu
biraz arastırınca tüm gercekler ortaya cıktı
adam üstelik sevgilisiyle evlendigi gün bile kıza mesaj attı ben aslında seni seviyorum ama mecburdum falan diye
düşün artık
bırak ağlama arkasından
silkelen,güçlü olmaya bak
yoluna devam et
Allah karşına kimbilir daha iyilerini çıkarır

benim fikrim hayatında biri var
çünkü bu durumun bir benzerini yaşayan birini tanıyorum
emin telefon da kullanıyordur ama sen bilmiyorsun
biraz arastır sağdan soldan mutlaka öğrenirsin numarasını
benim tanıdıgım aynı sekilde 1 sene uyutuldu cocuk tarafından
sonra ögendik ki hayatında baskası varmıs.o seni seviyorum ama seni üzerim vs diyen,telefon kullanmadıgını söyleyen adam
sevgilisiyle kendisine yeni hat almış üstelik sadece son rakamları degisik telefon numaralarının
ama bizim arkadas onu 1 sene boyunca telefon kullanmıyor sanıyordu
biraz arastırınca tüm gercekler ortaya cıktı
adam üstelik sevgilisiyle evlendigi gün bile kıza mesaj attı ben aslında seni seviyorum ama mecburdum falan diye
düşün artık
bırak ağlama arkasından
silkelen,güçlü olmaya bak
yoluna devam et
Allah karşına kimbilir daha iyilerini çıkarır

şaka gibi :(( okuyunca kötü oldum :(( telefon kullanmadığına inanmıyorum zaten böyle bişey olabilirmi ya kim inanır çocuk kandırıyormuş gibi :(( Hattı faturalıydı değişmez diyorum ama kendimi kandırıyorum biliyorum:( öğrenme gibi bir imkanım yok arkadaşlarını biliyordum onlarda beni biliyor ama hiç tamışma imkanımız olmadı... elbet öğrenirim herhalde:( çok doğru söylüyosun canım silkelenmem lazım gruruma yediremiyorum ama pişman edeceğim inşallah.. amin canım inşallah gerçekten beni sevecek bir insan çıkar karşıma..

canim ben de diger arkadaslara katiliyorum bariz bahane gibi duruyor baskasi varmis da seni de yedekte tutmak ister gibi.
ancak binde 1 ihtimal bile olsa dusunmeden edemedim, arkadasim bu insan doktora gidiyormus, sorunlarim var oyuzden sigara iciyorum diyormus, ve de facebooktan o sandigin biri attigi mesajda ameliyat oldum yazmis. yani bunlarin hepsi biraraya geldiginde belkide gercekten bu adamin bir hastaligi vardir? biraz turk filmi tadinda oldugunun farkindayim ama olamazmi ki? bu ihtimali dusundunmu? mesela kanser olabilir, kalp ameliyati gecirmis kalp piliyle falan yasiyor olabilir, yada cinsel bir sorunu olabilir mesela ereksiyon olmuyordur falan nebileyim cok onemli bir hastaligi olabilir ve buyuzden senle evlenip de senin hayatini mahvetmek uzmek seni genc yasta hasta bakiciligiyla ugrastirmak yada dul birakmak (allah korusun) istemiyordur.
bilmiyorum biraz demode bir dusunce belki ama sonucta boyle hayati hastaliklari olan insanlar yokmu dunyada.
okadar zaman bu insanla beraber olmussun sen, sence nasil biriydi yani hic seni terkedecekmis gibi davranmismiydi yada umursamaz biri miydi?
bir insan beraberken biraz sinyal verir diye dusunuyorum hareketleriyle tavirlariyla.
gerci erkekler belli olmuyor ama yine de ben aklima geleni yazayim dedim.
belki de herkesin dedigi gibi terkedip gitmistir seni baskasi icin.
bunu ogrenemiyorsun belli cunku ulasamiyorsun ona, gorusmuyor senle. bukadar kotu biri olsaydi sen onu bukadar severken bence o kisinin yanisira seni de idare etmeye calisabilirdi, ama dogrudan iletisim yollarini kapatmis. sesini duymak yuzunu gormek aci veriyordur ona belki oyuzden kapamistir bu yollari.
yapacak birseyin yok gibi duruyor, onu unutmaktan baska. ama boyle bir ihtimalin varsa da arastirmani isterdim gercekten bir saglik sorunu olup olmadigini yani.
ikiniz icin de hayirlisi olsun canim hayat devam ediyor. bol sans.

kalp ile ilgili ya da kanser durumu olsa öyle birden bire çıkmaz bu durum..muhakkak belirtileri vardır..ereksiyon sorunu da çözülemeyecek bir durum değil..çoğu evli erkekte erken boşalma vs var zaten...telefon kullanmayan adam face den ne diye telefonla bağlanmayı düşünsün ki.....yalan söylediği çok açık....

canim ben de diger arkadaslara katiliyorum bariz bahane gibi duruyor baskasi varmis da seni de yedekte tutmak ister gibi.
ancak binde 1 ihtimal bile olsa dusunmeden edemedim, arkadasim bu insan doktora gidiyormus, sorunlarim var oyuzden sigara iciyorum diyormus, ve de facebooktan o sandigin biri attigi mesajda ameliyat oldum yazmis. yani bunlarin hepsi biraraya geldiginde belkide gercekten bu adamin bir hastaligi vardir? biraz turk filmi tadinda oldugunun farkindayim ama olamazmi ki? bu ihtimali dusundunmu? mesela kanser olabilir, kalp ameliyati gecirmis kalp piliyle falan yasiyor olabilir, yada cinsel bir sorunu olabilir mesela ereksiyon olmuyordur falan nebileyim cok onemli bir hastaligi olabilir ve buyuzden senle evlenip de senin hayatini mahvetmek uzmek seni genc yasta hasta bakiciligiyla ugrastirmak yada dul birakmak (allah korusun) istemiyordur.
bilmiyorum biraz demode bir dusunce belki ama sonucta boyle hayati hastaliklari olan insanlar yokmu dunyada.
okadar zaman bu insanla beraber olmussun sen, sence nasil biriydi yani hic seni terkedecekmis gibi davranmismiydi yada umursamaz biri miydi?
bir insan beraberken biraz sinyal verir diye dusunuyorum hareketleriyle tavirlariyla.
gerci erkekler belli olmuyor ama yine de ben aklima geleni yazayim dedim.
belki de herkesin dedigi gibi terkedip gitmistir seni baskasi icin.
bunu ogrenemiyorsun belli cunku ulasamiyorsun ona, gorusmuyor senle. bukadar kotu biri olsaydi sen onu bukadar severken bence o kisinin yanisira seni de idare etmeye calisabilirdi, ama dogrudan iletisim yollarini kapatmis. sesini duymak yuzunu gormek aci veriyordur ona belki oyuzden kapamistir bu yollari.
yapacak birseyin yok gibi duruyor, onu unutmaktan baska. ama boyle bir ihtimalin varsa da arastirmani isterdim gercekten bir saglik sorunu olup olmadigini yani.
ikiniz icin de hayirlisi olsun canim hayat devam ediyor. bol sans.

tatlım önce çok teşekkür ederim bukadar önemseyip yazdığın için.. çok düşündüm dediklerini bende aynı senin gibi düşünüyorum.. yazdığım detaylara dikkat etmişsin tekrar çok teşekkür ederim onu yıllardır tanıyorum.. böyle hani beni biri için bırakıp gidecek bir insan değil inan.
vede uzağımda eğer birbaşkası olsa iki kişiylede kolaylıkla konuşabilirdi.onun her anını dakikasını biliyordum her dakika konusuyorduk başkası olduğuna inanmıyorum.. nereye gitse söylerdi kıskanırdı ne bileyim hep benimleydi.. sevmese bukadar uğraşmazdı. hep reddettim ama o vazgeçmedi.. yemeğe giderdik ailemle gelir arka masama otururdu vs vs.. çok şeyler yaşadım.. telefonda her konuştuğumuzda sen benim yaşam kaynağımsın senle mutlu oluyorum derdi. ilk görüştüğümzde de yemin etmişti kimseyle yemek bile yemediğini elini tutmadığını söylerdi.. hani yalancı bir insan değil dinini yaşayan biriydi.. 8 ay çok uzun süre yani elbet bi yalanını yanlışını görürdüm ama kötü birşey olmadı.. onuda geç beni sevmese yada ciddi düşünmese biz gelecek için neden kavga edelim şehir değişiklliği için neden beni ikna etmeye çalışsın zamanı gelince bırakır giderdi yada nasılsa olmayacak niye ikna edeyim derdi.. beni biri için bırakıp gittiğine inanmıyorum hiçte zannetmiyorum.. insan tavırlarından anlamazmı yani hani istenip istenilmediğini?? ve bir arkadaşımda aynı senin dediklerini dedi bana gerçekten ya böyle ya sorunu varsa hani çocugu olmayacaksa yada hastalıgı varsa diye.. ve bana seninde hayatını mahvedemem bu saatten sonra bana kimse yardım edemez ben mahvoldum dedi.. tanımasam samimi bulmasam inanki bu kadar takılmam.. yada bana yaptıklarını bilmesem hiç umrunda değilmişim derim.. ama onu tanıyorum böyle bir adam değil.. hiç bigün çekip gidecekmiş gibi değildi hiç soğuk davranmadı msjı geciktirsem merak eder arardı korkardı ne oldu diye.. ve ayrılmadan bir gün önce kötüydü o gecede tüm ailesi toplanmıştı gece sen uyu ben çok geç yatarm demişti ve o gecenin sabahıda ayrıldık..

kalp ile ilgili ya da kanser durumu olsa öyle birden bire çıkmaz bu durum..muhakkak belirtileri vardır..ereksiyon sorunu da çözülemeyecek bir durum değil..çoğu evli erkekte erken boşalma vs var zaten...telefon kullanmayan adam face den ne diye telefonla bağlanmayı düşünsün ki.....yalan söylediği çok açık....

yani evet ama ben hala bişey olduğuna inanıyorum :(( ne oldu dediğimde söyleyemem dedi.. ya hastaysa :(( halamı çok insaflı davranıyorum...:43:

belli çok safsın temiz düşüncelisin sana biraz gizem yapıyo bence inanma bişey olsa inan konuşur onun oyunlarına kanma ne hastalığı olursa olsun konuşur ne bu yani kusura bakma biraz sert yaztım ama muhakkak biri var kendi hayatına dön sen daha iyilerine laiksın :37:

yani evet ama ben hala bişey olduğuna inanıyorum :(( ne oldu dediğimde söyleyemem dedi.. ya hastaysa :(( halamı çok insaflı davranıyorum...:43:

bütün yazdıklarınızı tam okuyamadım ama ben sızın yerınızde olsam bu 5 ay içinde bu kadsar sevıyorsam kesınlıkle gercegı ögrenırdım ondan sonra yolumu çizerdım ama siz üzülmekten baska birşey yapmamışsınız..benım sıze tavsıyem ailesını sannırım uzaktan tanıyormussunuz bır sekılde onlara ulasın. mesela ev numarası yokmu arayın adınızı baska söleyın ve eskı erkek ark ınızı sorun okuldan ark ım cep den ulasamıyorum acaba degıstırdımı vs. yada o nasıl saglıgı vs dıye sorun...bu kadar zor olmamalı gunumuz teknolojısınde hersey mümkün:) 11880 e sorun :D mutlaka bunu yapın yoksa sızın içiniz rahat etmeyecek hatta ben olsam evlerıne bıle gıderdım .daha önce yaptıgım seyler şimdi kocisimle 6 yıllık gecmısımız olmustu ben onla kavga ettıgımde ayrıldııgımızda herturlku çarelerı üretırdım.yapın yani bunları kendiniz için yapın.yapın ki artık bazı şeylere bır nokta koyun...

belli çok safsın temiz düşüncelisin sana biraz gizem yapıyo bence inanma bişey olsa inan konuşur onun oyunlarına kanma ne hastalığı olursa olsun konuşur ne bu yani kusura bakma biraz sert yaztım ama muhakkak biri var kendi hayatına dön sen daha iyilerine laiksın :37:

inan insan bu psikolojiyle kim ne derse inanmak istiyor.. tabiki savunmuyorum bukadar olmaz yani seven insan zaten böyle yapmaz.. ama bazı arklar farklı yöndende fikirlerini söyleyince ister istemez acaba öylede olabilirmi diyorsun.. hayırlısı artk tşk edrm

Back
X