Ayrılmak istediğini söyledi:(

Yagmuraras

Kara kaş gözlerin elmas..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
555
5
46
İstanbul
İyi akşamlar arkadslar sıze sevgılımle olan olayı anlatıcam sızden tavsıyler bekliyorum ne yapıcam hiic bılmıyorum cok kötüyüm.Öncelıkle sevgılımle 13 ay falan oldu.Sevgilimle oruç zamanı bı tartışma yasadık sebebıde şu ben geç uyandım dıye bana trıp attı...VE gıtmıs facede bır kızı eklemıs o kızda ablasının arkadsının kardesı ,ben 20 yasındayım benden 1-2 yas kucuk kız.Neyse bana soz vermıstı facesındekıı tum kızları sıldırmıstım ben, oda benm.Neyse cok önceden onun ılkokuldan berı tanıdığı bır arkadsı vardı kız ben ılk basta karsı gelmedim konuşmalarına ama kızın davranışları pek hoşuma gıtmedı ıstemıyordum kızla konuşmasını falan neyse karsı çıkıyordu hatta ayrılıkla bıle tehdıt edıyordu benım ondan ayrılamayacağımı bıldıgı ıcın..Ozmanlarda ben bunun bı yalanını yakaladım o kızla degıl ama başka bır erkek arkadsyla ilgili ve ayrılcaktım kesınlıkle vazgeccektım ondan ona dedım ve ben bıraz zaman ıstedım ve şartlarım vardı hıc bı kızla konuşmasını ıstemedıgmı fln fılan kabul ettı ayrılcamı duyunca korktu ve her dedgımı kabull ettı .O kız arkadaşına da soyledı ve hayatından cıkardıı.VE bana da söz verdııı o zaman hiç bir kızla konusmucak arkadsı falan hıc bırı...Ben de bu olayı neden anlatıım sımdı yaptığı bırsey yüzünden ben dedıgım gıbı oruç zamanı gec uyanınca kızdı trıp attı gıtmıs facesıne bır kızı eklemıs ablasının arkadsıymıs oyle dedı.neyse ben onla görüşüp kızdım nasıl olur sen bana sozverdın falan fılan dedım oda kendını haklı çıkarmaya çalışıyor bana guvenmıyormusn vs..Ilk anllattıgım olaylar bırbırıne yakın zamanda olmadıı..Ben her zaman kı gıbı aptallığımı yaptım alltan aldım onu ve zatn bız barıştıktan sonra ılıskımız cok güzel gıdıyrduu ama ben onu cok pohpohladım kendını bırsey sanır oldu...Ablasının arkadsının kardesını eklemıs demıstım ya onu sılceksn fln dedım ama sılmedı bende her zaman kı gıbı alttan aldım sılme ıstemıyorum dedım aglamıstım da sınırlerım cok yıprandı onun yüzünden ondan sonra da ona degerı kadar davrancaktım cokk havalanmıştı kendısıı..Neyse bız barıştık tabı ama cok kısa surdu donustee bıryere uğradık çantaya bakıyordu sevgılım ıcınden uzun ortu gıbı bıse cıktı bende yardım edım tutum dedım çantayı tutmaz olaydım bana senın kafa çalışıyormuş dedı ben o an kaynar sular dokuldu basımdan ben cok alındım uzuldum ve cookkk sınırlendım.ve bı an öfkeme yenılıp ona aptal dedım.Dememelıydım cok kotu olmuştum belkıde onla konuşurken o zmnda uzulmusutum..Bı an patladım demekkı.Neyse ondan sonra evlerımıze donduk ama bana cok soğuktu artık zaten onu dedikten sonra suratı dustu ..sonrakı günler hıc yazmıyor mesaj atmadıı halende atmıyor ben atınca cevap verıyordu ama o atmıyordu ..bende cok geçmeden özür diledim ondan.Bı an ofkeyle demıstım..oda onemlı degl fln dedı ama duzellmedı ..ve bayramın arefesınde bı baktm facesnde ayrılıkla ılgılı seyler paylaşmış..bende cok kotu oldum açıkçası ayrılmaktan korkuyrm ayrılmak ıstemıyorum..onla konuştuk teldee bana cok agır seyler dedı ..ben yıkıldım.Kısaca şöyleydi .Sevmek yetmıyormus ..Senı normal bır kız arkadsımı nasl goruyrsam senıde oyle goruyrum .senı sevdıgım gıbı kımseyı sevemem fln dedı ben ağlamaya başladım tabııı bunlarrı nasıl dıyebılıoyordu..ayrılmayı ıma ettı dırek ayrılalım demedı de ama ben cok cok kotu oldum kacgundur ağlıyorum gzlerım şişş..Ölügibiyim..Benı cok sevdıgını bılıyordum bunları benı soğutmak ıcın soyledıgını bılıyorum fln dedm kafası cok karışıktı benı sevmıyrmsun fln dedım ..kafası cok karışık bunalmış sıkılmıştı ama nedenı ne dedıgım de bırsey bulamıyordu bana cok saçma bıse dedı neden olark kapanmamı ıstıyordu ama zorlamıyrdu bende ıstıyrm ama tam emın degılım ıcımden geldıgım zaman kapanmayı tercıh edıyorum başkası ıcın degıl Allah ıcın olmasını ıstıyorum.Kursa gıtmıstm ben bı aralar ordakıler benı acık gordu kapanamam gıbı bıse demıstım ama ben bırazda emın degılım emın olmadan kapanmak ıstemıyorum.Sen başkalarının etkısınde kalıyorsun başkalarını önemsıyorsun falan dedı yanlış anlama ama dedı kapan demiyorum dedı.bende neyse o bana yıkıcı seyller dıyınce cok ağladım telde de kapatmadan once karar aldık yuzyuze konuscaktık herseyı telde olmuyor cunku..ağlıyordum ben ıste oda ağlama dedı sen mutlu olmayı hak edıyorsun dedı soz ver bana aglamıcan uzulmucen gülmücen dedı benı guldurmeye calıstı yok yok sen gulmeyı hak edıyrsun dedı .sonra soz verdım bende bır soz ıstedım tek cozum ayrılıkmış gıbı dusunmucen dedım oda söz verdı ve bu arada buluşana kadar konusmucaz kafamızı toparlayıp dusuncez zaman verdık az ıste..Bu çarşamba buluscaktık ama bana mesaj attı 2 saat once çarşamba benım bır işim cıktı sonra görüşelim dedı bende tamam dedim .Ama bu arada facesının sıfreyı falan degıstırmemıs aynı bnde gırdım baktım o ekledıgı kızın resmıne falan yorum atmış sankı bılerek yapılmış benı çıldırmak ıcın kıskandrmak ıcın..:(( ben ne yapıcam hıc bılmıyorum yuz yüze konuscam herseyı ama ağlamak ıstemıyorumm.Çokk kötüyümmm oda bılıyor benm ona bağlandığımı vazgecemeyecegımı falann :(((

Birde sevgılım cok ınatcı bırı ona gore erkekler bır aadım ondedır ..Benmde onla ınatlasmamı falan ıstemıyordu hıc bı sekılde..tartıştığımızda ınatlasma benlle dıyordu sakın bır zamanda gelıp desen kabul ederım elımden geldıgınce ama bana ınat yapma dıyordu..

ben ilişkinin çok yıprandığını düşünüyorum. 3. kişileri hep araya sokmuş her fırsatta başkasıyla iletişim kurma çabasına girmiş açıkçası ya yaşı küçük yada sana değer vermiyor diye düşünüyorum. o yüzden canım sana tavsiyem haksız olduğun konularda kesinlikle ilk adım atma zaten oda istemiyor ben unutmaya calıs derim üzülerek :(:(

ama eğer olurda barışırsanız kesinlikle kendini erkeklere ezdirme
eğer seviyorsa hatalı o döner sevmiyorsa zaten barışşanızda sonu olucak yine üzülen sen olursun tahminimce

Son düzenleme:
ben ilişkinin çok yıprandığını düşünüyorum. 3. kişileri hep araya sokmuş her fırsatta başkasıyla iletişim kurma çabasına girmiş açıkçası ya yaşı küçük yada sana değer vermiyor diye düşünüyorum. o yüzden canım sana tavsiyem haksız olduğun konularda kesinlikle ilk adım atma zaten oda istemiyor ben unutmaya calıs derim üzülerek :(:(

ama eğer olurda barışırsanız kesinlikle kendini erkeklere ezdirme :kkk:
eğer seviyorsa hatalı o döner sevmiyorsa zaten barışşanızda sonu olucak yine üzülen sen olursun tahminimce

Teşekkür ederim yorumun ıcın..Sevgılım 21 yasında ben 20..Evet cok yıprandı ılışkımız ve bende yıprandım..Ama onu cok sevıyorum ..Dua edıyorum hersey duzelsın dıye

canını acıtmak istemem ama aynılarını yaşadım sonu hüsran oluyor.. gidip barışıcaksın aynı huylarına devam edicek sen hep üzülüceksin dua et en iyisi o tabiki hayırlısı olsun hakkında kendini üzme tekrar söylüyorum hatalının o olduğunu düşünüyorsan ilk adımı asla atma zaten yeterince tepene çıkmış senin !! :34:

Canım çok karışık anlatmışsın biraz kafam karıştı :/ Ama sana sadece şunu demek istiyorum kendini ezdirme ! Kendini ' zaten bu cepte ne yaparsam yapayım beni bırakamaz ' konumuna düşürme erkekler nankördür canım sen seversin her şeyi feda edersin karşılığında istediğin tek şey sadakat ve biraz huzuzurdur ama anlamazlar sen değer verdikce seni ezer bu durumu kendi lehine çevirirler. Yani ne kadar seversen sev kaybetmekten ne kadar korkarsan kork asla bunu ona hissettirme! Ve şunu da unutma hiç kimse vazgeçilmez değildir ağlar üzülür unutursun onunla birlikte mutsuz olacağına onsuz 2 ay üzülür mutlu olursun en azından gururun kırılmaz. Bak ben sevgilimle 5. yılıma girdim ama son zamanlarda beni çok üzdü 1 hafta önce ayrıldım biliyorum ki sürüne sürüne dönecek ama hatasını anlamadan affetmeyeceğim hiç de pişman değilim ayrıca aklını başına almazsa gerçekten bitiricem... Çarşamba günü bulaşalım demiş sonrada işim var demiş senden önemli ne işi olabilir ki ? Hem daha önceden ayarlanmış bir buluşma bir sefer de sen onu ek bakalım ne olacak ? Sakın ağlama karşısında kendini küçük düşürürsün dimdik dur...

Canım çok karışık anlatmışsın biraz kafam karıştı :/ Ama sana sadece şunu demek istiyorum kendini ezdirme ! Kendini ' zaten bu cepte ne yaparsam yapayım beni bırakamaz ' konumuna düşürme erkekler nankördür canım sen seversin her şeyi feda edersin karşılığında istediğin tek şey sadakat ve biraz huzuzurdur ama anlamazlar sen değer verdikce seni ezer bu durumu kendi lehine çevirirler. Yani ne kadar seversen sev kaybetmekten ne kadar korkarsan kork asla bunu ona hissettirme! Ve şunu da unutma hiç kimse vazgeçilmez değildir ağlar üzülür unutursun onunla birlikte mutsuz olacağına onsuz 2 ay üzülür mutlu olursun en azından gururun kırılmaz. Bak ben sevgilimle 5. yılıma girdim ama son zamanlarda beni çok üzdü 1 hafta önce ayrıldım biliyorum ki sürüne sürüne dönecek ama hatasını anlamadan affetmeyeceğim hiç de pişman değilim ayrıca aklını başına almazsa gerçekten bitiricem... Çarşamba günü bulaşalım demiş sonrada işim var demiş senden önemli ne işi olabilir ki ? Hem daha önceden ayarlanmış bir buluşma bir sefer de sen onu ek bakalım ne olacak ? Sakın ağlama karşısında kendini küçük düşürürsün dimdik dur...

Teşekkür ederim canım yorumun ıcın suan ağlıyorum cok kotuyum :43: .Facesıne gırıp baktım o kızın resımıne yorum falan atmış ve bı baktım kız mesaj atmış buna konuşmuşlar azcık ve kız numarasını vermıs ...o Cevap vermemiş ..Yaa Allahım yarabbım ben cok kotuyum suan bu ne bıcımınsan:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Benım ınsanlara guvenım kalmadı artıkkk...Benı cok sevdıgını sanıyordum :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((8

Teşekkür ederim canım yorumun ıcın suan ağlıyorum cok kotuyum :43: .Facesıne gırıp baktım o kızın resımıne yorum falan atmış ve bı baktım kız mesaj atmış buna konuşmuşlar azcık ve kız numarasını vermıs ...o Cevap vermemiş ..Yaa Allahım yarabbım ben cok kotuyum suan bu ne bıcımınsan:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Canım üzülme bidaha cevap vermediğine göre telde konuşuyor yada mesajlaşıyor kızla belli ki :( çok fazla da olmamış çıkmaya başlayalı yol yakınken unut bence çünkü bu tip insanları bilirim ilerde çok üzer seni :(

Canım üzülme bidaha cevap vermediğine göre telde konuşuyor yada mesajlaşıyor kızla belli ki :( çok fazla da olmamış çıkmaya başlayalı yol yakınken unut bence çünkü bu tip insanları bilirim ilerde çok üzer seni :(

Canım baktım faceye telden gırıyor ..

Şarjım bitmek uzere %4 demı
kız;

şarj yokmu

oo
Ewde degilim isten dönüyorum yoldayim

Anca ewde takarim

kızdaa;
tamam dikkat et

053.......bu numaram ben ckyrm grsz ii geceler demıss.

Son düzenleme:
Canım baktım faceye telden gırıyor ..

Şarjım bitmek uzere %4 demı
kız;

şarj yokmu

oo
Ewde degilim isten dönüyorum yoldayim

Anca ewde takarim

kızdaa;
tamam dikkat et

053.......bu numaram ben ckyrm grsz ii geceler demıss.

Yaaaaaaaaaaaaa bu nasılllllllllll bişeyyyyyyyy insan çıldırırrrrrr offffffffffffffff :((((((((((((((( Adama bak yaa 21 yaşında ya 15 yaşında olsa şaşırmıycam yuhhh demek istiyorum

Bıde bızım 13 ay falan oldu 4 ay pesımden kostu kabul etmemıs ustelık benım lıseden arkadsımdı 4 sene tanıyordum yanı ..Ben suan ölmüş gibiyim .suan bana mesaj attı uyuyyormusun dıye

Aradı yarın goruselım dedı ...Ben yazıklar olsun sana dedım bunu senden beklemezdim dedımm...Noldu sımdı soyle dedı bende hayr yarın konusurz dedım

Bıde bızım 13 ay falan oldu 4 ay pesımden kostu kabul etmemıs ustelık benım lıseden arkadsımdı 4 sene tanıyordum yanı ..Ben suan ölmüş gibiyim .suan bana mesaj attı uyuyyormusun dıye

Bu erkekleri anlamak imkansız az önce başka bir kızla konuşuyor şimdi sana mesaj atıyor niye ya aklım almıyor benim içinden geldiği gibi davran sende onu ciddiye alma

Back
X